Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 309 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• strawberry8
    • AndrisBB
    • Gestapo
    • Athlons
    • dzincha
    • binary
    • tu16
    • hehe
    • Dils
    • kukkuru
    • kava
    • jacobs
    • Mielestapa
    • kaads
    • maize
  • Biedru statistika

27440
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Vaitad nu tādās distances neuzkrauto tos tankus uz transportiera? Aka. KZKT-7428, MAZ-537, vai kas tur vēl ir.
    • hehe
      Problēma jau nebija nodoklī, bet tajā ka neviens nebrauc līdzi lai paku tur deklarētu. Tad nu starpnieks kas deklarēs ir atrasts un cena ir par to, nevis nodoklis. Dāvanas starp privātpersonām līdz cik tur $ joprojām spēkā.
    • Gestapo
      Nē, bet diezin vai tam ir būtiska nozīme    Power/weight 18.2 hp/tonne (13.3 kW/tonne) (T-90) 21.5hp/tonne (15 kW/tonne) (T-90A) Suspension Torsion bar Operational range 550 km (340 mi) (without fuel drums) Maximum speed 60 km/h (37 mph) (T-90A and T-90MS)
    • AndrisBB
      Kāda starpība ko tur kāds regulē un ko tur pasts ieksē. Tramps rīt no rīta pamodīsies un izdomās ka no pulksen vieniem visām sīkpakām ekstra 500 bakši pa virsu. 
    • hehe
      Universālā pasta tarifi tiek regulēti un tā pēkšņi mainīt nevar. Jāiesniedz regulatoram, jāpierāda pamatojums, tiem jāapstiprina, jādod laiks kad stājas spēkā, tas ir diezgan laiks.
    • aoma
      Man jau gan domāt - stipri ātrāk, gandrīz 100. @alusbundža varētu zināt precīzāk. 
    • Aigars
      Kad Ušakovs atkārtoti pretendēja uz Rīgas mēra krēslu, tad pirms vēlēšanām Ķengaragā, kur vairākums ir krievi, starp paneļmajām uzbūvēja jaunus celiņus un trotuārus. Rajonos, kur latvieši - nē. Tā nebija bedrīšu lāpīšana. Es pats redzēju, jo tur dzīvoju.
    • DM101
      Varbuut kaadam buus interesanti mani/pensha pastaasti par osciljiem Sheit – iisais pastaasts par modeljiem, kas man ir bijushi ilgaaakaa laika posmaa.  Oscilji - kaadi nu bija Tad nu boot/te buus neformaalaaks skats uz teemu. Pienjemu, ka jaunaa paaudze vispaar analogos osciljus nav redzeejusi. Iesaku pameegjinaat – noveerteesiet savu ciparnieku, lai cik iz leeto suuudu kategorijas tas buutu Analogajaa oscilii nebija nekaadu ‘’stop’’ pogu, nekaadas atminjas. Sinhronizaacija? No pozitiivaas vai negaiivaas frontes, hvz kaadu liimeni. Ja signaals bija aperiodisks, uz ekraana bija putra. Deadtime tiem osciljiem bija 99.99+%. Ja tagad osciljiem figuree simti tuukstoshi wfs/s, tad tajos laikos bija ar kaartu 10..20 bildes sekundee. C1-101 ekraans bija ar kaartu 5X5cm, saskatiit tajaa vareeja gandriiz neko. C1-55 jau bija lielaaks ekraans, 2 kanaali. Tiesa gan, patiesiibaa bija 1 kanaals, lai atteelotu 2, tie tika multiplekseeti. Attieciigi, katru kanaalu ziimeeja veel 2X retaak. Bet, tie bija aparaati, kas bija pieejami un ko vareeju atljauties. Tajaa laikaa [pirms CCCP sabrukuma] importa osciliji pat bildees nebija redzeeti. Leeciens uz Agilent 6000 series bija kaa zeme/kocmoc. No shii briizha viedoklja – dzelzis prasts, bez jebkaadaam fiichaam. Bet toreiz – tas bija kaut kas, ko likt vakaraa zem spilvena labaakam miegam. 8M points atminja, persistance spilgtuma graduaacija, ciparu kanaali, 300MHz josla. Naakoshajiem dzelzhiem jau paraadiijaas gan kursori/matemaatika, gan serial decode, gan atminjas liidz 140M points. Un shoreiz es izveeleejos Magnova. Un pastaasts ir par to, kaa mainiijushaas prioritaates. Ja pirms daudziem gadiem bija svariigi ko redzeet, tad – nopirkt dzelzi, kas dereetu konkreetajam uzdevumam, tad shobriid – prioritaates ir citas. Es gribu izlaiziitu dzelzi. Dzelzi, kas straadaaa nevainojami. Bez gljukiem. Kaa Agilent 6000 series. Es vairs negribu China hlamus. Jaa, tie it kaa straadaa. Bet, taa straadaashana ir… Katraa briidii tu atceries/juuti, ka esi nopircis China aparaatu. Dazhi piemeeri. Siglent – grozi vertikaalaas sensitivity encoderi. Level paarlec uz 1./2./3. reizi. Wtf? Grozi to klokji, katru reizi skaties liidzi ekraanaa, kas notiek. Visas taas gumijas pogas. Vrodji straadaa, bet atbildiigaakajaa briidii taa Stop poga nenostraadaas. Memory skrolleeshana – realizeeta tupa [tietiek