Bet mani "ieplusoja". Tad es Imantam Ziedonim zvanīju, ko lai es daru? Es atteikšos! Viņš teica, ka es nedrīkstu tā darīt, ja tevi tauta ir "ieplusojusi", tu nedrīksti atteikties, tev ir jāsāk apgūt tas un saprast, kur tu esi iekļuvusi.
https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/384486-olga-drege-izbaudiju-politikas-keki-tuvplana.htm
Tāpēc aicinu viedos neturēt sveci zem deķa un atklāt bauriem kārtis, par ko tad balsot? Savādāk izklausās, ka uz vēlēšanām nav jēgas iet vispār.
p.s.
Lai nav tukša diršana, esmu piedalījies visās vēlēšanās un pēdējā dekādē par Vienotību un tās atvasinājumiem.
Ļoti šaurs specifisks loks un neatspoguļo vispārējo situāciju.
100 populārie. Latvijā balso par populāriem cilvēkiem. Labs cilvēks, foršs aktieris, skaisti dzied, maestro, smieklīgs video, tikko dabūja bronzas medaļu. Ko sēsi-to pļausi!
Cik no tautas ir spējīgi reāli saprast politikā (sevišķi zemdeķa) notiekošo? Daļa (naivākie) tic solījumiem, daļa savām ilūzijām (kas tālu no realitātes), daļa nobalsos par to, kurš iedos banānu (bija taču mums tāds un ievēlēja), par piečuku vai polšu u.t.t. Pie tam - viena lieta, ko tie 100 "gudrie" runā no tribīnes, pavisam cita lieta, ko sarunā aizkulisēs.
Nu piemēram kā pie Si vai pončika šādas darbības parasti beidzas it kā ir zināms.
Apbrīnojams naivums no it kā gudra cilvēka. Nav tur tāda partija, kura pildītu tautas gribu (bet pati tā griba jau vispār ir dažādu ietekmju rezultāts, 99% taču vispār nesaprot par ko troksnis), solīt gan prot visi, bet tikai pirms vēlēšanām. Un tā nav tikai Latvijas, bet izņemot dažas, visu valstu problēma.
Es kaut kā uzskatu ka likums ir likums un pienākumi ir jāpilda, pat ja man tas šķiet aplams, ja tā nav tikai mana personiskā darīšana. Nevis izmantot hitražopības prasmes vai rādīt uz kādu ar pirkstu, paskatieties kā tie tur, viņi darās, mēs jau tikai bišķiņ...
Nuuuuu, Šlesers mēģina apiet tautas gribu un ar viltus mesedžiem jau cik gadus?
Pa lielam jau man vienalga, galvenais, lai tie netiek klāt, kam krievi esot "mazākais ļaunums" un "viss nav tik viennozīmīgi"