Nav atsauces, vienkārši tā izdomāju.
Neeju nekur plaukšķinādams. Ja viss ko var ir savstarpēji sacensties kurš ir lielākais ļaunums, tad nav mums pa ceļam, ne vieniem, ne otriem. Ja nav eksistenciāls jautājums vairs uz vēlēšanām neiešu, tevi ne atturu, ne ko iesaku. Kas ir pie stūres es zinu, un kurp tas ved es zinu. Blakussēdētāji šobrīd man mazāk interesē, jo pie viņiem nav stūre, kā būtu, ja būtu.
Njaa, no visiem prasa plānus un stratēģijas, bet pats gatavs iet plaukšķinādams balsot par tiem, kam stratēģija ir ķērkt 🥹😄
Un nē, Šlesers ar juljku valsts parādu nesamazinās, neviena partija to nedarīs, tā būtu politiskā pašnāvība tajā pašā sasaukumā un būtu silti darīt potenciāla kara priekšvakarā
Man nav nekāda sakara ar viņu plāniem, vispār nekādiem plāniem. Izsaku viedokli un atbalstīt kaitniecību netaisos, lai to dara tad citi. Esmu par sevi un man par nevienu nav jāpārliecina, kā būs tā būs. Mani ir jāpārliecina, nevis man. Izvēloties mazāko ļaunumu ilgtermiņā noved pie lielāka ļaunuma kā ir saliekot abus ļaunumus kopā. Ja šodien būtu vēlēšanas es šo pienākumu neizpildītu. Bet šodien viņu vēl nav...
Ajnārs un juļķa ko citu kā "vajag pārdzīt krievijas kravas" piedāvā?
Pie kam, tur ticamōibas nulle - krievijas kravu pieprasījums nokritis un pašiem ir savas ostas, nu jau krutākas par mūsējo.
Noliec galdā plānu, stratēģiju, tādu ar ticamību. Ja tā ir kārtējā mākoņstumšana ka tā vajag, panāksim un apdzīsim Ameriku, tad cik ilgi tas var strādāt. Nav nekādas vēlmes iet un atbalstīt, tādējādi tajā piedaloties kaitniecību. Laiks vēl ir un nekas nav zaudēts, tā vietā lai meklētu melnumus aiz opozīcijas naga rīkojies kamēr šī iespēja ir. Būsi opozīcijā tad arī varēs to darīt mazgājot rokas nevainībā.
Laikam viņiem bija doma ar lielāku apraidi piesaistīt vairāk klausītāju un reizē reklāmdevēju. Taču nekas nesanāca, nauda sāka pietrūkt un nācās pārcelties atpakaļ.
Nu kā jau te teica, pie tādas tuc tuc stila mūzikas, ausis ilgi nevar izturēt
Es tev piekrītu. Man arī pašlaik nav 100% par ko balsot, bet tas nenozīmē, ka par spīti tagad būtu jāiet balsot par tiktok ķercējiem, kas "vēja monstrus" , "spaidu potes" un "palīdzību Ukrainai" sakārtos kā vienīgos solījumus (jeb pareizāk sakot nesakārtos, izņemot vaimanās par palīdzību Ukrainai).
Savā ziņā ķiķinātāju var saprast.
Nav īsti neviena varianta, par kuru es gribētu balsot.
Ir tikai tādi, par kuriem es negribu balsot - atliek balsot par tiem, par kuriem negribas vismazāk. Bet skaidrs, ka tādā gaitā turpinot, nekas baigi arī nemainīsies.
Neiet arī nav risinājums.
Daļējs risinājums būtu atšķaidīt ar tiem jaunajiem antikorupcionāriem, rītdienas rītam vai kā viņus tur, bet nu tur būs pakaļā ar tām sniegpārsliņām, kas nekāda veida kritiku neiztur pat tagad. Un arī, nav tā ka gribu balsot par viņiem.