-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 504 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- raiviic
- sounDDesign
- Dils
- Corpsegrinder
- hackey
- 138
- RHS
-
Biedru statistika
27494
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistē
Newest Member
Genisys
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
2014. gada olimpiādē rādīja LTV. Diezgan plašs klāsts bija, arī kko interneta tiešraides rādīja. Kā būs šogad grūti spriest. Par HBO max nezināšu. BEt agrāk olimpiāžu laikā, piemeram, TET tv parādījās papildu Eurosport kānāli.
-
Zini, šodien muterīte bija pie dermatologa. Brīnišķīga ārste, vislabākie iespaidi. Beigās viņa izdrukā izrakstu un piekodina, lai atdod ģimenes ārstam. Muterīte šokā... kā, vai tad jums nav vienota sistēma... Daktere esot nosprauslojusies.🤣 Atgādini man, cik gadus visādi liopveidīgie taisa to e-veselību, cik piķa jau tur ir aizgājis. Un vari būt pārliecināts, ka visi tur iesaistītie saņēma prēmijas, bonusus un piemaksas. Ieskaitot to Libānas lemuru ar visām 20 "Lindām". -
Nezinu konkrēti par tevi, bet pastāv liela iespēja, ka tāds vēlētājs atdos savu balsi tam, kurš piesolīs viņam jaunas kājas. Jaunās māmiņas un līdzjutēji balsos par to, kurš solīs lielākus bērnu pabalstus u.t.t. Jā, (taviem vārdiem) sistēma ir diezgan nepilnīga. Nav. Nevienu brīdi neesmu strādājis valsts iestādē. -
Acīmredzot tev nav nojausma kā strādā piemaksu sistēma un algu sistēma vispār valsts iestādēs. Tā "nelielā piemaksa" veidoja kādus 30-35% no algas. Nevar katram individuāli noteikti algu, daudz vienkāršāk ir būt bāzes algai un tad tālāk piemaksa par a, b un c. Pat privātie tā dara nereti. Bāzes alga un tad piemaksa par a, b vai c. Un tā arī rodas 245 miljoni piemaksās par ko bļaut. Sistēma gan ir diezgan nepilnīga, bet...tad ir jāmaina daudz kas, lai viņu salabotu. Un jā, ir arī ierēdņi, kas izmanto šo ļaunprātīgos nolūkos. Kādēļ, ja es palieku bez kājām un saņemu invaliditātes pabalstu nevarētu izvēlēties savu nākotni? Vai ja tajā brīdī uzņēmums, kur strādāju, ir bankrotējis un aktīvi meklēju darbu, kamēr esmu bezdarbniekos? Vai ja saņemu daudzbērnu ģimenes naudas? -
Bet vispār uzlikt kaut kādu IIN slieksni nemaz nebūtu slikta doma. Ne 500, protams. Kādus 5000. Velns, tikai no vilka bēgot uz lāča uzskrietu - jo šim parametram klasificētos visi Augstas Raudzes Neaizvietojamie Profesionāļi.🤣 -
Vajadzētu noalgot troļļus, lai paspamo tagad buldozera ierakstu komentārus: "vadošaā kliķe, lai nelaistu mūs pie varas jau šajās velēšanās ļaus balsot tikai tiem kas samaksājuši vismaz 500EUR IIN vai būs redzami līdzvērtīgi ziedojumi bērnu slimnīcai. Lūdzu visus steidzami pātraukt saņemt aplokšņu algas, vai noziedod uz tādu un tādu kontu " -
Nezinu. Bet šis būtu variants, kas nāk prātā, lai kaut kādā mērā atsijātu tos, ko te biedri dēvē par amēbām. Iespējams, ka ir citi. Un nē, akcīze neskaitīsies 😉. Acīmredzot ir atstrādāta cīņa ar šo ļaunumu. Cik nez nodokļu naudas ir iztērēts procesuālajām darbībām, lai sasniegtu šo brīnišķīgo rezultātu. Vangoju, ka mans (skat. augstāk) priekšlikums vispār izslēgtu šo vēlētāju piedalīšanos (ar vai bez viskija). -
Cik minimāli jāsamaksā? Kuri nodokļi skaitīsies, ceru, ka ar akcīzi stiprajam alum varēs tikt cauri? Ja nē, vai varēšu veikt vienreizēju iemaksu 9.99EUR apmērā un iegūt mūžīgas balsstiesības, jeb būs uz abonēšanu balstīts princips? -
