Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 278 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• oxygen
    • Eraserz
    • osscar
    • ggg97
    • Arnis2002
    • kava
    • Kashmars
    • Dzintarnieks
    • binary
    • uldise
    • Jurkins
    • jacobs
    • janni
    • Phoner
    • maize
    • _dunduks_
    • tu16
    • Anonīms Alkoholiķis
    • Ermis
    • AndrisBB
    • M@R$$
  • Biedru statistika

27459
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MareksLukaševics
    Newest Member
    MareksLukaševics
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Precīzi @osscar! Es izrautu kājas visiem tiem dolbajobiem, kas atbildīgās vietās liek impulsniekus. Lai cik augstu ir uzkāpušas tehnoloģijas. Es savulaik (pirms 25+ gadiem) brīnījos, kāpēc manā junkersā ir trafs, taču tik moderni ir impulsnieks. Ar laiku beidzu brīnīties 😁.
    • osscar
      Es arī nesaprotu kāpēc tādām nozīmīgām iekārtām liek smps...ok zaļie utt...bet tur tak mazs trafs + lineārais baroklis būtu ilgspēlējošāks....tas tāpatvkā jaunbūvēs saliek dārgis brenda  led visur un katru mēnesi maina mirušos led draiverus 🤪
    • Jurkins
      Es vangoju, ka tā būs "politiskā atbildība".   p.s. RB mums nahuj nav vajadzīgs ne vakar, ne aizvakar, ne aizparīt.
    • Jurkins
      Darīt nav ko? 🤣
    • 138
      Kā NEPLP definē "mediju krievu valodā" radio gadījumā? Tas attiecas uz ētera personību runāšanas, reklāmu vai dziesmu valodu? Cik daudz "piesitiena" turpmāk būs vai nebūs atļauts? Neviena dziesma krievu valodā?
    • ggg97
      LTV1 jau arī visu nerāda pat ES valstīs ar attiecīgi neLatvijas IP. Visas tās ārzemju filmas un raidījumus ni un ni. Vienīgi ziņas, Panorāmu un varbūt kādu vietējās izcelsmes kontentu. Arī kā TET "mazo ekrānu".  Ar VPN kaut Golfa līča valstīs var skatīties visu.
    • Jurkins
      Nevar tajā bildē izlasīt, vai uz tās plates atmega vai kas cits, bet visticamāk 5V vai mazāk ticami 3.3V vajag prastu barokli. Kaut kādu laiku atpakaļ tepat viens biedrs veļasmašīnu tādā veidā palaida. Šiem barokļiem ir diezgan parasta lieta, ka to svičmikreni izdauza un pie reizes optrona tranzistora galu, jo šis ir pa tiešo pie svičmikrenes, bet viss, kas tālāk, paliek dzīvs.
    • motleyman
      Tā arī nesaprotu, kāpēc vācu ARD/ZDF nedrīkst legāli translēt Latvijā un kāpēc tās programmas nav NEPLP reģistrā. Vācu komerckanāli ir, bet valsts finansētās tv programmas nav. Tad priekš kam mēs esam it kā vienā Eiropā ??? Lai skatītos krievus un prOn, kas bez kādām problēmām ir tajā reģistrā ? Robežas nav, nauda viena, bet skatīties tv no Eiropas baigais noziegums. Lai Eiropa skatās mūsu LTV1 un LTV7. Bet lai mums arī ir iespēja redzēt NRK, DR, SVT, YLE, RAI, ARD/ZDF utt valsts finansētos kanālus. Diez vai te ir kāds sakars ar pieprasījumu. Krievu kanāli taču izmesti no visiem legālajiem piedāvājumiem. Tāda sajūta, ka atbildīgie lēmējgalvas līdz šim zināja tikai austrumu virzienu. Paskatījos to NEPLP sarakstu. Ir tur gan vācu N24, n-tv, gan britu Sky News. Tad kāpēc šos ziņu kanālus nepiedāvā ? Vācu vai, piemēram, skandināvu valodu pratējiem piedāvājumā NULLE ...
    • M@R$$
      Tas gan varētu būt bezgala jautri un Rīga tiktu pie tukšām frekvencēm. Jautājums tikai kad un vai kādam vēl viņas būs vajadzīgas, jo tāda sajūta, ka daļa pamirs dabīgā nāvē...
    • versatile
      Jā, tas man sen ir watchlistā. Būs jānopērk rezervei, ja šo salabos. Ja ne, tad jāzvana rīt tiem poļiem, lai DHLo šurp.
    • guntis1234
      Skatītākie TV kanāli 2025.gadā LV (KANTAR DATI):   1. LTV1 2. TV3 3. LTV7 4. 8TV 5. TV6, TV3 LIFE, 360TV
    • jlopatko
      Lietota 3 mēnešus. Tik pat kā jauna. Ar orig. iepakojumu.   30€  Rīga / Pakomāti (+3e)
    • MasteR's
      Latvijas veikalos pārsvarā tirgo ar sienas stiprinājumu. Pēc koda var izsekot.
    • RHS
      55 un 65 laikam nāk ar kāju līdzi
    • hehe
      Nu vo, no Siliņas mutes, bet tagad tā pati Siliņa pēkšņi sašutusi par pāli Rīgas centrā, pašas degungala priekšā. Ja kas, ir parādījušās dažas brīvas vakances priekš atbildīgiem cilvēkiem    "Bet tāpat notiek arī izmeklēšana par "Rail Baltic", jo es pilnīgi piekrītu, ka nevienam vien ir jāuzņemas atbildība par to, kādā veidā šis projekts ir vadīts," uzsvēra Siliņa.      
    • MasteR's
      Zinu, nāk sienas stiprinājums, bet arī bija paredzēts likt pie sienas
    • base7
      NEPLP padome plāno vairs nepagarināt raidīšanas atļaujas medjiem krievu valodā. Respektīvi, ja piemēram tādām stacijām kā Avtoradio, Rock FM, EHR+ vai līdzīgām nāksies pagarināt šo atļauju (tas jādara ik pēc 8 gadiem), tā vairs netiks pagarināta. Būs vai nu jāmaina formāts (kā to izdarīja Jūrmas Radio) vai jāklapē bodīte ciet. Piemēram, Topradio license beidzas 2032.gadā. Jaunu viņi vairs nedabūs pašreizējā veidolā.  Starp citu, pēdējās licences termiņš ar krievu valodas piesitienu beidzas 2034.gadā.  
    • kaads
      ja nekļūdos, G5 ir sienas versija un viņam komplekta kāja nenāk liekas, ja neliek uz naktsskapīša 😀, tad ir ok. pašam ir c4, viss apmierina tajā kastē.
    • Insekc
      Es pamēģinātu pieslēgt ārēju barošanas avotu, vislabāk kādu laboratorijas barokli ar V un A indikāciju un strāvas aizsardzību.
    • MasteR's
      Pasūtīju G5, bet izdomāju, ka jāņem lielāks. Vietējais veikals piedāvāja pasūtīt 65" par 1610Eur, cena likās adekvāta. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...