Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Nu kā skatās uz kuru pusi ir "uz priekšu", "dzīvosim draudzīgi" un būt vēl vienai Gruzijai/Ungārijai, jā, arī tā var audzēt IKP, bet vai tas ir uz priekšu? 🤷🏻‍♂️   Varu piekrist.   Nu viņiem reizēm izdodas nobremzēt vai izgāzt kaut ko, bet es tā sekas sauktu par "ne tik labi, kā varētu būt bez viņu kaitniecības", nevis "tikpat slikti vai vēl sliktāk". Kādu alternatīvu tu piedāvā? JV+Pro+AS pēc pašreizējiem reitingiem ne tuvu nesavāks 50%. Tu gribētu redzēt koalīcijā šleseru, s vai sv? Tā būs labāk?
    • Tuubijs
    • _dunduks_
      Nezinu, kā tajos klientu centros ko tādu ir iespējams "izsist". tur kaut kas klienta labā notiek tikai tad, ja iesaista bez tabu vai ko tamlīdzīgu, lai gan paši tos ir pareizi apmācījuši visu novelt uz pašu klientu. Es ceru, ka janvārī būs jauns līgums ar jaunu 31 dienu termiņu, kurā varēšu atteikties.
    • e = d
      Ir divas partijas, kas vienīgais ko dara ir velk valsti atpakaļ. Šlesers, protams, ir pilnīgs dalbajobs un nesaprot, ka viņa idejas varbūt bija dzīvotspējīgas pirms 20 gadiem, bet vismaz citādi viņam gribas vilkt uz priekšu. Arī lielai daļai pārējo puskoka lēcēju. Bet ZZS un NA pat neizliekas, ka gribētu iet uz priekšu. Kamēr šīs te divas vai kāda no tām tiek likta valdībā, būs tikpat slikti vai sliktāk.
    • hehe
      Nepārbaudīsi, neuzzināsi. Ir vēl viens variants, neaizdot vispār.
    • Tuubijs
      Sliktāk jau toč nebūs Anyway, dalbajobi atkal aktivizējušies  
    • Gestapo
      Un šlesers ir tas cits? Man ar pēc trešās potes atmiņa švakāka palika, bet ne jau tik ļoti.
    • versatile
      Nu tāpēc jābalso par tiem, kuri sola, ka ja aizdosi 10, viņi atdos 50. Čotka.
    • hehe
      Esot pakaļgalā un balsot par to pašu ir ar garantiju palikt pakaļgalā. Cik tad ilgi aizdosi 10 eiro, pēc 5 reizes un neatdošanas ir garantija ka neatdos arī 6. Nauda ir tikai papīrītis, aizdota tiek uzticība. Kaut kādā brīdī ja vēl aizdos tad kādam citam, vai neaizdos vispār un nepiedalīsies.
    • Jainit
      saki, ka laiks balsot par lielāku ļaunumu?
    • Jainit
      Tad vari rakstīt, ka tev bija noslēgts līgums (sākotnējais) kura termiņš bija kad nu bija, par jauno atlaidi informēts netiki, tai piekrišanu neesi devis, un ka lūdz lauzt tagadējo līgumu bez līgumsoda piemērošanas. Tas ir pie nosacījuma, ka novembrī no Tele2 nesaņēmi SMS ar jaunu atlaides piedāvājumu uz kuru bija jāatbild ar SMS apstiprinājumu. 
    • dainis61
      realitāte ir tāda,ka visus šos gadus mēs gājām un balsojām par 'mazāko ļaunumu" un esam tur kur esam,un ko,iesim atkal balsot par to pašu,vai tomēr pamēgināt kko citu? 
    • _dunduks_
      Par šo paldies! Par tādu līgumu apkopojumu nezināju. Bet izskatās, ka būšu ieberzies uz visu šo gadu, jo 31 dienu atteikšanās termiņš beidzās tajā 14.decembrī. Un atteišanās tagad maksās gandrīz dārgāk nekā turpināt gadu maksāt. Vienīgi es nesaprotu, vai viņi šo viņu pašu rakstīto līgumu tūlīt mainīs un piešķirs nākamo "atlaidi", kas būs dārgāka nekā esošā.
