Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   3 biedri, 0 Anonīmi, 323 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • Zin...
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

27454
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MareksLukaševics
    Newest Member
    MareksLukaševics
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• _dunduks_
      Es biju klientu centrā, jo kaut kādā mistiskā veidā šāda veida sūtītie epasti pa ceļam kaut kur pazūd.   Manuprāt tur ir ļoti daudz ko pārmest. Tā informācija ir iekļauta rēķinā un manuprāt paredzēta, lai klients varētu saprast, uz kādiem tīkliem notiek zvanīšana (kādos tīklos atrodas zvanāmie numuri), nevis kuram tornim tajā brīdī telefons ir pieslēdzies, jo klients to nevar kontrolēt. Ja cilvēkam ir pietiekami daudz zavnu, tad jau var sms izlaist cauri "citiem tīkliem Latvijā", kas ir jau maksas pakalpojums, lai gan sms sūtīji pats uz savu numuru, lai pārbaudītu, vai telefons ir uztveršanas zonā.
    • 138
      Es reiz zvanīju LMT ar jautājumu, kāpēc es varu nosūtīt, bet nevaru saņemt MMS (es šito laikam stāstīšu pie katras izdevības vēl 20 gadus kā Londonas Māris par 300 latu programmētāja algu). Tagad domāju, vai tik tur nebūs bijis kaut kā tā kā tu saki  "Parastais suports" teicās pakonsultēties ar kolēģi, atzvanīja un pateica neko jēdzīgu, "varbūt noslogots tornis un Jūsu telefons pārslēdzas uz 2G" - kas ir muļķības, arī ar 2G lēni, bet atnāktu, kā man šeit biedri paskaidroja. Tā notika ar Nokia 515, un tāpat ar šo simkarti notiek ar Huawei P20 Lite.
    • AndrisBB
      A ko tev tur reāli klientu servisā var atbildēt? Domā viņi zin kapēc tā? Neko 'uzzināt un atbildēt' jau tak viņi nevar, ja tā nav rakstīts instrukcijā.
    • TOoMoOT
      Tavā gadījumā to ir grūti par problēmu nosaukt. Es teiktu - neskaidrība. Šeit, tehniskajā forumā, interesanti par to izlasīt un uzzināt, ka tas ir vienkārši to gadījumu dēļ, kad konkurentu torņus izmanto. Tāpēc paldies Tev, ka ierakstīji. Tele2 gan man grūti kaut ko pārmest, konkrētajā gadījumā. Pat ja viņi sāk rakt dziļāk, lai noskaidrotu atbildi, situācija būtu apmēram šāda: Parastais supports nezina atbildi un ir jāprasa tehniskākam kolēģim. Tehniskākais kolēģis atbild kaut ko līdzīgu šim: Parastais supports redz aizliegtos vārdus, ko viņš nekad nedrīkst teikt klientam. Prasa tiešajam vadītājam, ko darīt. Tur vai drusku tālāk šī ķēdīte arī tiktu nogriezta un īstu atbildi nesaņemtu. Cik kopā laiks uz to tiktu patērēts? Cik dienā Tele2 ienāk tādas vai citādas neskaidrības kā Tev? Lielam uzņēmumam ar iekšējo birokrātiju nav tik lēti katrā sīkumā iedziļināties. Ir jātaisa zināma pretestība, kas kalpo kā filtrs.  
    • Jainit
      Ja tev tā problēma ir TIK ļoti aktuāla, tad pieprasi pilno pakalpojumu izdruku par visu periodu (vienam numuram izejošo pakalpojumu, otram ienākošo) un atrodi katrai izejošajai uz citu tīklu attiecīgo ienākošo tele2 tīklā. Ar to visu pēc tam atkal griezies pie tele2 un pieprasi, lai tev apsola noskaidrot kādēļ tā. Un esi principiāls, pēc mēneša atkārto atkal to pašu. Tā būsi parādījis, ka tev šis jautājums nopietni interesē, nevis vienkārši. troļļo. Nedrīkst to atstāt tā novārtā! Neliecies mierā, kamēr neesi saņēmis atvainošanos, ka nācās gaidīt ilgi atbildi un solījumu, ka nodos jautājumu atbildīgajai nodaļai.   
    • DM101
      nu, es regulaari lasu, ka es te kaut ko biezo teelojot, blatojot. Vai tad ne? Taapeec arii aktualizeeju teemu - katra manta maksaa tik, cik maksaa.
    • AndrisBB
      Uz sitiena jau droši vien nē, bet ja paskatās ebeyā pēdējos pārdotos lētākos, tad tālu no 80 jau nav. Nu lai jau būtu 100 - 120 zemākā cena. Tāka nav jau tā ka pavisam nevar.  
    • 138
      Viņi tev neatbildēja uz epastu? Nemēģināji zvanīt?
    • INTRASERVERNET
      Pa 80 nesapno, nedabusi, ne sobrid ne tuvaka laika. Ja vari dabut jau pa 150, tas ir loti ok.
    • versatile
      Kas liek domāt, ka tas te fonā notiek?
    • _dunduks_
      TIeši šīs ironiskās attieksmes dēļ problēmas risinās tikai ja iesaistās tv un sociālie tīkli. Pēc tam izrādās, ka pie vainas ir komunikācijas kļūda. Līdz tam tikai pieteicējs bija idiots. Es ne reizi neprasīju, ka manai problēmai vajag zviedru tehniķu vai nodaļu vadītāju atbildi. Man pietiktu ar kientu servisa atbildi, ka "ok, uzzināsim, kāpēc tā un jums atbildēsim." Bet izskatās, ka no attieksmes "нет тела нет дела" nekur tālu neesam tikuši.
