Apbrīnojams naivums no it kā gudra cilvēka. Nav tur tāda partija, kura pildītu tautas gribu (bet pati tā griba jau vispār ir dažādu ietekmju rezultāts, 99% taču vispār nesaprot par ko troksnis), solīt gan prot visi, bet tikai pirms vēlēšanām. Un tā nav tikai Latvijas, bet izņemot dažas, visu valstu problēma.
Es kaut kā uzskatu ka likums ir likums un pienākumi ir jāpilda, pat ja man tas šķiet aplams, ja tā nav tikai mana personiskā darīšana. Nevis izmantot hitražopības prasmes vai rādīt uz kādu ar pirkstu, paskatieties kā tie tur, viņi darās, mēs jau tikai bišķiņ...
Nuuuuu, Šlesers mēģina apiet tautas gribu un ar viltus mesedžiem jau cik gadus?
Pa lielam jau man vienalga, galvenais, lai tie netiek klāt, kam krievi esot "mazākais ļaunums" un "viss nav tik viennozīmīgi"
Cik ļoti nākotnē var uzticēties cilvēkiem kas tautas gribu apiet ar viltu vai mesidžu no kaut kurienes ārpus? Saeimas vairākums lai kāds tas nebūtu ir MŪSU tautas griba!
Paliek jau kā bija, ka jāstājas ārā. Tikai atliekot uz nākamo Saeimu, šādā veidā mazākumam iegūstot laiku ar domu ka līdz tam tiešām aizmirsīs un prokaķit, vai ka iegūs atkal vairākumu.
Rinkijs noteikti ar skaudīgu aci tagad lūr trampa virzienā, uz šitā fona slēpšanās ceriņos un riekstu sauļošana Jūrmalas rezidencē tāds bomžu variants vien ir.
Vienu un to pašu raksta ļoti daudzi, šis posts tikai atklāj autora iemīļotāko resursu. Virsrakstā taču nav- Ekskluzīvi, tikai Gazeta, Toļka u nas, Specvipusk!
Zviedrijas baznīcā(luterāņu vai?) iefiltrējušās baltkrievu mūķenes kagebešņicas. Nu kur vēl anekdotiskāk izdomāt. Uzvelk mantiju un kļūst nepamanāmas un uzmanību nepievērsošas. Parasta lieta ka mūķenes pa slepeniem objektiem vazājas
Jo viņš ir trollis, manuprāt. Dalība tajā "padomē" ir 1 miljards $, tādus ielūgumus saņēma ne tikai krievelis, bet vēl 59 dažādi valstu vadītāji. Tai padomei nav nekādas jēgas, vairāk man izskatās, ka tramps taisa sev kaut kādu galmu, kur tusēties pēc pilnvaru termiņa beigām.
Miljards, Karl, miljards!
Ah, tad tomēr visa jezga ap Grīnlandi ir dēļ neiegūtā Nobeļa. 😂
Donald Trump has linked his repeated threats to seize control of Greenland to the fact that he has not been awarded the Nobel peace prize in an extraordinary letter sent to the Norwegian prime minister, Jonas Gahr Støre.
“Considering your Country decided not to give me the Nobel Peace Prize for having stopped 8 Wars PLUS, I no longer feel an obligation to think purely of Peace,” he said, adding he could now “think about what is good and proper” for the US.
Parasti to sauc par 'plāno ādu'?