pagroziit Agilent encoderus, lai saprastu, par ko teema = tur aatrums proporcionaals pagrieshanas paatrinaajumam]. Savulaik aizmetu Siglentam bugu/lazhu sarakstu [fiksais tests] uz 2 A4  lapaam. Formaala atbilde – paldies, sanjeemaam. Turpmaako 1.5 gadu laikaa kaut ko palaboja, kaut ko – nee. Peec tam suporteeshanu beidza. Sak – lietojiet as is. Micsig oscilim, piem., RTC vienkārši kaut kaa randomaa laiku skaitiija/kalendaars gljukoja. Noseivo screnshotu, 50/50 iespeejamiiba, ka no flaskas nenolasiisi. Katru reizi jaatne ar laika/datuma uzstaadiishanu. Un shaadu pamatlietu – dofiga. vienkārši gljukaini meesli [piedoshanu]. Un taadi visi tie Kjiinas suudi ir – uni-t, Rigol, Ovon, kas tur veel. Par firnsi nerunajot – tie vispaar ir kas episks. Skumji, ka jaunie Keysight ir kas liidziigs. Kopsh Agilent tika paarnjemts, oscilju teemu var aizmirst. Atgrieszhoties pie Magnova. Chalji patieshaam DE izstraadaa. 3 kadri EEV blogaa grozaas. Uzklausa/lasa visus epastus. Gljukus labo ar apskauzhamu aatrumu. Reliizes naak aaraa videeji ik peec 1.5 meeneshiem. Kritiski bugi [taadu nav bijis daudz/gandriiz vispaar] tiek laboti paaris neeelju laikaa. Jaa, saliidzinot ar Rigol jaunajiem 12bit osciljiem [te bija pat limited edition 2000pcs 98.tie par 999 USD] sanaak skarbi  ‘’paarmaksaat’’. Ar atlaideem Magnova sanaak 4K EUR, papildus gjeneratora un digital kanaalu modulji ciparu pacelj liidz 5K EUR. Bet, ja es [primaaro] oscili mainu reizi 10 gados, tad [ja ir naudas] es izveelos maksaat poh/cik par mantu, kas straadaa bez gljukiem. Ar kuru man ir kaifs straadaat [ceru, ka taads buus], nevis – kaut kaads gljukains craps. Jaa, liidz RS jaunajai seerijai neesmu ‘’izaudzis’’. Paardesmit pakas + mazs ekraans [jaaliek aareejais, ja ko vairaak vajag redzeet].
    • AndrisBB
      Reku cilvēki iet pa braucamo daļu (ar visiem ratiem), ne apmales, nekā. Un tā visā ielas garumā. maģistrālāka iela  
    • AndrisBB
      Kamēr pienāks 1.janvāris, tikmēr jau 3x noteikumi un muitas būs izmainijušās 😂 Paļauties uz to, ka tas kas tagad turēsies ilgi?
    • AndrisBB
      Nu varbūt tieši tanī ir, bet kopumā jau reti. Plus mīnus jau abas tās ielas identiskas. Neba nu tur liela starpība uz kuras var 'spēlēties'. Visai šaubos ka kāds tur brauc uz 20 vai 30 uz abām.   Bet nu tās divas pilnīgi random ielas, varbūt ne tie veiksmīgākie piemēri. Pilns ar krietni lielākām (maģistrālākām) vai mazākām, bet tā trotuāra.
    • M@R$$
      Viņi LV radio reitingos pa pirmo vietu cīnās ar Radio Marija Latvija...paralēlā pasaulē!
    • binary
      Kur nav? Tai linkā, ko pats sākumā liki, labajā sānā ir laterna.    Tāda "nosacīti maģistrālā" iela, kas vairs nav dzīvojamā zona. Tāpēc arī kaut kādu nebūt ievi izbūvēja. Tur nu gājējiem nav variantu - pārvietošanās tikai pa ietvi, bērniem spēlēties ārpus pagalma nav brīv'.
    • AndrisBB
      Turpat blakus ielā ir, ne tā glītākā, bet ir. Zāles vasarā mazāk, tas varbūt mīnuss. [ar ietvi]
    • binary
      Sliktāk izskatītos, ja būtu ietve, uz kuras 2 cilvēki viens otram blakus knapi var paiet (un kad kāds nāk pretim, tad jāsarūmējas vienam aiz otra). Un tad 10 cilvēku bariņš domā, ko nu darīt - iet pa ietvi vai tomēr "kā pie cilvēkiem" - pa brauktuvi, kas dzīvojamajā zonā ir ļoti OK. Mēs ikurāt tādā 10 cilvēku bariņā pa to rajonu klīdām. Labi (un ērti), ka lielākajā daļā maršruta nebija ietvju  
    • AndrisBB
      Nu kā @Racer saka, jāiet pa 'vidu', nav atdalīts. Ja lielāks gabals jāiet, tad droši ir kā ir.
    • binary
      Priekš kam? Tur visa brauktuve faktiski ir "ietve".
    • Anreel
      Man tač vienalga, ja būs dārgāk - pielikšu sūtīšanas maksai. Galvenais, ka vispār var atkal sūtīt uz ASV. Gan jau pa kādam biezajam amerikānim man tiks.
    • Racer
      Teikā Āraišu iela tāda ir. Sīči uz skolu iet, diez ko omulīgi nav, it sevišķi tumšajā laikā un ziemā kad kupenas malās, bet tas tā vēsturiski bijis un visi satiksmes dalībnieki sadzīvo.
    • base7
      Vienā no populārākajām radiostacijām Latvijā, "Radio Naba", šodien bija lielais gada top100. 1.vietā ukraiņu grupas Dakh Daughters dziesma Pandoras Box.   
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...