Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 426 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • AndrisBB
    • osscar
    • Aicis
    • hehe
    • M@R$$
    • jacobs
    • motleyman
    • binary
    • Dils
    • nrs
    • maiss
    • spameris
    • HIGH-Zen
    • duksis
    • Phoner
    • Rainis
    • raiviic
    • e = d
    • ggg97
  • Biedru statistika

27429
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Par to nav šaubu, bet šobrīd salīdzini.lv lētākās, Agfa, 8 un 16 maksā vienādi, ap 25, 32 tā pati Agfa maksā dažus eiro vairāk, un savukārt 4niece maksā 15, bet kaut kā neceļas roka šajā gadā pirkt ČETRU gigabaitu karti par PIECPADSMIT eiro , it īpaši priekš piedūriena - lētā gala ziepjutrauka, kuru esmu dabūjis par baltu velti. Kur nu vēl divnieci par trīsdesmit, kādas tur amazonē redzamas. Vai, turpat, XINHAOXUAN divnieci par 15, kurai aprakstā ir "type 1", bet kā zinām, arī uz žoga rakstītais ne vienmēr ir taisnība. Ja man vajadzētu, kā te dažiem biedriem ir bijis, priekš rūpnieciskas iekārtas daudzu nuļļu vērtībā, būtu citādi. Un Amazone jebkurā gadījumā man ir vispēdējā no preferencēm, pirmās trīs ir šeit forumā, Latvijas veikalos, ali. Bet tām Agfām nav nekur neviena vārda par tipiem, sasodīts. Ja šeit nevienam nav, ko piedāvāt, laikam būs vien jādodas uz BFS ar cerību tās Transcend, kas viņiem tur ir, un kurām arī ne vārda par tipiem, uz vietas pārbaudīt, vai iet.
    • M@R$$
      Arī šī, megapopulārā, ziemassvētku dziesma jau neskanēs tā kā agrāk...R.I.P Chris Rea (Kriss Rī).  
    • binary
      Ja nepatīk 5 gadus vecs video no Dienas Biznesa, vari skatīties arī gadu veco video no pašas Staburadzes - https://www.youtube.com/watch?v=VLIzAY_kOHo Viņi paši arī savā mājaslapā (https://www.staburadze.lv/lv/par-mums/) raksta, ka "Turklāt Staburadzes produkcija ir roku darbs!"   No staburadze.lv - "Produkti tiek gatavoti uzņēmuma ražotnē, kas atrodas Tallinas ielā 76, Rīgā."   Ja uzskati, ka viņi melo, tad bootiņš nebūs īstā vieta, kur vērsties pret staburadzi.   Man tīri labi garošo viņu "skudrupūžņi" (ir gan kilogramīgs, gan sīko kūciņu formātā) un "Melleņu siera kūka" (IMHO labākā kūka, kas nopērkama).
    • raiviic
      Amazonē ir plašā izvēlē, es gan neriskētu lielāku par 2GB konkrētajai kamerai ņemt.
    • 138
      Nu jā, tieši tāpēc Orkla uzcēla rūpnīcu Ādažos, pārcēla kaut kā ražošanu no nu jau nojauktās Miera ielas rūpnīcas uz turieni, kaut kā uz Igauniju, un reizē ar to enšitificēja ja ne visu, tad lielu daļu Laimas sortimenta. Par Staburadzi nezinu, no tās produktiem tikai pa retam patērēju minētās Cielaviņu drupačas, Cielaviņu minikūciņas un biezpienmaizes, tās visas arvien šķiet ēdamas.
    • raiviic
      Papētot vairākus dažādu gadu forumus, secinājumi ir, ka der sākot no 2GB līdz 8GB (jo kad iznāca A95, šķiet pat 4Gb CF vēl nebija (pats tajā laikā, 2005. - 2008. gados, bildēju ar EOS400D - mana pirmā digitālā kamera, sen jau pārdota), tad bija 1 un 2GB Kingston CF1 kartes, bet gan jau kamera būtu ņēmusi arī 4 un 8 GB.    
    • hehe
      Pat ja tā būtu, kā tas ietekmē apgrozījumu ko arī no video var apjaust, neredz tur konveijerus. Pie kam pēc statistikas Cielaviņas ēdāju fiziski paliek mazāk. Iztērēt uzreiz miljonu lai aizvietotu vienu darbinieku kaut kad nākotnē? Orkla nav valsts Latvenergo kur investīcijas sauc par izaugsmi un panākumiem. Investīciju vienīgais mērķis ir gūt peļņu, nevis lai operētu ar kādiem citiem cipariem.      
