Es tev piekrītu. Man arī pašlaik nav 100% par ko balsot, bet tas nenozīmē, ka par spīti tagad būtu jāiet balsot par tiktok ķercējiem, kas "vēja monstrus" , "spaidu potes" un "palīdzību Ukrainai" sakārtos kā vienīgos solījumus (jeb pareizāk sakot nesakārtos, izņemot vaimanās par palīdzību Ukrainai).
Savā ziņā ķiķinātāju var saprast.
Nav īsti neviena varianta, par kuru es gribētu balsot.
Ir tikai tādi, par kuriem es negribu balsot - atliek balsot par tiem, par kuriem negribas vismazāk. Bet skaidrs, ka tādā gaitā turpinot, nekas baigi arī nemainīsies.
Neiet arī nav risinājums.
Daļējs risinājums būtu atšķaidīt ar tiem jaunajiem antikorupcionāriem, rītdienas rītam vai kā viņus tur, bet nu tur būs pakaļā ar tām sniegpārsliņām, kas nekāda veida kritiku neiztur pat tagad. Un arī, nav tā ka gribu balsot par viņiem.
Pārdodu gandrīz sterilas Radiotehnika Sm300 skandas (s90 analogs no mūsdienām). Vienai tumbai izbalējusi mazliet krāsa augšējā daļā. Foto redzams. Cena mazliet runājama. 320.00Eur
Tā nav ieriebšana kad saproti ka paļauties vari tikai uz sevi, kur ģimene nav viena komanda kur viens par visiem, visi par vienu. Uzkāpi uz grābekļa, nu nekāp vismaz vēlreiz. Katrs var kļūdīties, kļūdas ir lai no tām mācītos nevis tās atkārtot aizbildinoties ka nemaz jau tik sāpīgi nebija.
Un lūk, šeit arī nonākam pie posta par amēbām un tiktoka. Kjipa ieriebsim šiem, pie vienas vietas, ka mums būs sliktāk un anarhija, toties Ainārs teica, ka būs lielākas algas. Es ceru, ka tu tiešām neesi tik tups, ka tici šiem solījumiem.
Kaut gan man ir aizdomas kas īsti ar tevi un kautrējies pateikt dažas lietas
Ja bled LPV pat saķer galvu par juljkas grupējumu. Šie būs Latvijas nesēji saulītē. Juljka, breemanis, vauva, djeri un vasiļevskis. Lielākie solītāji un Latvijas patrioti
Kad pienāks laiks tad arī izdarīšu izvēli redzot visu sarakstu. Vai neizdarīšu neko, ja viss ir tik slikti un zaudēt jau nav ko. Ja man noteikti jāizvēlas kam aizdot es aizdošu tam kas vismaz sola, bet nevis tam kur jau pārliecinājos pa faktu, šis neatdos. Vismaz saglabājot cerību.
Tikai pateicoties tam, ne jau ideoloģijai.
Saki, ka Hitlers nāca pie varas, jo maizīte nebija?
Un ko tavuprāt dara Šlesers ar brēmani? Rāda ar pirkstu vai piedāvā risinājumus?
Kā arī, lūdzu atbildi, vai tavuprāt ar juljku, brēmani un Šleseru būs labāk? Ja nē, tad ar kurām partijām būs?
Savādāk pašlaik tu dari to pašu ko viņi
Nosauksi man kādu revolūciju, pēc kuras ekonomiskā situācija uzlabojās? Nevis 3 paaudzes tālāk, bet tai paaudzei, kas tai revolūcijā sitās un viņu tiešajiem pēcnācējiem?
Vot tas gan ir numurs - tāda frekvence, visjaudīgākais komercraidītājs Latvijā, saklausāms bez problēmām pat Vidzemes un Zemgales pierobežā... un pēc pusgada pārvācas atpakaļ uz savu miskasti. Cik radiostacijas būtu priecīgas par iespēju raidīt tik tālu un tādā jaudīgā frekvencē.