Pardon, man viņi jūk.
Kā jau teicu, idejas fundamentāli nav sliktas, bet tie pārvēršas par tupiem lozungiem un saukļiem, jo viņa "komanda" sastāv no amēbām, kam uzdevums tāpat būtu atsēdēt un pareizos parakstus uzlikt, lai šīs idejas beigās kalpotu Šlesera un krievu kabatām.
Ir jābūt mazohistam, lai gribētu Šleseru kompānijā ar kādu jaunlatviešu blici pie šprices pamēģināt. Un kā ķirsi uz kūkas varbūt arī Helmani ar mārtiņu krustu. Tad iestātos singularitāte.
Fundamentāli jau Šleseram idejas nav sliktas, bet tas viņa novāktais dream team apkārt nespētu par līdz 100 aizskaitīt, tā kā nezinu kā viņš pat plānoto teorētiski spētu izpildītu ar "saviem cilvēkiem".
Nu kā skatās uz kuru pusi ir "uz priekšu", "dzīvosim draudzīgi" un būt vēl vienai Gruzijai/Ungārijai, jā, arī tā var audzēt IKP, bet vai tas ir uz priekšu? 🤷🏻♂️
Varu piekrist.
Nu viņiem reizēm izdodas nobremzēt vai izgāzt kaut ko, bet es tā sekas sauktu par "ne tik labi, kā varētu būt bez viņu kaitniecības", nevis "tikpat slikti vai vēl sliktāk". Kādu alternatīvu tu piedāvā? JV+Pro+AS pēc pašreizējiem reitingiem ne tuvu nesavāks 50%. Tu gribētu redzēt koalīcijā šleseru, s vai sv? Tā būs labāk?
Nezinu, kā tajos klientu centros ko tādu ir iespējams "izsist". tur kaut kas klienta labā notiek tikai tad, ja iesaista bez tabu vai ko tamlīdzīgu, lai gan paši tos ir pareizi apmācījuši visu novelt uz pašu klientu.
Es ceru, ka janvārī būs jauns līgums ar jaunu 31 dienu termiņu, kurā varēšu atteikties.
Ir divas partijas, kas vienīgais ko dara ir velk valsti atpakaļ. Šlesers, protams, ir pilnīgs dalbajobs un nesaprot, ka viņa idejas varbūt bija dzīvotspējīgas pirms 20 gadiem, bet vismaz citādi viņam gribas vilkt uz priekšu. Arī lielai daļai pārējo puskoka lēcēju. Bet ZZS un NA pat neizliekas, ka gribētu iet uz priekšu. Kamēr šīs te divas vai kāda no tām tiek likta valdībā, būs tikpat slikti vai sliktāk.
Esot pakaļgalā un balsot par to pašu ir ar garantiju palikt pakaļgalā. Cik tad ilgi aizdosi 10 eiro, pēc 5 reizes un neatdošanas ir garantija ka neatdos arī 6. Nauda ir tikai papīrītis, aizdota tiek uzticība. Kaut kādā brīdī ja vēl aizdos tad kādam citam, vai neaizdos vispār un nepiedalīsies.
Tad vari rakstīt, ka tev bija noslēgts līgums (sākotnējais) kura termiņš bija kad nu bija, par jauno atlaidi informēts netiki, tai piekrišanu neesi devis, un ka lūdz lauzt tagadējo līgumu bez līgumsoda piemērošanas. Tas ir pie nosacījuma, ka novembrī no Tele2 nesaņēmi SMS ar jaunu atlaides piedāvājumu uz kuru bija jāatbild ar SMS apstiprinājumu.
realitāte ir tāda,ka visus šos gadus mēs gājām un balsojām par 'mazāko ļaunumu" un esam tur kur esam,un ko,iesim atkal balsot par to pašu,vai tomēr pamēgināt kko citu?
Par šo paldies! Par tādu līgumu apkopojumu nezināju.
Bet izskatās, ka būšu ieberzies uz visu šo gadu, jo 31 dienu atteikšanās termiņš beidzās tajā 14.decembrī. Un atteišanās tagad maksās gandrīz dārgāk nekā turpināt gadu maksāt.
Vienīgi es nesaprotu, vai viņi šo viņu pašu rakstīto līgumu tūlīt mainīs un piešķirs nākamo "atlaidi", kas būs dārgāka nekā esošā.
Aha, man viena kaimiņiene, kura pērk kaut kādu programmu krievu valodā tagad maksā 1.99€. Pagājušo gadu cena bija 0.99€
Es gan īsti neticu tik lielam lēcienam. Būs jāaiziet ciemos un pašam jāredz cik maksā. Varbūt cilvēks ko sajaucis.