Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 188 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Grossmeister
    • Aigus
    • spameris
    • AndrisBB
    • maize
    • raiviic
    • Maris Barlo
    • M@R$$
    • jacobs
    • 138
    • e = d
    • _dunduks_
    • Dzintarnieks
    • Jurkins
    • Anreel
    • binary
    • inteens
  • Biedru statistika

27421
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
    • 138
      Tur arī proderasti un blm vainīgi. Tramps sakārtotu!
    • Jurkins
      Maķ vašu...🤣 vasarā pirku 4TB ssd pa 246 eiro, tagad paskatos ... tāds pats 355 (ar atlaidi) 🤣. Atmiņu nolēmu neskatīties.
    • 138
      Domāji kā IQ testu lai dabūtu vēlēšanu vai interneta tiesības? Nē, distopiski un nehumāni. Ko vajag - ierobežot propagandas sūda izplatību. Platformā notiek nemoderēta vai pat algoritmu veicināta sūda izplatība? Bloķējam platformu. Diskutēsim, šērosim un laikosim draugos un vietējos forumos, kuru moderi, ja laiž luni, ir abreviatūru iestādēm sasniedzami.
    • tinch
      Atdodu pret kādu labu, lielu šokolādi. Savulaik no foruma biedra dabūju. Nedarbojās viens kārtridžs. Nomainīju abus uz lētākajiem citiem un tad kādu laiku darbojās, bet nu jau atkal čakarējas. Negribu mēģināt OEM kārtridžus. 😆
    • 138
      Страну с колен поднял!™
    • 138
      Nuja, vajadzēja seska vai vismaz Groduma galvu, tad saietu.
    • Jurkins
      Cenzūru gribi ieviest? A kā tad tās vispārcilvēciskās vērtības? Ak tad sevi uzskati par pārāku? 🤣    Bet es būtu tikai par! Un vēl vēlēšanu tiesības tikai tiem, kas maksā nodokļus. Un, ja vēlies saņemt pabalstus, tad piedod, dārgais, bet vēlēt (tos, kas tev sola lielākus pabalstus) tev nebūs lemts.
    • Jurkins
      Akadēmiķis Zinītis izsaka prognozes, pie kāda līmeņa nonāks cilvēce, ja nu... Tavām prognozēm vērtība ir mazāka kā Šlesera ...     
    • Zin...
      Izklausās pēc Šlesera 50 tūkstošu darbavietām vai kas viņam tagad aktuāli. Galvenais ameebai solīt un iedot vainīgo.   Paldies Dievam Eiropa vēl nepiedzīvo masveida orbānus vai trampus. Ar to arī šķiet viss izbeigties un cilvēces attīstībā atdurtos pie krieva līmeņa izpratnes
    • osscar
      Kaut kāda paciņa atnāca, būs ko paskrūvēt brīvdienās...interesanti klaņi ACID/cube - ala shimano hollowtech 24mm vārpsta, bet zobrata stiprinājums Direct mount SRAM laikam tā mazāk par patentu jāmaksā....izvēlējos jo bija ok cena + man ir 36T aļika  DM zvaigznes krājumos...tās pat ir vairāk pieejamas nekā deores tās asimetriskās...papildus holowtech BB, vieglās kameras, ķēde, jauna atslēga kasetei ( jo šimano kasetes atslēgai pamanījos pusi nolauzt 40Nm saproties )  Tad vēl jauns bagāžnieks acid/cube , ruļļi pārslēdzējam ( pagaidām nemainīšu uz 10-11sp, jo ir 9 sp kasete krājumos un jaunas jagwire trosītes ...pagaidām pa ziemu pabraukšu tā kā ir). Vēl sks dakšas stiprinājumu pasūtīju lai var dubļusargus mainīt starp velo. Pudeļu turētāji ..un atnāca tie lieli gultņi stūrei no Bikko..cerams derēs 😆   nu un jauns ZSV apgaismojums       
    • Jurkins
      🤣 ģēnijs, ibio! Dalailama atradies... ak tad tu zini, kas ir cilvēcei bīstams un kas nē.    Orgasms man mēdz būt tikai esot kopā ar sievieti, nezinu, kā ir tev. Bet jā, man patīk Trampa attieksme pret nelegāļie, blm un citiem sūdiem. Diemžēl galīgi nepatīk viņa lēnība savu attieksmi ieviešot dzīvē.  Un man patīk Trampa attieksme pret Eiropu. Ceru, ka neatgriešanās punkts vēl nav aiz muguras un Eiropai pietiks prāta pārvērtēt savas vērtības. Nu... ja ne, tad ne... 
