Jā, briesmīgi vajadzīgi radari tagad Grīnlandē, kad visu monitorē ar satelītiem.
Varbūt 60tajos gados arī vajadzēja radarus tur. Bet tākā nav vairs 60tie, tad arī amerikāņi visu no turienes aizvāca un pameta.
Tagad pēkšņi kas būtiski mainījies 😂
It īpaši jau nu Tramps tas lielais stratēģis un drošības domātājs. Pašam smiekli nenāk?
Visa sāls vienkārši $$$.
Un pat ja būtu vajadzīgi, tad neviens tak viņiem tur neliedz izvietot ko vien vēlas.
Bet nu Putiniskā stilā interesantāk.
Tāpēc, ka viņi ir dzirdējuši no Solovjova, ka Trampam reāli nepatīk Zeļenskis. Tikai nebūt jau nav tā, ka viņiem Tramps patīk visu laiku. Patikšana ir atkarīga no tā, ko Tramps tanī brīdī dara.
Andris, protams, ir visinformētākais par ūdeņu ap Grenlandi lomu ASV un Ķīnas/krievānijas pretstāvē. Es nezinu, saku to, ko esmu dzirdējis/lasījis/klausījies. Aukstā kara laikā ASV būvēja veselu tīklu akustisko un citādu datčiku zemūdeņu identificēšanai kaut kur tur Norvēģija-Islande-Grenlande. Kas tagad notiek, HVZ, bet es neņemšos tik droši kā Andris apgalvot, ka kaut ko zinu.
Ah, cik tad nu ilgi tie tarifu draudi darbosies? Vienu dienu pasūtīs vienkārši kakāt un vairs neliksies ne zinis par tiem tarifiem.
Drīzāk jājautā kāda mārutka pēc viņam tik ļoti to Grīnlandi? Nobels nespīd, varbūt tā domā atstāt vārdu ASV vēsturē - kā lielais teritorijas paplašinātājs?
Vai vienkārši atradis veidu kā čakarēt Eiropai prātu? Kautkāda iemesla pēc abi ar Vancu tik ļoti ienīst to Eiropu, īpaši savienību.
Varbūt arī visa jēga ir sakoncentrēt visu Eiropas uzmanību šinī jautājumā, lai neiztiek Putinu.
Uz priekšu, izdomā kādēļ šis ir labi, viedi un stiprina Ameriku, kas brauc ar BMW un Mercedes, dzer franču vīnu, uzkož brī kamēr bērni stellē Lego
https://www.tvnet.lv/8398645/tramps-pazino-par-tarifiem-vairakam-eiropas-valstim-kas-atbalsta-grenlandi
Nezinu. Patiešām nezinu. Un ne jau runa par aizstāšanu, bet pagaidām tā ir liela (neda)valsts ar kodoliņiem, kura apmēram reizi divos,trijos gados (nepārbaudīju, bet apmēram) uzbūvē atomzemūdeni ar kodolraķetēm u.t.t. Skumji, bet tā ir.
Man tiešām žēl tādus kā @Zin..., kuri katru rītu dara to.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cerams, ka pie prāta nāks pēc orangutāna, pirms viņš visu nolaidis podā un uzdāvinājis daļu Ķīnai
Bled, katru rītu pasaulē ceļas no miega ar domu ko tas idiots atklāj sadarijis.
Normāla militārā aliance ir soļa attālumā no saplēšanās, tūrisma uz ASV ir sabrucis, bet ASV esot nākusi pie prāta.
Lai tev te nav garlaicīgi vienam pašam.
Pašlaik strādāju pie sīkas programmiņas ar ko kontrolēt pāris PTZ kameras. Konkrēti pašlaik pie paša 'virtuālā joystika'. Ļoti tālu līdz kautkam lietojamam.
Pa lielam C++ Qt applikācija.
Kontrolēt kameras kā šīs
https://pro.sony/en_GB/products/ptz-network-cameras
https://proav.co.uk/cameras-lenses/canon-cr-n700-4k-ptz-camera-black
ASV joprojām ir varena, bet ne tik varena kā bija un tendence ir tai iet uz leju. Ja skatās Eiropas lielvaras tad rēķinās ar Lielbritāniju, Franciju, Vāciju, bet potenciāls izskatās ir Polijai un pat ļoti iespējams nākotnē tā šajā topā dominēs.