-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 0 Anonīmi, 720 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Jainit
- jacobs
- binary
- Athlons
- Jurkins
- mickys
- Aicis
- Dils
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27497
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistē
Newest Member
Genisys
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Izmanto atbilstošu mēraparātu atbilstoši ražotāja instrukcijai https://www.eselo.lv/lv/cilpas-faze-nulle-pretestibas-meraparats-sonel-mzc-20e-wmgbmzc20e
-
-
Itkā jā, bet arī nē. Jāmēra cilpas fāze-nulle pretestība (īsslēguma strāva), atbilstoši jāpiemeklē drošinātājs, lai nostrādā pie īsslēguma strāvas. Reālajā dzīvē nekāds brīnums ja lauku mājā cilpas pretestības būs arī lielākas kā 2 Ohm. 230 V/ 2 Ohm = 115A īsslēguma strāva No bildes zemāk varam secināt ka var likt 115/5 = 23A, apaļojam uz leju 20A B līknes drošinātāju vai 115/10=11,5A -> 10A C līknes drošinātāju
-
Dārgie LMT, forši ka ķerat trendus, bet šis ir cringe, lūdzu nē 🙈 -
-
no manas puses tas bija ar izsmējīguma pieskaņu. 😉 Ne jau žiguļus, bet pārstrādāto "asiņaino" (pēc pašu eiropiešu teiktā) krievijas naft. Tā kā viss ir normāli - klausies manos vārdos, neskaties manos darbos. Tramps - suka! -
Tad kad pateiksi, ka tr*mps ir noziedznieks un dzen savu valsti un tautu iznīcībā, nevis "reālpolitika var patikt vai nepatikt bet tāda tā ir", tad tavs viedoklis par to, ka Eiropa kaut ko ne tā, varēs tikt uzskatīts par vērā ņemamu. Citādi kaut kā sanāk kā ar baļķi un skabargu. -
-
@jacobs, Tu pats nejūti, ka šis skan "jūs palieciet savās vietā, es palikšu savā". -
Vispār jau jā Ķīnieši, amerikāņi arī tirgojas joprojām ar krievaam un tāpat mēs turpinām ar ķīnieti un amerikāni. Tirdzniecības līgums ar Indiju nenozīmē ka tagad uzreiz caur Indiju sāksim pirkt Žiguļus un atbalstīsim krievas. Ir jābūt arī diezgan apdāvinātam, lai nesapratu kāds noietu tirgus arī ir pati Indija. -
Kāda šķirba, zinās, vai nezinās? Lai labāk domā par sev pietuvinātākām un saprotamākām lietām. Ja katrs tiktu vismaz ar sevi galā, tad arī valstī viss notiktu.😉 -
Godīgi, man nav priekšstata un viedokļa, cik lielā mērā visas šī sen vairs nesmieklīgā seriāla ķezas ir radušās dēļ galveno personāžu nekompetences vai ļaunprātības, lai gan jebkurā gadījumā šaubos, vai viņi no siles ir izshēmojuši kādus ļamus ofšoriem vai vasarnīcām Kiprā, bet man jeibogu šķiet, ja 2030. gadā mums joprojām nebūs ne puses sliežu starp Ainažiem un Grenctāli, Brisele mūs okupēs, ievedīs celtnieku triecienbrigādes un dabūvēs, kaut kā tā. -
Tātad tomēr "eto drugoje" . @jacobs, kā tur teica poručiks Rževskis ķnazienei - kas jūs esat, mēs jau noskaidrojām, atliek noskaidrot par kādu cenu. Šis arī labs: "SM parlamentārais sekretārs Ģirts Dubkēvičs un SM valsts sekretāra vietnieks dzelzceļa projekta “Rail Baltica” jautājumos Gatis Silovs komisijas sēdē norādīja, ka nevar nosaukt konkrētus nepieciešamā iztrūkstošā finansējuma skaitļus, jo tā ir ierobežotas pieejamības informācija." Amēbas pat nedrīkst zināt, cik tad viņas būs parādā.🤣 -
Nu vot. Mazākais ļaunums. Nav vairs tik slikti, tak Vācija jau piebremzēja savu "ajzliekt atomu!!" -
Lūk, ar lielām strāvām, ilgstošā noslodzē, nelabvēlīgā mikroklimatā utml. ar "kaut cik" nepietiek.😀 -
Domāju, var jau aizliegt to un to, bet tikai ar īsti sterilajiem veikt visu ekonomisko sadarbību?😏Vienkārši, tad tā arī izbeigsies ES ekonomika? Vēl tikai zaļo ekonomiku vien, visādiem čeburekiem miljardus, aizsardzība arī tagad ļoti aktuāla lieta, vēlētāja labklājība arī svēta lieta. Nu, tā jau neiet nekas kopā.... Brīnumi pasaulē nenotiek.🙂 -
Negribu izklausīties lepns, tomēr uzskatu, ka man kaut cik ir, un ja rodas šaubas, tad es pajautāju jums vai kādam, bet ir cilvēciņi, kam tiešām nav, man te šodien atklājās tāds šausmu stāsts ka vaijjj. Uzrakstīšu kad nebūs slinkums. Par šo, ja runājam par kaut kam vismaz simtos vatu mērāmam paredzētiem barošanas kabeļiem ar dakšām ar zemējumu, man nav novērojumu, ir tikai novērojums, ka visādiem mazjaudīgiem štruntiem no ali, piemēram rgb led "bāriem" utml., viņu bezzemējuma barošanas kabeļi un dakšas ir no pilnīgiem puņķiem un izjūk pirmajā dienā. Bet pievienojamās dakšas vislētākās ķīniešu no veikalsdepo nav daudz labākas. Ļoti labas man šķiet Legrand, Būvniecības ABC ir. -
Progresīvā sērga noteikti aiz laimes krēslus lauž. -
Jā, un, starp citu, ko tauta domā (no dīvāna, protams 🤣) ES brīvās tirdzniecības līgumu ar Indiju - vienu no lielākajiem krrievānijas atbalstītājiem ekonomiskajā plāksnē? Eto drugoje? -
Jā, nu jāatzīst, ka ziņa par to vati nedaudz uzlaboja garastāvokli. Un pēc tam .. ta-da-dammmm.. https://jauns.lv/raksts/bizness/693263-rail-baltica-pirmo-kartu-neizdosies-pabeigt-lidz-2030-gadam-nepieciesami-tris-lidz-cetri-miljardi-eiro "Komisijas vadītājs Kaspars Briškens (P) uzsvēra, ka, nesaņemot šādu finansējumu, "Rail Baltica" pirmo kārtu neizdosies pabeigt līdz 2030. gadam, un tās pabeigšana var ievilkties līdz 2050. gadam." Tā progresīvā lupata vēl aizvien izrādās ne tikai priecīgi ņemas pa sili, bet pat ir vadītājs.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-