    • raiviic
      Vēl viena leģenda mūs atstājusi.    R.I.P. Chris Rea. Bija iespēja redzēt koncertā, Arēnā.  
    • AndrisBB
      Pardesmit (vai 12 MB/s kā autoram) tāpat ir bezgala lēnu priekš 33k failem. Ja es uzģenerēju 33 000 random failus izmēros 0.4 - 2 MB katrs, kopā 40GB un tad pārkopēju uz ārējo, kam max write ātrums 450MB/s, tad tāpat pārkopējās pa 3 min, attiecīgi apmēram 200+ MB/s.   Windows droši vien lēns un nespēj nolasīt no tā diska kādā jēdzīgā ātrumā, tapēc raustās.    
    • 138
      @raiviic, paldies, bet kāds ir citāta avots? Kāds forums vai AI? Kur tie jūzeri reportē un konfirmē? Un vēl jau paliek neatbildēts jautājums, vai šobrīd veikalos nopērkamās ir type 1 vai type 2, es pavirši skatoties salīdzini.lv vispār neredzu tām to norādītu.
    • raiviic
    • 138
      Kādā aparātā un kādēļ? Es tik esmu dzirdējis par pirmo divu paaudžu iPod Mini microdrive un to vietā liktām CF.   Vajadzība joprojām aktuāla!
    • kaads
      varu katru dienu ne tikai 5dienās ielocīt cielaviņu veselu, pat bez TV klātbūtnes, tikai neviens necienā   Protams tik nezinu vai pēc mēneša nepiegrieztos.
    • jacobs
      Katrai iekārtai, ja tā nav vien tikai izklaidei, ir sevi jāatpelna. Katra ražošanas iekārta, nereti mazsēriju, nestandarta, ir arī jāservisē. Tas viss nav vienkārši nodrošināms mājražošanas mērogos un apstākļos.
    • jozhix
      Pameegjini paarkopeet vienu lielu failu. Kopeejot 20k mazu failu taads aatrums arii buus, paardesmit MB sec...
    • 138
      Aptuveni spēju, bet tu noteikti spēj simtsreiz labāk par mani. Būtu iespējams tāds aparāts mājražošanas mērogiem? 🤷🏻‍♂️   Ir šitāds produkts, Cielaviņas drupačas, tieši paredzēts ar karoti ēšanai, tādu vienu es varu, bet divus laikam nē, divi sanāk gandrīz piecas Svetlanas, nu kurš var apēst piecas Svetlanas?     Paldies, bet video 5 gadus vecs, nav teikts ka tagad ražo turpat un tāpat. Staburadze vēl nav aizklapēta un aizoptimizēta uz Ādažiem vai Igauniju?
    • AndrisBB
      Nu tad jau tev disks vismaz lasa plus/mīnus ar tiem 1000 MB/s. USB tad būs OK. Apstādini kopēšanu un tad pamēri.  
    • Aigus
      Eu, beidz lauzt stereotipu! Kāds televizors, boot veči tak neskatās TV un kada vēl Cielaviņa  😀
    • Svageris
      Savienots ar oriģinālo vadu, tieši pie USB-C. Ieslēdzu arī Disc managementa kā M@R$$ rakstīja. Bet baigi nekas neuzlabojās. Šodien visu dienu 20 Gb rakstīju (ok 33 000 faili, bet nu tāpat). Tā kopēšana it kā notiek, tad ilgu laiku vispār viss apstājas. Tad atkala atsākas (bet arī visu staigā - ātrāk/lēnāk). Tad atkal nokrīt uz 0. Atkal pauze utt. To ātrumu skatījos, ko rāda pats tas Explorer vai kā to sauc - tur kur rāda cik faili vēl palikuši, kāds apjoms un cik ātri.   Pamēģināju arī to CrystalDisk. Tajā brīdī, kad rakstīja, laikam arī tas CrystalDisk veica ierakstu, tur šādi dati:
    • Daiļais
      Esot vīri, kuri varot piektdienas vakarā veselu Cielaviņu, skatoties televizoru, ar karoti apēst
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...