-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 241 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- uldise
- ggg97
- Gestapo
- Igors83
- ezis666
- hehe
- MartiniB
- AndrisBB
- kukkuru
- bedrens
- ju
- base7
-
Biedru statistika
27444
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tā ir Mārupe, tur istabenes ar teslām braukā. -
Tāds interesants jautājums. Kapēc privātmāju rajonos gandrīz nekad nav trotāru gar ielu malām? Neviens ar kājām nekur neiet? Tākā te <MAPS> . Uz mazākām ielām vēljoretāk. ceļš, zāle un sēta. Kur trotuārs/ietve? -
Vecais profils bez smart id, varbūt tāpēc. Grūti komentēt kas, ko nestrādā, bet gan jau pastā atrisināms. Uzraksti viņiem šo jautājumu.
-
Nu tak lai tikpat mutiski ļauj rīkot un tad piedzen 'kaitējumu' caur tiesu. Būs precedents un neviens vairs tādus pasākumus nerīkos. -
Zatlers pamuldēja ka esot bijusi parunāšana ar Paulu, tas arī viss. To, ka Pauls piekritis neteica, es noskatījos to sarunu ar Puriņu Zatleram. -
Es jau sapriecājos, bet nekā: Norādītais sūtījuma veids nav pieejams uz izvēlēto valsti, lūdzu, izvēlieties citu sūtījuma veidu. Izmēģināju gan parastajām sīkpakām, gan sīkpakām ar izsekošanu, gan vienkārši pakām, ko nekad neesmu sūtījis. Edit: Lai varētu sūtīt uz ASV, nez kapēc ir jātaisa jauns profils mans.pasts.lv Līdz šim Latvijas Pasts sūtīja ziņas par situāciju ar sūtīšanu uz ASV. Kā teica viena mana kliente - tā strādā Latvijas Pasts... -
jlopatko · Ierakstīts
Kit of 2. 6000MT/s. Jauns, iepakojumā. Boot cena 330€. Mazliet runājama. Rīgas rajona ietvaros varam satikties, vai arī varu nosūtīt izmantojot pakomātu. -
No 2025.gada 18.decembra sūtījumu piegāde uz ASV ir pieejama privātpersonām noformējot un apmaksājot sūtījumu vietnē mans.pasts.lv. ASV muitošanas pakalpojums privātpersonām 2.69 € par katru sūtījumu PVN iekļauts cenā
-
Pastarās dienas radio esot atskaņojis Gulbju ezeru. https://t.me/nexta_live/109268
-
Tīri matemātiski peļņa ir pārpalikums ko audzēt ierobežo mūža ilgums un tas būtu muļķīgi, tad arī to tērē peļņu nenesošos pasākumos, baseinā un citās izklaidēs. Nevis aizņemtu naudu, kad maka bilance ir negatīva. Nu nedzīvos neviens tur, kur nodoklis izklaižu segšanai ir augstāks par ienākumiem.
-
https://www.delfi.lv/kultura/174/music/120100892/zatlers-par-raimonda-paula-dziesmu-svetkiem-koncerts-tapa-konsultejoties-ar-maestro Zatlers atkal saka, ka : "Ja mēs runājam, ka Pauls neko nezināja – nu es pats biju klāt, kad visa padome ar viņu tikāmies, pārrunājām, kas tas būs, kādas dziesmas… Mēs konsultējāmies ar viņu. Tā ka tas nav tā gluži, ka izdomājām koncertu un tagad uz priekšu!" stāsta Zatlers. Tikšanās notikusi vairāk nekā pirms gada, kad radusies ideja par šādu svētku rīkošanu. "Līdz šim viss gāja samērā viegli un veiksmīgi un tagad sanāk, ka jāpierāda, vai tautai ir vajadzīgi šādi svētki…?" Arī komponists Artūrs Maskats un diriģents Mārtiņš Klišāns tikušies ar Paulu. Potams, ja tas bija tikai verbāli, tad tagad Raimis to var noliegt tikpat verbāli.
-
https://www.la.lv/viens-no-rupjakajiem-parkapumiem-saja-gadijuma-ir-zverinats-advokats-izanalizejis-raimonda-paula-dziesmu-svetku-rikosanu-no-tiesibu-prizmas -
Anreel · Ierakstīts
Varbūt kāds to ir darījis un var padalīties pieredzē? Man ir SIA pie kā 'piesaistīt' savu Etsy veikalu, bet nav ne jausmas, kas jādara. Man lielākā daļa pircēju bija amerikāņi, bet kopš pagaišā augusta dēļ Trampa tarifiem tika pārtraukti pasta sīkpaku sūtījumi uz ASV, tapēc domāju beidzot legalizēt, jo juridiskajām personām rudenī tika atjaunota pasta sīkpaku sūtīšana uz ASV. -
Tīri matemātiski ja katru lietu atstātu biznesa ziņā, jeb tiktu darīts/izveidots tikai tas, kas ienes peļņu, tad jau iespējams ka viss būtu 'effektīvāk'. Tik problēma būtu ka neviens tad negribētu dzīvot. Ja tur neviens negrib dzīvot, tad nav arī biznesa. Rezultāts pavisam skaidrs, cilvēki pārvāktos tur, kur kautkas ir. Nēnu var jau uzbūvēt žogu. Žoga iekšienē atļauts tikai strādāt, mācīties tikai matemātiku. Izklaides, tikai tad ja tās nes peļņu. Kultūra? Kam tā vajadzīga, tā nekādu peļņu nenes, garāžās jau pietiek kultūras - salej un uzkož. Amerikā jau to var redzēt visās pamestajās pilsētās, kur nekā nav. Pa kādam jau dzīvo, kāds vietējais trakais un pa kādam narkomānam. Pat Ameriku nevajag, Eiropā pilns ar tādām vietām. -
Mlje, bērni, izmanto pašvaldībai piederošo muzeja parka teritoriju bez maksas. Sociālisms!!!! -
Francijas klasiskās mūzikas telekanāli "Mezzo" un "Mezzo Live HD" nolēmuši no 1.janvāra pamest Krievijas tirgu. Šeit viņi darbojās veselus 27 gadus. Uz doto brīdi viņi jau pārtraukuši sadarboties ar MTS operatoru. Tuvākajā laikā tas pats notiks ar NTVplus, Trikolor, Telekarte un pārējiem. P.s. Mezzo no 1998, bet Mezzo Live HD no 2010. -
Ja ne man, tad tev kas nav krievu izlūks. Darīšanas vaina tik
-
par Jurkinu visu ko var domāt, bet ne jau ka nu krievu izlūkiem kaut ko stučītu. -
Tur jau tā lieta ka krievi nav muļķi kas nesaprastu ka es varu aprēķināt kur vilciens šobrīd atrodas un kur to sagaidīt kad Jurkins man padeva ziņu ka tam tikko tas pabrauca garām
-
Kas tur ir galvenā problēma? Ka iet slikti vai ka lietuviešiem iet labāk (aka. skaudība parastā)? Ja noņem nost leišus, tad grafiki izskatās pat labi.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-