Jēkabpils galā vēlēšanu metodes jau atstrādātas: Jēkabpils novadā pērn pašvaldību vēlēšanās balsotāji partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) kandidāta labā uzpirkti ar nelielām naudas summām un viskija pudeli, noskaidroja aģentūra LETA. https://www.tvnet.lv/8403624/nauda-un-viskijs-vairakas-personas-apsudzetas-par-balsu-pirksanu-pasvaldibu-velesanas-jekabpils-novada -
Tava mamma ir pelnījusi adekvātu algu. Nevis nelielu piemaksu kopā ar lielu ministrijas ierēdņiem. Policistam arī adekvātu algu. Bet ne "policistam", kurš visu mūžu ir sēdējis caurlaidē (piemēram). Tad attiecīgi palieku bez tiesībām vēlēt.😉 Kur problēma? -
Tu stulbs vai izliecies? Tātad mana mamma nav pelnījusi piemaksu par 30+ gadu stāžu, ņemšanos ar speciālajiem bērniem un par kvalifikāciju? Kjipa viņai jāsaņem tikpat cik auklītei? Policistam nav jāsaņem par stāžu, darbu naktīs vai virsstundām piemaksa? Un ja dzīvē notiksies tā, ka pašam vai kādam no ģimenes būs jāsaņem? Ar ragavām uz mežu un kategorisku nē? -
-
Jautājums tv speciem par HBO Max. Vai šajā pakalpojumā ir arī sporta pārraižu (konkrēti - Eurosport) live strīmi ? Kad skatos snūkera tiešraides, komentētājs Vladimirs Siņicins vienmēr atgādina, ka skatīties var arī izmantojot HBO Max. Jo turnīros ļoti bieži spēles notiek paralēli uz vairākiem galdiem. Un izmantojot HBO Max, var skatīties arī tās citas spēles, kas tajā brīdī nav Eurosport tiešraidē. Tagad arī titros piedāvā skatīties Ziemas Olimpiādi sākot ar 6. februāri. Kur tajā HBO Max var atrast šos strīmus ? Vai arī Latvijā atkal ir apgraizītais variants, līdzīgi kā ar Netflix ? Padalās ar reālu info tie, kas abonē HBO Max. Jo Olimpiādē gribēšu redzēt arī frīstaila un snovborda tiešraides. 100 punkti, ka LTV to nerādīs, jo tur nepiedalās Latvijas sportisti. Bet Go3 sporta kanāli Olimpiādes nekad nav rādījuši.
-
-
Bez kļūdām tikai par lembergu jābalso. -
Skaties - nekļūdies! Ka nesanāk kā mūsu biatlonistiem - kad viņi nostājas pie mērķa un mēģina trāpīt, skatītāji sāk meklēt aizsegu un slēpties... -
Budžetnieki ir pieraduši, ka prēmijas/piemaksas/bonusi pienākas nevis par kaut ko izcilu, bet viņiem visiem par to, ka vienkārši pilda savus pienākumus. -
Jēziņ, tev toč ikrīta cepšanās par Trampu ir visas smadzenes pakaļā sadzinusi? No kurienes izrāvi, kas man šķiet? Un pie tam vēl, ka brēmaņi valsti savedīs kārtībā. Tādi brēmaņi var gari un plaši izpausties pateicoties mūsu viedo un pareizo vadītāju patstāvīgajiem feileriem un/vai apzinātajai pļekarēšanai. Un tas nav tikai pie mums. Tas ir visur. Es jau pirms pagājušām vēlēšanām skaidri un gaiši deklarēju, ka ideoloģiski balsošu nevis "par" bet "pret". Pret visādiem idiotiem. Un tāpēc sanāk balso par mazāko (pēc manām domām) ļaunumu. Toreiz domāju, ka tā būs jenotība. Diemžēl izrādās, ka mazākā ļaunuma nav. Vispirmām kārtām balsstiesības būtu jāsasaista ar nodokļu maksāšanu. Otrkārt tiem, kas saņem pabalstus - jebnu, jebnu - izvēlies. Treškārt - aizliegt programmā ierakstīt jebkādas pabalstu un subsīdiju palielināšanas/ieviešanas. Patirsi kaut ko tādu - partijai/ apvienībai pielaide vēlēšanām anulēta. -
Nu lab, aizliedzam ārzemēs dzīvojošajiem balsot, a ko darīt ar uz vietas dzīvojošajām rokzvaigznēm? Es par kovidlaikiem runāju, kad etalons bļāva, ka kovida nauuu! -
Tādas detaļu kastītes man vēl ir garāžā, šķiet no vefa stieptas 😝
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-