-
Jaunākie Ieraksti
-
Jā, protams, dzīves ritms uzliek savas prasības. Tev taisnība - nav iespējams neiespringt, būt līmenī un vērot saulrietus. Bet nospļaujamies uz līmeni. Dzīvojam šodien. Nav obligāti jābūt UK un jārauš piķis, lai vērotu saulrietus. To var darīt arī šeit. -
Citāti bija no wiki un medijiem (ir kāda kļūda?), "tā un tā, vai es kļūdos?" no galvas un tāpēc jautājuma formā, čatiņš nav iesaistīts. Novērtēju, ja tu zini un vari pastāstīt kaut ko, ko es nezinu vai par ko man ir kļūdains priekšstats, bet palieku pie sava, ka tavs sākotnējais "šl nojauca vairākas līnijas, jo lobēja autobusus" neiztur manu triviālo faktčeku, kamēr tu man neesi paskaidrojis, kādi tur bija tie neatgriezeniskie konceptuālie lēmumi vismaz par vienu - Ērgļu - līniju. -
Vismaz manos gados galvenais ir dzīvot saskaņā ar sevi. Un ja vēl veselība turas. Un ja vēl grūtā brīdī ir uz ko paļauties. Un priecīgā brīdī ir ar ko ar to prieku padalīties. 🙂 -
ha, nu Tu arii - no vienas galeejiibas otraa man, piem., skjiet baigi/forshi/romantiski iedomaajoties lauku seetas dziivi. Forshie saulrieti, nesteidziigie riiti - nu, kaa Jaunsudrabinja dailjradee. Bet, realitaatee - ja ir kaadi lopi, taa ir nenormaali smaga kapaashana. Pat, ja lopu n shit nav, taapat ir mega daudz smagu lietu, kas ikdienaa jaadara. Ja veel visu to dari taapeec, ka patiik - viena lieta. CIta, ja vienkārši jaasitaas katru dienu liidz pagurumam, lai tikai to seetu uztureetu esoshajaa liimenii. Un jaaciinaas par izdziivoshanu, jo visu laiku budzets ir par iisu. Ja ir saakuma kapitaals, uznjeemiiba, iekaariens, talants un izdodas pacelt lielaaku saimnieciibu, kur pasham nav 24/7 jaadara skagie darbi: super. Bet, visa muuzha garumaa ciiniities par izdziivoshanu... Tas nav viegli.
-
Es lasu, un tikai vienu nesaprotu - a pamatojums kuģi arestēt kāds? -
Kā izrādās, tankkuģa Bella-1 komandā esot 17 Ukrainas pilsoņi. 🤣 Slava Ukrainai! -
-
Pag, pag! Nē. Ja kādam nav zinātniskā grāda vai sasniegumu Vissavienības Tautsaimniecības izstādē, tas nenozīmē "pa dubļiem jāties". Tā īsti nav. Kāpēc nevar vienkārši dzīvot? Kāpēc vajag uz kaut kurieni izsisties? Uzkāpt kaut kādā "olimpā" un pēc tam censties tur izmisīgi noturēties? Ja kādam to vajag, nekāda naida. Bet varbūt kādam to nevajag? -
man gan izskataas, ka pats neko baigi neesi savaa ciemaa/seetaa izsities. Attieciigi - nah tu gribi, lai tavi beerni turpinaatu turpat pa dubljiem jaaties?
-
Jā, es jau runāju par sevi. Uz Andri man... dziļi.... Cik precīzs ir tas teiciens, ka stipri cilvēki rada labus laikus, labi laika rada vājus cilvēkus, vāji cilvēki rada sliktus laikus, slikti laiki rada stiprus cilvēkus... Un nē, es sevi nepieskaitu pie stiprajiem, mana paaudze jau dzīvoja labos laikos... -
Katram jau savs un mani arī būtu dikti grūti dabūt no šejienees prom. Arī katram dzīves kvalitātes mērauklas savas, strādājot ārzemju kantorī praktiski 100% attālināti man galīgi nešķiet ka es te Ogrē dzīvoju kautkā daudz sliktāk kā mani vecās eiropas kolēģi.
-
`Tieši tā! LV mazpilsētu ar to huiņu nevar salīdzināt. -
Te es teikšu -par savu dzīvi nesūdzos. Ko darīs nākošās paaudzes, to man neuzzināt. Starp citu, tieši mana paaudze sēdēja uz barikādēm, bet jaunuļi mūs māca, ka pareizāk piķis ir jāmeklē tur, kur vairāk maksā, nevis padarīt savu valsti bagātu, kāda tā bija mana vecātēva laikos. -
Tas ir tīri nobraukums. Pieliec laiku (man reizēm (vidēji reizi nedēļā) 12h jāpavada nekurienes vidū, kur boltam zona nav). Sanāks dārgāk. Es nesūdzos, varējām izvēlēties lētākus auto, neņemt nullīti v90cc (un droši vien tā arī pēdējā nullīte un pēdējais iekšdedzis). Bet cipars saskrien ne pa jokam. -
Jaunie XPS izskatās sasodīti labi. Arī laikam būs jāiepērk. -
Nu ar Jēkabpils paradīzi jau salīdzināt nevar 😂 -
te jau nav tik daudz teema par patriotismu, cik - katrs mees dziivojam vineu/savu dziivi vienreiz. Ja ir iespeeja/speeja/maaka izsisties sheit, var baudiit dziivi sheit. Kaa darba njeemeejam vieglaak dziivot ir bagaataakaa valstii. Es nenosodu cilveekus, kas brauc straadaat citur - nah vinjiem mociities tur, kur sliktaak? Jaa, ja ir ieksha ciniities te - papildus bonuss, respekts, karmas punkti, bet nosodit [veel jo vairaak, pasha beernus] - nav pamata. Aciimredzot, vinji neredzeeja sevi kaa tavas lauku saimnieciibas dalju/lietu paarnjeemeejus/turpinaataajus. Kaapeec taa? To gan vareetu tev pajautaat.
-
-
Divas reizes (pa pāris dienām) esmu bijis UK. Nekad mūžā negribu tur dzīvot. Pļa, nezinu, kādai huiņai ir jānotiek. -
Svētku laikā daži atbraukušie soctīklos kliedza, cik te daudz brīves un svaigs gaiss un ka jūkejā tā visa neesot. Žēl man jūsu, tur nebrīvē...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-