-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 18 biedri, 0 Anonīmi, 297 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- tu16
- mafijs
- osscar
- Rudiger
- maiss
- kukkuru
- Brainless
- Corpsegrinder
- ggg97
- ju
- Mielestapa
- jacobs
- AndrisBB
- JFH
- sounDDesign
- aoma
- kava
- V.S.
-
Biedru statistika
27435
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Esot jau bezvadnieces, kuras nopērk 2 , un var iestatīt, ka katra ir savs stereo kanāls. -
Pagaidām izskatās ka Sony ULT FIELD 5 varētu būt jēdzīgākais variants. Ideālā gadījumā būtu kautkas līdzīgs šim, tik ar aķi, lai var pārvietot uz citu telpu. https://www.sony.co.uk/electronics/home-speakers/srs-ra3000 Vai kas līdzīgs šim pēc skata, bet ar aķi, lai ja pārvieto citur (īslaicīgi), tad nav jāstiepj līdzi vads/lādētājs. Visu gudrie assistanti neinteresē. -
Mani 5 centi: Lietošanā ir: JBL kaut kāds vidēja izmēr truba. (baigi neiesaku JBL plīst. es un 2 paziņas ir ar garantijām izgajuši sveikā cauri) Sony xb40 Turas jau kādus 6-7 gadus Daudz lietota viss strādā vel baterija tur skan labi. bet tagad krāj putekļus. Sony XB33 Lietojas ikdienā virtuvē. Bez problēmām kādus 4 gadus. Anker Soundcore motion boom plus tikko tik nopirku (2 mēneši) jo shitboxā maģi negribējās likt. Harman Kardon onyx studio 7 vai 8 man lietošanā ir 2 šai ir vislabākā skaņa no visām kuras esmu lietojis. Sony JBL skan labi un Ankers ir miskaste. ja būtu dzirdējis pirms pirku nepirktu vispāŗ. Harman Kardon onyx pirms gada vai diviem meta pakaļ visi operatori domāju var ko saldu atrast lietotajā tirgū vai ja budžets atļauj pērc jaunu. Baterija gan ir sūds bet kā teici tev tas netraucē -
Importa desa arī izmaksā lētāk, it kā viss labi. Tikai cik ilgi, izvestā € starpība ir jākompensē, nekas cits neatliek ja to nevar nopelnīt kā to kompensēt ar € aizņemšanos, ar domu ka atradīsies tak nafta un atgriezīs. A ja nē? Parādi augs un procenti tāpat, agri vai vēlu radīsies problēma samaksāt tikai procentus, tajā brīdī neviens vairs neaizdos un nebūs par ko to importa desu pirkt. Viss, naudas nav un desas tāpat, priekškars aizveras. Lapu grābšana tāds mazs nieks, bet visa lielā pasākuma sastāvdaļa kas kopējo rezultātu tāpat ietekmē.
-
-
-
Tā to neskaita, kurš izmaksā lētāk. Valstiski ir jāskaita kur izmaksātais paliek. Alkāna gadījumā ievērojami augstāka ticamība ka vietējā precē vai pakalpojumā, nevis Ķīnā vai Antālijā, kad izmaksātais atpakaļ neatgriežas. Ir maks, valsts vai pašvaldības budžets ar ieņēmumiem un izdevumiem, alkānu izdevumi izejot ekonomikas ciklu pa lielam atgriežas atpakaļ un kompensējas kā ieņēmumi. Alkāni ir, bija un būs, un ar to ir jāsadzīvo, un nevar zināt kā te kuram dzīvē sagadīsies, dzīve var sagriezties neiedomājami. Nav alkānisms jāatbalsta, bet tie ir mūsu līdzcilvēki. MŪSU!