    • base7
      Aha, man viena kaimiņiene, kura pērk kaut kādu programmu krievu valodā tagad maksā 1.99€. Pagājušo gadu cena bija 0.99€ Es gan īsti neticu tik lielam lēcienam. Būs jāaiziet ciemos un pašam jāredz cik maksā. Varbūt cilvēks ko sajaucis.
    • strawberry8
      viss iet uz izsoli.  radija ka viens ASV restaureja vecu CNC iekartu bez rezerves dalam utt Ebay rezerves dalas maksa tik cik vinsh par to visu iekartu samaksaja. dazas mikroshemas un tranzistorus nomainija un viss aizgaja. viss atkarigs no prasmem un galvenais velmes ko darit
    • strawberry8
      kamer LV doma ka rekinus apmaksat : https://youtu.be/Elx9ZTNUWHw    
    • guntis1234
      "Laimīgā programma" pacēlusi cenu no 0,99 uz 1,07 eiro, rīt redzēs cik "Rīgas Viļņi" būs pacēluši 😃
    • Jainit
      Skaties kādi tev ir līgumi spēkā (mans.tele2.lv->zobrats->mani līgumi) . Lejuplādē līgumu un skaties Apraksts/īpašie noteikumi (termiņi, līgumsodi). Pilnīgi iespējams, ka to beigās būs frāze "Šis nosacījums nav spēkā, ja Līgums tiek pārtraukts pirmo 31 dienu laikā no Līguma noslēgšanas dienas" un šis tev palīdzēs tikt vaļā no līguma bez līgumsoda (pieņemot, ka līguma izmaiņa veikta 15.12.2025). Raksti no mans.tele2.lv ziņojumu vai zvani 29560600 (maksa par savienojumu un jāzina līguma parole) un saki, ka gribi attiekties no pakalpojuma un nekādas atlaides tevi neinteresē.  Pats ar tādu pašu situāciju saskāros, ka automātiski tika piešķirta mazāka atlaide esošās beigās ar līgumsodu (pirms tam nebija) , bet laicīgi to pamanīju un lauzu līgumu bez līgumsoda.     
    • _dunduks_
      Gribēju uzzināt, vai es tāds vienīgais, ka nesaprotu, kā lietot tele2 pašportālu? Pirms gada bija iegādāts jauns numurs ar atlaidi uz gadu, ko varēja redzēt portālā. Pēkšņi bez nekāda paziņojuma atlaides periods tika pagarināts vēl uz gadu, kas redzams portālā. Par šo es nemaz nebiju priecīgs, jo numuru gribēju slēgt, bet tagad būtu jāatmaksā visa nākotnes piešķirtā "atlaide". Un pēc dažām nedēlām uz telefonu atnāk sms, ka tam numuram drīz beigsies atlaide un no janvāra vidus būs jauna "super" atlaide 15% no standarta tarifa. Vai kādam no jums arī ir šāds pats idiotisms, ka portālā rakstīts pavisam kas cits, nekā dzīvē? Ja kāds domā, ka klientu centros tie operatori kaut ko zina, tad jūsu zināšanai, viņi nezina neko un atbild tikai, ka sms viss ir pareizi. Pēc dažām dienām atlqide mainīsies. Portālā raksttais ir tikai informatīvs un sms ir galvenais. Un tā atbilde visu laiku uz apli. Viņiem pat nav svarīgi, kas rakstīts rēķinā. Ja par to nav jāmaksā, tad viņi ir izbrīnīti par manu "cepienu" par pakalpojumiem, kurus neesu izmantojis.   Šis pašlaik ir tas, ko varu redzēt portālā. Jā jums šķiet, kāds būs mans rēķins par janvāri?  
    • DM101
      lombardu karali, tu esi nozheelojams. Bet, no otras puses - skat, draudzinjus esi te atradis  tuNbinjas variet klauktinjos likt, bildes posteet   skaisti. gaumiiigi. ideaali skanjai.  Es ar jums/trijiem lepojos  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...