    • DM101
      Juus, protams, variet fonaa sashust - ko tu te pieseejies kaa pensis. Ko tu te paarmaksa kaa idiots. Iespeejams. Man piesleedza YouTube, un es nejaushi saaku skatiities video par Rigol multimetru. Apskatu. Viens chalis 9 turpinaajumos/vairaak kaa gada laikaa ciiniijaas ar to bench apparatusu. Dalja no bugiem - atteelaa pielikumaa. Peec manas saprashanas - viens ir HW bugs ar phase shift OPampam pie overload. Tad veel ir kritiski bugi - pie 30+V inputa peeksnji raada ap 100mV DCV un pateeree ap 25mA [kas pie piemaukta lielaaka spanja noziimee duumus un apparatusa beigas, nerunaajot par iespeejamu DUT bojaajumu]. Un tad veel chupinja cirku.   Chalis gada garumaa izmisiigi sazinaajaas ar Rigol, nekaads progress nesanaaca. Tad vinjsh nogaadaaja apparatusu atpakalj paardeveejam [ja pareizi saprotu, Rigol EU paarstaavim], apparatuss nostaaveeja pie vinjiem 3 meeneshus, nulle progresa. Rezultaataa chalis pienjeema leemumu no taa hlama atteikties. Vai izdevaas - nezinu, jaaskata naakoshie video.   Par ko staasts? Shaads multimetrs maksaa ap 500 naudaam, ja pareizi atceros. Vai uz sho te briinumu var paljauties? NEE! Un tad ir jautaajums: vai ir verts izmest 500 naudas un ieguut hlamu, uz ko nevar paljauties? Ar nulles supportu, ar nulles gljuku laboshanu.   Kontrastam - Batronix projekta vadiitaajs [nevis kaads formaals robots/skukjis recepcijaa] respondeejas 24h laikaa [darba dienaas] un konstruktiivi atbild [speej atbildeet, jo vinjsh ir firmas/projekta vadiitaajs] peec buutiibas. Ir drusku atskjiriiba, ne?   
    • Jainit
      uzprasīju paziņam tehniķim, viņš man izskaidroja, ka ir atsevišķas situācijas (slikta zona, noslogots tornis), kad dati tiek pārsūtīti caur "konkurentu" kanāliem, līdz ar to parādās kā "īsziņas uz citiem tīkliem" . Par trauksmes cēlāja ziņojumu Tele2 arī esot lietas kursā, visi nodaļu vadītāji izsaukti uz Zviedriju, tur komisija meklēs risinājumu šai Galvenajai Problēmai. 
    • _dunduks_
      Jā, visi adresāti ir vienādi. Tas ir viens adresāts (viens numurs) 1780 reizes. Gan pdf, gan csv exportā arī viens un tas pats numurs 1780 reizes. Un tas adresāts ir cits tele2 numurs, kurš arī ir iekļauts tajā pašā rēķinā. Tas ir 1780 sms viena klienta ietvaros.   jā, jā, - šis tagad ir populāri un gandrīz visu "noairēšanas" risinājumu pamatā. Atrast kādu mazāko un nenozīmīgāko kļūdu trauksmes cēlēja pieteikumā, lai parādītu viņa nekompetenci un novērstu uzmanību no galvenās problēmas.
    • binary
      Man tur nekā diži daudz nav, uz ko skatīties…   Tajā detalizētajā sarakstā pārbaudīji, vai visi 1445+335=1780 adresāti ir vienādi? Starp citu, 335 no 1780 nav pat 1/5, kur nu vēl 1/4. Ja gribi kasīties, tad vismaz pacenties to darīt ar mazliet labāku precizitāti     Mazliet offtopics - Tele2 nesen, šķiet, kaut kāds apdeits bijis. Tagad vairs nevar ielogoties ar paroli. Pēc tam decembrī šie nez kādēļ uz e-pastu neatsūtīja rēķinu. Domāju, varbūt līdz ar kaut kādiem apdeitiem pazaudējuši e-pasta adresi (man tur pie kontaktinformācijas vārda, uzvārda vietā rādās "null null", kontakttālrunis kā "+371", e-pasta adrese un dzīvesvietas adrese tukša), mēģināju pamainīt rēķina saņemšanas veidu - it kā tāda fīča pieejama, bet nestrādā (nomainījās no e-pasta uz "Mans Tele2", bet atpakaļ uz e-pastu nomainīt var tikai Tele2 darbinieki). Nu … nestrādā viņiem tā sistēma, laikam taisījuši tie tādi paši, kas visādas e-veselības un eds'us 
    • AndrisBB
      Nez, 580/Vega56 varbūt 50 - 100? Plus kā TB3 doks? Vēl 30 - 50? Kopā 80 - 150 max? 
    • locoone
      Vai tas ir kopējais ziņu skaits, kas nosūtīts no visiem taviem mumuriem?
    • INTRASERVERNET
      Nu tagad afi#£tj cenas ir augsa tam eGPU. Es savu Blackmagic pirku pa GBP135.
    • Exiic
    • versatile
      UPD. Pēc vairākiem deju ar tamburīnu riņķiem, izdevās izlogoties no bērna konta un ielogoties ar savējo. Uff.  Besī meta.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...