-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 0 Anonīmi, 105 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- tinch
- spameris
- Exiic
- raiviic
- rubb
- TOoMoOT
- Dils
- gustavs_v
- ggg97
- jacobs
- Corpsegrinder
-
Biedru statistika
27447
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
O, 4pda Registrējies esmu jau gandrīz 19 gadus. Pa visu šo laiku esmu uzrakstījis tikai vienu postu. Esmu arī daudzos citos forumos — gan ļoti specifiski tehniskos, gan tādos, kur runā par visu ko. Un tendence visur ir viena: mana aktivitāte ir minimāla. Man nepiemīt vēlme visu laiku kaut ko atbildēt tikai tāpēc, lai kāds domātu, ka esmu gudrākais čalis bariņā. 4pda šeit ir tikai piemērs — līdzīgi ir visur citur. Parasti piereģistrējos, lai varētu precīzāk sekot konkrētām tēmām, nevis lai “spamotu” un krātu postu skaitu. Kāpēc tik maz rakstu? Tāpēc, ka ikdienā, meklējot informāciju, gandrīz vienmēr atklājas — viss jau kādreiz ir bijis. Kādam tā pati problēma jau ir gadījusies, kāds to ir aprakstījis, un risinājums parasti ir tepat vien atrodams. Ja nu tomēr gadās jautājums, kuram šķietami nav atbildes un viss izskatās unikāls, tad parasti tas nozīmē ko citu: nepareizi meklēts vai nepareizi formulēts jautājums. Pareizi uzdots jautājums jau pats par sevi satur daļu atbildes. Tāpēc arī man sanāk maz rakstīt — vairāk meklēju, lasu un salieku kopā informāciju, kas jau ir pieejama. Un secinājums ir pavisam vienkāršs: gudrs cilvēks māk atrast atbildes uz saviem jautājumiem, bet muļķis — vienkārši uzdod jautājumus, cerot, ka kāds cits tos beidzot uzdos pareizi un vēl arī atbildēs. -
-
4pda patsmit gadus esmu, nu bet kurš tur runā par politiku, jūs ko, esmu desmitos tehniskajos forumos, piederību neapsrpriež! -
Neesmu krievu besedkās bijis kā reģistrēts, bik palasīju un viss kļuva skaidrs. Tehniskie forumi arī daudzi ir pseidotehniskie. Jocīgi, bet man sanāk, ka 3 esmu, bet jau vairāk kā 20 gadus. Tiesa par specifiskām lietām - radiofrekvenču lietas, audio un video apstrāde, izvērtēšana, kompresēšana utt., bet tur viss ok ar cieņpilnu savstarpējo komunikāciju, lai gan tāpat jau uzsprāgst kāds laiku pa laikam, bet tas pieder pie lietas un kopumā netraucē. -
un sāli Andris savu pusmāju ko zem brāļa fake nopirka nevar noorganizēt Lielvārdē, tu viņam loģiku pieškir -
Kā redzu HP, rauj iekšas ārā, jo šie pārdevējam dot gadu, bet grib lai smaidi 2 gadus, HP ir miris EU! -
-
Es te tā arī atvēru tviteri un pamanīju, ka austošās saules fujaki, nu konkrēti viens fujaks kuru pamanīju, ICE nošautās sievietes kontekstā ir tāds trampdročeris ka salīdzinoši tu, Jurkin, esi empātisks progresīvais. Baigi pārsteigts neesmu, bet jaunums tas man ir. Kaut kā bija licies, ka maniakāla trampdročīšana nav starp viņu vērtībām (programmu biju lasījis). -
Tviteris un feisbuks drīzāk ir atbalss kameras, kuras to lietotājiem var esošos uzskatus nostiprināt, nevis pārtaisīt pusmūža jenotības vēlētāju par buldozera vēlētāju. Lielāks ļaunums ir tiktoks, kurš, kā @versatile augstāk precīzi aprakstīja, ietekmē z paaudzi, kura buldozera vecās rebes neatceras. -
Nu jāsaka gan ka es ar esmu Andris 🤗
-
a kaa tad pilsonis/citi zinaas, kuram atbildu? jeb tev patiik beztolkpalagi, kur visi runaa ar visiem, pilniigaa haosaa? starp mums te viens ir pilniigs degjeneraats. Bet, kuram to rakstu - uzminiet pashi
-
Skatījos iksu... Nezinu, pēc kādiem standartiem šis dod to "ziņu lenti", bet bija Šlesera posts, kurā viņš cepās, ka Latvijas Sabiedriskais mēdijs (par nemazu naudu) aizsūta vienu kļušku uz Brazīliju, lai šī mums paziņo, ka tas kaut kāds tirdzniecības līgums ar Eiropu noslēgts. Nesen bija vēl viens no cita, bet līdzīgi - par kaut kādu keksu un Taivānu. Un viņiem abiem ir pilnīga taisnība. Nu nakuja! Un tas "vēlētājs parastais" šito visu izlasa... Siliņa visu izsaimnieko, Šlesers tā nedarīs... Īstenībā jau viss ir vienkārši. -
@DM101Tev kāds pirkstus nocirtīs ja neciteesi katru postu pirms tevis? Beidz citēt pilnu postu pirms sevis -
Asa uztvere, es aizmirsu, ka tagad modē uz kušetes gulēt un par lielu naudu savu sāpi stāstīt -
Čista katru gadu Vnk Tu pieminēji Elitesbooku, un tad atcerējos, ka man uz galda tāds iraid. i5, ramu pacēlu no 4 uz 8, hdd uz ssd. Un tas arī viss, īsts alumīnja korpuss. -
Respect! Šis aiz nostaļģijas izvilkts vai daily driver? -
Jūs ari datorus mainiet katru gadu? Kā ābolisti? Manējam PC ~10 gadi, šad tad uzlabots - sievai ~5 gadi vecs porķiks, atmiņu piebāzu klāt. Joprojām darbojas labi. -
Varēji kaut kā atsvaidzināt. Trampu nolamāt, vai (kādas 58 reizes). -
gari rakstiit slinkums, bet iisi - tu par mani nezini neko. Ne par beerniem, ne veertiibaam. Kaa var noprast, ar asu uztveri arii neesi apveltiits. Piedod par kritiku.
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-