Jā, jā, visi šņabja ražotāji bankrotēja. Vairs neredzu ne Absolut, ne Fiblandiju ne Grey Goose ne Ukraiņu šņabjus rietumu veikalos.
Un tu noteikti netici tam, ka krieva šiem konfiscēja un ielika ekstrēmistos
Bet nu par tevi jau skaidrs bija labu laiku atpakaļ. Nevari paslēpt to savu mīlestību pret noteiktām lietām un kādēļ tik ļoti "satraucies" par Latvijas tirdzniecību un parādu
Iet kopā ar tavām gaudām par Latvijas neiguūto peļņu netirgojoties ar tiem nacistiem
Izlasīt viņu paziņojumu? Es taču pats varu salikt notikumus to secībā un izanalizēt kā pa faktu tad bija. Kas ir daudz ticamāks scenārijs nekā BB paziņojums noguldītājiem. Ir skaidrāks par skaidru ka Vodka ir krievu un viskijs ir toļi īru, toļi skotu, kā kuram.
Tas tāds jaunais Čei Krim? Gari jāraksta un šeit tas ir bezjēdzīgi, jo vienkārši provocē uz kā Jurčiks teiktu naida runu. A kam man to? Tirdzniecība joprojām notiek pilnīgi legāli, ir tikai izņēmumi.
Ja vien es pareizi saprotu, tad tas Sporta papildinājums būs gan nepieciešams !!! Savādāk sanāks tā, ka Eurosport rādīs kaut kādu biatlonu, bet hokeju, kas notiks tajā pašā laikā, nevarēs redzēt. To tad parādīs pa nakti, kad tiešraides būs beigušās un visi rezultāti sen jau zināmi. Tiešrades papildus strīmiem tas sporta papildinājums ir domāts. Palabojiet, ja kļūdos un rakstu nepareizu info.
In izlasi kādi ir iemesli:) un tā ir tikai Amerikas biznesa daļa. To, ko ražo Rīgas pusē, tirgo Eiropā.
In a press release, the Stoli Group attributed its financial struggles in part to tensions with the Russian government. "After the company publicly condemned the invasion of Ukraine and voiced its support for peace, the Russian government designated Stoli an 'extremist organization' in Russia," it said. The company claims its distillery was confiscated soon after, and it was hit by a cyberattack that disrupted operations and distribution. "These geopolitical shocks, combined with a slowdown in the U.S. spirits market and a lack of support and flexibility from the Group's finance partners, led Stoli Group to file for Chapter 11 protection in November 2024," the release detailed.
Labs mēģinājums nr 4
Tā arī neatbildēji, Latvijai būtu jāatjauno tirdzniecība ar krievām valsts līmenī?
To kā tas izskatās tagad es ļoti labi zinu, jo esmu no Latvijas un zinu tā virtuvi. Jautājums jau ir amerikāņiem kuri nezina un arī neinteresē viņu virtuve.
Atbilde:
Alcohol giants Stoli Group USA LLC and Kentucky Owl LLC are liquidating their inventory in the U.S. after struggling to reorganize their businesses under Chapter 11 bankruptcy protection.
Tāda mīlināmā forma nozīmē tikai tā augsto popularitāti. Es varbūt arī "3graudu" blašķīti saucu par Maziņo. Bet ieraugot blašķīti "Maziņā" kaut kā vienalga neasociējas ar 3graudu, ka tas būtu tas par ko domāju, it īpaši ja blakus stāv cits 3graudu, un it īpaši ja neorientējos un nelasu kur, kas ražojis
Ar šo nodarbojas Valsts Kontrole, vai tad ne?
Es konceptuāli piekristu samazināt valsts pārvaldi par 50%. Pie nosacījuma, ka viņi ir konkurētspējīgi un saņem konkurētspējīgu algu.
Baidos, ka kopā dārgāk sanāktu.
Jā, tas pats. Tajā pašā UK un US viņu tā arī sauc un sauca pirms tam.
Ja protams tev sentimentu rada chnaja galā nevis pati pudeles forma un etiķete tad tu esi Austrumeiropas iedzīvotājs, kas to vārdu var izrunāt vismaz. Rietumi to tā arī ir saukuši - stoli Vodka
Labs mēģinājums nr3
Par kārumu siera salīdzinājumu - djebil
Tā jau domāju.
Viens konkrēts valstisks piemērs, kur pat pusi ar plānā galdiņa urbēju amata nosaukumiem varētu nebūt. Un nekas daudz nemainītos: https://rop.lv/lv/cilveki
Tas pats LDz - zaudējumi milzīgi. Bet nē - pilns ar budžeta izsūknētājiem. Ministrijas - vienu pakaļ otrai var revidēt, liekot cilvēkiem uz baltas lapas uzrakstīt, ar ko viņi ikdienā nodarbojas, kāds viņu pienesums.
Vēl viens piemērs: https://www.izm.gov.lv/lv/strukturvienibas
Tak RailBaltica, vienotā biļete, pats rakstīji A politika dīvaina, jā, tikko stāstīji par ekonomisko raķeti -droniem, nanotehnoloģijām un satelītiem. Ko tur kaut kāds piens Tagad jau viss ir slikti?
Un kāda mārrutka pēc lai viesstrādnieki brauktu kautkur uz nomali, kur algas mazas un vēl jāmaksā 70% nodokļos? Dīvaina politika, reta valoda un laikapstākļi arī zem jautājuma zīmes.
Ja gribēja viesstrādniekus, tad to jau vajadzēja pirms gadiem 10 kā minimums. Tagad un vēlēk neviens nebrauks (kautkādos jēgpilnos skaitļos).
Var jau fantazēt par tiem viesstrādniekiem, bet nu .....