Par granulām zinu ļoti maz. Pirms ZS cena esot uzlēkusi. Kādreiz paziņas pirka no Gaujas koka, bet dzirdēju, ka šie tagad netirgojot... vai nu liels kontrakts kaut kur ārpus LV vai HVZ.
Mēs granulas neražojam.
Ar to lētumu skaties. Pagājušogad viens otrs dabūja stiklu uz degļa.
Sarkasms ieskaitīts 👍😁.
Bet nopietni? Pilnīgi tāpat kā lielākā daļa, riskēšu apgalvot, ka arī Tu😉, dzīvoju savā mazajā komforta zoniņā, "cepos" ķēķī par "stulbajiem" politiķiem, pats tur piedalījos reizi četros gados balsojot par, manuprāt, mazāko ļaunumu un, galvenais, ne reizi pat nemēģināju prasīt atbildību no tiem, par ko balsoju. Nu kaut kā tā. 😉
Par Venecuēlu no upes līdz jūrai?
Policija noķērusi vienu razbainieku, kurš Daugavpilī un Augšdaugavas novadā nelegāli nodrošinājis aizliegto televīziju kanālu skatīšanos.
Kratīšanās laikā tika izņemta gan IPTV, gan sattv aparatūra.
Klientu skaits sasniedza 130.
Vai ta tu nebiji nedzērājs? Es vēl padomāju, ka tā tāda redīsiņa cienīga darbība, braukt ar nullzīben ciemā pie kunga gados ar zināmām problēmām un jau, stipri iespējams, daudz par daudz uzņemta etanola.
Tev ir nedaudz laika. Tikai nedaudz. Mees ar Jaani iemaaciisim Versatile uznjemt speeka dziru. Nu, lai vinjam iignums paariet un rodas velme sakaarot visu. Tad tiksim galaa ar to miitinju, un tad jau brauksim pie Tevis. Ja vajag, pa celjam sakaartosim to pasaules mentu arii, Tu tikai pasaki, kur vinjsh nosleepies!
Ne tik strauji, ebrejmīli. Es neesmu nevienu vārdu teicis par šito. Godīgi, es pat neesmu noformulējis savu nostāju un man tās arī nepietrūkst. Par Gazu man nebija pie kājas civiliedzīvotāju upuri un tas, ka apbēdinoši lielai daļai cilvēku man līdzās tie bija pie kājas, vicinot Izraēlas karodziņus un atgremojot viņu metodičku par teroristu iznīcināšanu. Savukārt šoreiz, jā, pasaules ments ir izpildījies diezgan bandītiski, bet salīdzināma mēroga civilo upuru nav, un gāztais tiešām bija ja ne diktators, tad autoritārs vadonis un putina sabiedrotais neapstrīdami. Ja tādus kaut kur otrā pasaules pusē gāž, ar jebkādām metodēm kas nav masveidīga civiliedzīvotāju iznīcināšana, un katrs gludeklis un katrs pretimnācējs man aizrautīgi nestāsta, cik tas ir pareizi un kā mēs #standwithpareizie, tas mani patiešām diez cik nesatrauc.
Es nojaushu, ka jaanjem 0.7 un jaabrauc ciemaa!
Versatile, gatavojies! Naakosho Tevi mees abi ar Jaani aicinaasim skaidroties! Visi priekshnosaciijumi jau ir
Un tad - tad buus kaarta 138. Un tad, kopaa ar 138 mees apbraukaasim lombardus! Jo viedoklji par to lietderiibu mums atskjiras