-
JBL tumbina , inzenierija parsteidzosha. jaizjauc pilniba, janoplesh visas uzlimes utt lai mekletu skruves. un tas viss lai nomainitu bateriju. ieliku pash metinatu paku(originala 100-150EUR + darbs) ta PCB kvalitate notekti nemaksa to cik megina noplest
-
Kamēr bučos pakaļu Putinam , tāds arī būs . -
jaunas nodevas jamaksa nabadzigajam gig kompanijam
-
Izklausās jau skaisti, bet davai paskaitām: cik tas operators ar pūtēja amortizāciju, degvielu un nodokļiem darba devējam izmaksā, dāsni pieņemsim 200 dienā? Alternatīvi ņemam 10 alkānus mūsdienu simtlatnieku variantā, teiksim 20 eiro dienā uz vienu zilo degunu. Pat neskaitīsim viņu administrēšanas izmaksas un grābekļu amortizāciju. Viņi kopā nogrābs tik cik tas viens pūtējs? -
Beosound A1 2nd gen ir labs. No paša dzirdētā varu teikt, ka Sony drusku vecāki XB sērija tie kas tādā izmērā kā džībīel čārdži, tie ir arī tikpat tuc tuc boosted basīgi kā čārdži, šito jauno tevis linkoto nezinu. Bet ar A1 var arī džezu paklausīties. Ja es pirktu jaunu, es pirktu viņu. 2nd gen tāpēc, ka viņš te maksā ap 180, jaunais trešais - 300. -
Man kautkāda aizdomā ka gandrīz visas tās BT tumbiņas būs labāk par Thinkpadu skaļruņiem. Nu ne tās pašas mazākās. -
Kad pārslēgsies uz kaut kādu tumbiņu, kura atrodas kaut kur sānā, tad nebūs tīrākās šausmas? Nēnu pierast jau var, bet ja reiz paredzēts turēt viņas uz galda, tad es laikam izvēlētos kaut kādu divu tumbu risinājumu. -
Pamēģinot iejusties alkāna ādā 20€ skaidrai naudai pēc 2ned taču ir pavisam cita vērtība nekā kartupeļu maisam pēc pusgada, kuru kolēģi vēl var nospert pirms termiņa. Alkāni taču nedomā ilgtermiņā, tik cik ko šodien un rīt.
-
Vai tad pagastos zemes trūkst. Tam ka alkāni to sev apstrādās ticības man nav. Bet ka lapas sagrābtu ja par to maksā gan. Katru dienu kāds neieradīsies, tupus, rāpus, bet šo darbu jau izdarītu. Organizēšanas vaina tikai. Pie kam atbrīvojas pūtēju operatori kas var darīt ko citu lietderīgu, ja jau darba spēka iztrūkums.
-
Ko no USB/BT tunbiņām tagad varētu ieteikt? Sākot ar rītdienu vai pēc Jaungada visur varētu būt jēdzīgas atlaides. Uz Macbooka skaņa ir laba, bet kad pārslēdzas uz Thinkpadu, tad tīrākās šausmas. Vajadzētu kautko ar BT un USB lādējamu/atskaņijamu, ja nosēžas. Nēkāda lielā staipīšana apkārt jau nebūs, pārsvarā uz galda. "Parastajām" datortumbiņām jau tie vadi izbesījuši. Vajag elektrības vadu, tad uz tumbiņu, no vienas uz otru utt. Mudžeklis. Kā ar šo? https://www.amazon.co.uk/Bose-SoundLink-Portable-Bluetooth-Waterproof/dp/B0F7HVC62G Vai šo? https://www.amazon.co.uk/dp/B0DZ75JCD8?th=1 -
-
A ko ar viņiem darīt, ja tāda ir sabiedrības daļa? Šie ir neizbēgami, ir un būs, atšķirībā no tiem kurus uzaicina vai nu kā šeit nokļūst. Nevajag dot naudu tiešā veidā, bet iedot grābekli parasto lai grābj lapas. Aizvietojot ķīniešu lapu pūtēju, degvielu un servisu kas ir uz neatgriešanos izvesta nauda, ko vēl ir kaut kā jānopelna. Diez gan droši ka alkānam iedotā nauda Latviju neatstās un tam samaksātais pie maksātāja atgriezīsies atpakaļ. Vēl viena joma kur nanotehnoloģijas Latvijas ekonomikai kopumā drīzāk kaitē, nekā palīdz.
-
Gadus pārdesmit atpakaļ te mūsu pusē viena pagastvecene maznodrošinātajiem iedalīja pa zemes gabaliņam (ko uzara un noecējs pagasta traktors), piešķira visādas sēklas u.t.t. Rezultāts vienkārši iespārdīja - saskrēja varza ar cilvēktiesību aizstāvjiem, neatceros vai to pagastveceni izmeta, bet izdrāza gan pamatīgi... Bet tas jau bija pēc tam, kad uz tās zemītes bija izaugusi krietna ušņu, nātru un balandu raža. Pieminēšu, ka viņa pat nesasaistīja pabalsta saņemšanu/apmēru ar attiecīgo indivīdu strādīgumu... Tātad, kreisie, ejiet vienkārši apfēcoties. p.s. nesaku, ka pabalstiem nav jābūt vispār, bet tas sociālisms, kas ir pie mums...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-