Bučas visādiem specifiskiem īpatņiem gan nevelk sūtūīt...😘
Toties no manas puse gana daudz jauku cilvēku, kuriem esmu gan sirsnīgus sveicienus, gan patiesas pateicības parādā!
Nu Tu apreģeļisj, jauks vai "vieds".
Šodien laikam tā diena, kad pat slotaskāc šauj.
Visupirms kaspičs, tad Broks iepauzē, tagad šitas galīgi nemetamu domu saka.
Vesatile. es Tak vismaz Tevi (un vēl dažus jaukus kolēģus esmu šeit saticis). Man patiess prieks. Žēl, ka šit mīt arī specifiski cilvēki ar īpašām vajadzībām...
Nu tā tagadējā Prezidente uzbrukuma laikā esot bijusi Maskavā.
Cik nu tur vērts klausīties ko Tramps saka, bet viņš jau pirmajās minūtēs teica ka operācija esot ar opozīcijas atbalstu. Tik kādas opozīcijas? Officiālā opozīcija viņam nepatika, iespējams ka tā 'opozīcija' vienkārši tas pats klans, tik vienu līmeni zemāks par Maduro, kuriem gribās tikt pie piķa/teikšanas.
Paši novākt bosu nevarēja, jo pārāk negrīlīti izskatōtos iekšēji. Bet ja amerikāņi - tad ko nu tur, lai vietējie čavistas vaino tos.
Ir zināma robeža, cik tad tādas vajag, lai būtu rentabli
Man pazīstams strādā vienā kantorī, kas būvē dzīvokļus, viesnīcas, birojus, visu ko. Nevis būvē, bet attīsta, uz savas zemes. Viņiem ir, cik saprotu, saskaņots projekts Doma laukuma apbūvei (jo vēsturiski ir bijis apbūvēts). Nebūvē. Kāpēc? Nav pieprasījuma.
Nu tā jaunlatvieša hostelis tur bija apdzīvots, līdz kamēr nodega 💀
Saki, karājas dzīvokļi sludinājumos un neviens neņem?
Tak tur tie bandīti no viena tūrista vienā vakarā noslauc viena grezna dzīvokļa mēneša īri, priekš kam viņiem ar īrniekiem ķēpāties
Ok, vai tie ir tieši tie paši, kam pieder visa ēka, droši nezinu, bet nu nez vai nomnieki no malas bez nekādas tuvas saistības. Anyway, kur ir sludinājumi? Blakus māja sapucēta, viesnīca, nākamā ņujorkers, nu nevarētu gluži par pamestu un degradētu rajonu nosaukt.
Domāju, ka par šo pat šis pats nestrīdas
Tak mēs visi tādi. Tevi ieskaitot - esam par šo jau runājuši. Nav šajā forumā NEVIENA pašlaik vai kādreiz aktīva biedra bez klikšķa uz kaut ko.
Sorry par uzbāzību, bet kādreiz bez īpašām datorzinībām pierģistrējos šeit, lai papildinātu savas zināšanas datorlietās. Paldies kolēģiem, kas man sirsnīgi palīdzēja- brīnišķīgi cilvēki!
Jau ilgus gadus ļoti jauki komunicēju šeit, kamēr nesatiku personāžu ar niku kaspich (DM1001).
Nezinu, kādi psihiatri pie viņa smadzenēm ir strādājuši- bet tas it kaučkas īpašs. Iedomīgs snobs ar specifiskām smadzeņu novirzēm...Nezinu, ko viņš reāli spēj, bet komunikācija ar kolēģiem ir viņa vājā vieta Pasarg Dies!
bija laiki, kad es regulaari ciniijos. Nu, kaa tajaa rasnjas filmaa: vipil, ukral, v tjurmu
Bet, peedeejaa laikaa par nacionaali/fashistiskiem izteicieniem vairs paaraak nebano
Feisbukā, ja neesi nobanots, ir tāds profils Vecsāti. Vecas muižas ēkas (un tādas, pa vienkāršo) atjaunošana, ko dara dāma ar pieredzi (RISEBA ēku pacēla, cik saprotu, pirms pārdeva šamiem). Tagad raksta atmiņu stāstus. Jātin pāri ežatērikai utt, bet kopumā interesanti.
Un tagad paskaties uz B88. Ja nu par kaut ko es 200% esmu pārliecināts, tad par to, ka melnās trepes tur bija.
Šodien kaut kāda jocīga diena, kaspičam jāpiekrīt teju visos jautājumos.
Tak es padomāju, ka tiešām esi palaidis garām, kas tas par personāžu, un nezinot pavēri elles vārtus. Pabrīdināt gribēju. Ehh, mana labā sirds. Kaut kā liekas, ka to "viedais" nebiji kā komplimentu domājis. Šī rindkopa arī, bez sarkasma, ja kas.
Savokā pārbūvēti ir redzēti mājās, kur ir bijis iespējams dzīvokļa daļu ar ieeju no "melnajām trepēm" atdalīt par atsevišķu dzīvokli, jā tādi ir bet es neteiktu ka pārsvarā, bet kapitālas pārbūves kā mūsdienās sadalot dzīvokli tipa četros dzīvokļos es neesmu manījis. Savokā ar komunaļņikiem vēsturiskās ēkas netika ne tuvu tādos apmēros izrūnītas un iznīcinātas kā deviņdesmitajos-mūsdienās ar sapūdēšanu un pārbūvēm.