Nu, pirmkārt, radiostacija - nekāda.
Cik reizes MIX FM ir mainījis formātu. Vienkārši jā, tas izraisīja rezonansi tautā, ka tagad MixFM ir deju mūzikas stacija, bet pēc tam viss ātri norima.
Īpašnieks jau sen ir mainījies, kuram ir ambīcijas un vēlme visus “pārspēt”, balstoties uz saviem pieņēmumiem un pilnīgi nesaprotot, kā radio kopumā darbojas.
90. un 2000. gados tas bija tiešām labs radio. Tagad interese ir pilnībā zudusi. Tas pats attiecas arī uz citām stacijām: TOPradio, SuperFM un tā tālāk.
Logo, kas pārveidots un "sperto" no krievijas DOROZNOE radio.))))
Ak jā, vēl viens fun fact.
Tramps 5 dienas atpakaļ nosauc kurdus par saviem labākajiem draugiem un solīja viņus aizsargāt. 3 dienas atpakaļ, amerikānis atļāva Sīrijas jaunajai valdībai iet pie kurdiem un paņemt teritorijas un armiju 🥹
Jo Trampam labāk patīk Sīrijas jaunais vadonis un viņam bija "ļoti produktīva saruna ar Edroganu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jeb īsumā - tramps savām dvieļu draugam atļauj iet apšaut ASV sabiedrotos pret ISIS :)))))))
Es pat tev piekrītu. Bet tev jau neaizdomāties, kāpēc "zvaigznes sastājās tā", ka viņš kļuva par pasaules varenākās valsts prezidentu? Tu kā parasti meklēsi vainīgos tur, kur gaišāks.
Es gan nevienu ritu nepamostos ar domu par Trampu 🤣.
Es pat nepieminēju Trampu, ne Trampa lohus. Man nevajag, lai juristi varētu ievilkt ķeksīti ailītē, ka šitas mēsls neizbēga no soda, pirms tam patērējot milzīgu naudu visās savās procesuālajās darbībās.
Ja es rīkotos pa ēnu ekonomiku, tad nenokļūtu 😉.
Jo pašlaik lielāka loha pasaulē nav. Katru rītu ceru, ka pamodīšos ar ziņu, ka viņš nošauts. Pasaulē daudzas problēmas atrisinātos.
Pat teiktu, vairāk vēlos, lai viņš nospraagst un pēc tam tikai putins. Tik ļoti briesmīgs ļaunums viņš ir pasaulei
Bet protams, ka aizstāvēsi to, ka trampa lohu cilvēku dēļ tāds cilvēks izbēga no soda izdomā arī pie reizes pasaku kādēļ tas cilvēks uz zemes bija jāsašauj 11 reizes.
Ja viņš nebūtu varenākās valsts pasaulē vadītājs, man būtu vienalga, būtu humors kādā x valstī, bet viņa daunisms diemžēl ietekmē visus normālos cilvēkus un pasaules procesus. Viņš ir definīcija - mērkaķis ar granātu
Ko tu vari ņemties ar to Trampu? 🤣
Bet par šo pēdējo... Es balsotu par to, lai visus ārvalstu noziedzniekus deportētu nakuj, no kurienes nākuši, un uz mūžīgiem laikiem aizliegtu ieceļōšanu viņiem, viņu bērniem un visiem citiem radiniekiem un, galvenais, to strikti ievērot, nevis 15 gadus barot siltā cietumā par manu naudu un pēc tam izlaistu ārā.