-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 460 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- sounDDesign
- AndrisBB
- spameris
- Johny_JK
-
Biedru statistika
27435
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Re, kā. Saka jau, ka vecā mēnesī kaktusiem adatas maigākas, bet ka kaut ko prātīgu pateiksi, i negaidīju. -
Beidz runāt daudzskaitlī, iepīt vecbiedrus un vēl atbildību uz viņiem novelt! Stāsti un neizlokies - kā pamanījies visu sačakarēt pa šiem 30+ gadiem un kādi ir attaisnojumi? Mēs izvērtēsim un skatīsimies ko ar tevi darīt. -
-
-
Viņam nav jāskaita, viņiem jāpārdala! Tā kā bērns, vai zi... -
Jurkinam šoreiz taisnība - pļūtī publiski tie, kuriem ir novecojusi info un tādējādi pat atvieglo darbu mūsdienās. -
-
Manā šajā gadījumā jā. Kāpēc būtu jāatmet? Ka grūbu zupas šķīvis ir labāk nekā kaut kur tur kur nav vispār nekā? Cik nomierinoši Izaugsme ir pilnveides process, nevis ka nav jau nemaz tik slikti, jo var būt sliktāk, no sliktiem laikiem ir jābēg uz neatgriešanos.
-
Nez vai visoriģinālākā ražotne kaut ko līdzēs. 😉 Vienīgais pašlepnumu cels. -
Taču kolosālu iespēju laiks. Jeb ko vari gan nopirkt, gan pats uztaisīt vai organizēt kādu orģinālu ražotni. Vajag, bļin, tikai rakt!🙂 -
Nu tieši tā! Tas, kāda ir mūsu valsts, ir mūsu visu kopīgā darba rezultāts. Lielākā daļa darbojās uzkrītoši neaktīvi (arī es😟), mazākā - ļoti aktīvi, bieži krimināli. -
neizdariibu ir daudz. Stulbuma arii. Bet, tie esam mees pashi. Es gan teikshu - mees taa iisti neaptveram/nenoveerteejam, ko esam sasniegushi, cik daudz mums patiesiibaa ir dots. Situaacija mainiitos, ja muus uz briidi [kaadu meenesi, piem.] atmestu atpakalj sovaku laikos. Uz kaadu laiku peec tam buutu laime/lepnums un mutes ciet par chiiksteeshanu. p.s. luudzu pepaarprast. Es neslavinu esosho situaaciju daudzaas jomaas. vienkārši varu atkaartot - tas ir muusu pashu un liidztautieshu darba/dziives/attieksmes rezultaats. Paskatam kaut sho soliido maajaslapu - videejaa temperatuura sheit ir taada, ka neko labaaku ne vareeja sagaidiit, ne esam pelniijushi.
-
-
-
Pasarg dievs, es jau neko nepārmetu. Vienkārši ir tā, kā ir. Nu mēs esam tādā situācijā kādā esam. Un tas ir mūsu visu kopīgā darba rezultāts. Varbūt kāds centās vaiga sviedros, bet vidējais aritmētiskais ir šāds. Bet mēs (valsts līmenī) neesam gatavi atzīt savas kļūdas, neizdarības. Un tā ir diagnoze. Esi pārliecināts, ka par laimi? Par šo H.Velss "Laika mašīna" 😉. -
Es sapratu ka zobojies, arī to ka daudzi tā tiešām domā. Par laimi demokrātija vēl mums pastāv, lai arī tā kļuvusi ir daudz ierobežotāka.
-
-
Es daudz ko varēju, droši vien, darīt labāk. Taču tas nenozīmē, ka hipotētiski gribu atgriezties un visu izlabot, pieļaujot atkal citas kļūdas.😉 Un es pavisam stūrī es sēžu tikai tagad un arī tad nosacīti. Vienkārši mana sabiedriskās aktivitātes gadi iekrita citā valstī, tikai trāpot vēl atmodā. Tālāk visa aktivitātes koncentrējās tikai ražošanā un arī tās organizācijā. Man tomēr jau drīz 72... 😉 -
Es tak zobojos. 🤣 Pieļauju, ka Tu kādam grauj esības pamatus. -
Naida runa kā reiz ir pozīcijai, Latvijas izdemolēšanas un kaitniecības tai neatbalstīšana nav nekāda naida runa.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-