Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   23 biedri, 0 Anonīmi, 220 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ju
    • Racer
    • Kitai
    • formens
    • jlopatko
    • AndrisBB
    • 100debija
    • RHS
    • locoone
    • martinno
    • ggg97
    • pauls
    • DeKrumba
    • kukkuru
    • Arnis2002
    • Igors83
    • lexxx
    • Gestapo
    • jacobs
    • versatile
    • Phoner
    • artursp
    • Lin
  • Biedru statistika

27476
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MareksLukaševics
    Newest Member
    MareksLukaševics
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• RHS
      Nu tāpat Sony izmanto daudz ko no Ķīnas. Man viņu top oleds, bet procesors un citas komponentes no mediatek utt. Bluetooth savienojums vājš un ik pa laikam raustās, ja esi apsēdies. Ar lg un samsung tādu problēmu nebija. Tad vēl tv pa retam neslēdzas iekšā, tik mirgo sarkanu gaismu. Tagad pēc trešā gada arī pults sāk gļukot
    • Racer
      Interesanti kas tā bija par zīmīgu dienu, jo man tas pats datums...     Joined Aprīlis 16, 2004
    • AndrisBB
      Plus jo aukstāks paliek, jo vairāk izdala 'antifrīzu'. (turīgākie gan pa ziemu aizlaižas uz Spāniju)
    • Kitai
      17 gadi (pirms tam kādu gadu bez reg), baisi paliek kā skrien gadi.    Būtu interesanti kā forums izskatījās 2004. g.
    • versatile
      vot tas nav fakts. Bet drīzāk kaut kur zem sniega tusē, kur nemaz tāds dubaks nav jūtams.
    • hehe
      Diez vai ir kāda nozīme laika ilgumam. Ja iepriekš izturēja 1 diennakti dubaku, tad izturēs arī 3 mēnešus. Ietekme ir ja laika apstākļi strauji mainas, kad uznāk plusi un padomā ka atnācis pavasaris, lien ārā skatīties un priecāties, bet atkal uznāk dubaks.
    • Gestapo
      Pārāk uz to paļauties nevajag, katra diena var būt pēdējā. 
    • Vilx
      Joined Aprīlis 16, 2004 Reizēm brīnos, kā forums tik ilgi ir noturējies. Tur apakšā ir jābūt kārtībam entuziasmam.
    • osscar
      arī 12.2004, bet šķiet pats forums bija gadiņu kādu jau lasīts, kamēr pieregojos.
    • Tuubijs
      Nē, Tu esi sačakarēts! Tu šeit esi vienīgais, kam visu laiku ir non-stop problēmas, burtiski!  Brīnums, ka vel neesi apspriedis problemātisku “sirsniņmajiņas” apmeklējumu, jo redz, papīram ir 2 kārtas nevis 3 un vispār iemetot to kartonu podā, kurš tur pats izšķīst, Tev mistiskā kārta neizšķīst un aizdambē visu stāvvadu. Paturēt aliņu, Karl?!
    • M@R$$
      Es te no 2007.gada sākuma. Protams toreiz te pie jauniņo apmācīšanas aktīvi strādāja vecais zelta sastāvs, un bija bezgala jautri, šodien reti kurš vēl palicis aktīvs, un forums knapi velkās... Es domāju vēl kādu laiku šis pasāciens agonēs, pēc tam...nu kurš to lai zin.    
    • ju
      Šādas jubilejas kontekstā paskatījos, kas un kā. Skatos, ka esmu te no 2004. gada decembra. Pats boots it kā no 2002., kad to iekešojusi wayback mašīna. Vai tad jau bija forums, īsti nav skaidrs. Nezinu.
    • AlCohol
      īsti pat nepamanīju, ka man piecpadsmitais iesācies. tāpat vel jūtos kā puišelis starp nopietnākiem vīriem šeit.
    • jacobs
      Tad tiešām gulēt, ja domā ar gliemežiem komunicēties.😀
    • Dundurs
      Šodien aprit veseli 20 gadi kopš esmu reģistrējies forumā. Faktiski lielākā daļa manas dzīves   Nesen atļāvos paklejot atmiņās un palūkoties vienos no maniem pirmajiem topikiem un postiem. Pilnīgi kauns palika pašam par sevi. Bet, ko nu var gribēt no 9.klases sešpadsmitgadnieka.  Kas tik te nav redzēts un piedzīvots pa šiem gadiem. Jāatzīst pēdējos gadus ļoti maz ko esmu rakstījis, pārsvarā tikai pasekojis līdz "beztēmai". Bet atceros arī nosacītos ziedu laikus pašai BOOT.LV platformai. Bija žurnāls un mājaslapa. Parādījās pirmie video ar kaut kādiem apskatiem šķiet. Gads ja nemaldos 2008. Boot.lv īpašnieks bija tāds interesants tipāžs, aizmirsu kā viņam bij vārdā...  Zigmārs laikam. Tad vēl slavenie personāži Jetijs ar saviem super izgudrojumiem. Leģendārais D_L, Tokra, Normāls Cilvēks, Artanis, utt. Šķiet pat ar dažiem sanāca sadraudzēties - ar Oskaru no Valmieras. (Username piemirsu viņam) Tad vienu brīdi pat pats laikam biju moderators šeit. Katrā ziņā daudz kam šeit ir nācies iziet cauri  Es tik gribēju šo atzīmēt ar nelielu topiku- tēmu. Tādēļ biedrus aicinu pakavēties nostaļģiskās atmiņās. 
    • ggg97
      Ko tie Spānijas kailgliemeži tagad dara, kad gandrīz jau 3 nedēļas šitāds dubaks? Kāds ir ar viņiem komunicējis? Lab, jāiet gulēt.
    • versatile
      Fakts. Bet tam nav pilnīgi nekādas nozīmes, ja tipiskā dienā nobrauc, piemēram, 100km.
    • _dunduks_
      Tieši pretēji. Nezinu, kas ir nosprādzis vairāk, bet tie satiksmi vairs netraucē. Vismaz manā ikdienas maršrutā sastrēgumi ir acīmredzami samazinājušies.
    • e = d
      Tagad ar elektriskajiem auto esot grūti izbraukt no dauddzivokļu māju pagalmiem. Pilns ar nosprāgušiem sasalušiem dīzeļiem, kas pavasari gaida un traucē satiksmi.
    • _dunduks_
      Nu ko, Sony TV laiki ir beigušies.   Sony just handed its TV business to TCL
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...