    • Zin...
      Tu neesi sapratis, ka šis skaļais un atpalikušais vieodklis un burbulis, kurā Šlesers un tramps dzīvo, ir cilvēcei bīstams un ved uz Mad Max scenāriju. Viņi ir sapratuši, ka nevajag meklēt risinājumus, galvenais ir atrast vainīgos, noformulēt kādēļ un pasniegt to amēbām. Jo amēbām patīk vainīgie. Tu pats esi vairākkārt te elsojot aiz orgasma atzinis, ka tev patīk kā tramps ir ir kā sodījis "vainīgos" un tev ir vienalga par pārējo. Tādi arī ir tie trampa un Šlesera cilvēki. Pateica tev, ka ūdens nav dēļ gejiem, tad arī izslaapis gaidīsi kamēr tramps tev 3 piles iedod. Jo pārējo tramps bus padirsis, bet tu vainosi, ka deģenerāti izdzēra ūdeni..    Bet būšu godīgs, no tevis it kā to negadīju. Zinaju, ka tevi uzbudina tādi izteikumi, bet nezināju, ka dēļ tādiem izteikumiem paliksi kāds esi. Garīgi atpalicis piesolīja, tu uzreiz sit dūrē pie viņa. Nē, es uzskatu, ka idiotu daļai tika dota lielāka reklāma un trampa komanda to saprata. Neviens normāls , kam irsapraata, ikdienā netic tiktok un netic, ka olas dārgākas padara meksikāņi. Bet vēlreiz, šo pašu redzam Latvijā. Ja vien netiks piegriezta idiotu spējas sviest reklāmu pa labi vai kreisi vai arī netiks ieviests IQ tests pirms vēlēšanām, Latvijā arī tiks garīgi atpalikušie kā Šļesers  vai točš
    • Jurkins
      Tu vēl aizvien neesi sapratis, ka Šlesers var izteikt viedokli tikai tāpēc, ka mūsu viedie un pareizie gadiem ilgi zog un laiž luni? Tad tu esi garīgi atpalicis. 🤣   Tu pat nespēj saprast, ka neviens nevaino citus Trampa mentālajā veselībā!🤣 Tu pat to nespēj saprast.  Diženais Zinītis tagad nosauc ASV vēlētājus par idiotiem? Neesi pārāk augstu latiņu paņēmis? 🤣 Kāda tev vispār daļa, par ko nobalso ASV vēlētāji?
    • base7
      Esmu šokā. Ar kādām tiesībām mans teksts tiek labots. Es tur neaizvainoju ne gejus, ne lezbietes, ne transvestītus, ne nēģerus un pat ne visus parējos krāsainos. Pilnīgi trūkst vārdu. Tūlīt sameklēšu sūdzību grāmatu un rakstīšu garu reportu šī foruma vadībai, tiesībsargam, ES cilvēktiesību padomei un vēl kam (izdomāšu kam). Esmu aizskarts līdz sirds dziļumiem. 
    • Zin...
      Ja viņi būtu izvēlējušies mazāko sliktumu, tad šī ziņa vispār netaptu   Bet jā, vainojam trampa mentālajā veselibā citus    Tādēļ arī Šlesers mums tāds populārs. Garīgi atpalikuši cilvēki var izteikt viedokli. Tas tiešām ir demokrātijas stūrakmens, kur būtu jāpieliek roka. Kaut kādi nebūt IQ testu pirms vēlēšanu biļetes. Nezinu ko tramps un Šlesers tad darītu    Bet vispār pareizi pateici,  ir tik tālu atļauja tiktokam un šortiem dota brīvība, ka cilvēce varbūt beidzot apzināsies, ka demokrātijā varbūt vajag ierobežot smadzeņu spējas. Nu nevar otrs tāds trampa periods būt cilvēces dzīvē, nevar. Neticu, ka kāds cilvēks, kam spriestspējas ir vairāk kā 9. klasniekam, patiktu trampa darbības. Neticu. Tu tici?
    • Jurkins
      , ja vien būs izglītoti, tad ļoti labi aprakstīs, kā empātiskie un iekļaujošie deģenerāti-demokrāti un citi visvisādi kreisie parazīti ar izcilu neatlaidību noveda situāciju tik tālu pakaļā, ka amerikāņi no iespējamajiem sliktumiem izvēlējās mazāko - Trampu.
    • base7
      Vecais kārumnieks 🤭
    • jacobs
    • Alex30
      Cik viņai tagad .gadu🤔
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...