Neesmu iedziļinājies irobota problēmās, bet tur nav līdzīgs stāsts kā ar nokiju, gopro un citiem tādiem, ka vnk nespēj turēt līdzi laikam? Pats ar pirms 2 gadiem nopirku xajomi nevis irobotu, jo ķīnietis bija 3x lētāks pie līdzīgiem parametriem. Tramps ir lohs, bet vai pie visām nelaimēm vainīgs? 😁
Sildelementa patērētā strāva visiem maniem klientiem ir noteicošais darbības kontroles parametrs.
Un to arī mans augšminētais ammeters(>2x lētāks par tavu voltmetru) https://www.aliexpress.com/item/1005001960244901.html tāpat nodrošina, pie tam arī to TRMS
Bet es tev jau jautāju par ES nopērkamu analogu, jo pati sākuma diskusija par ķīnas preču aplikšanu ar papildnodokli
iRobot kādu laiku jau cīnījās. Kopš kovidu laikiem. Bet trampa plāns atdzīvināt ASV ražošanu arī pielika punktu. Ironiski, ka ķīnieši vienkārši nopirka brendu bet domāju, ka tas TACO plāns atdzīvināt ASV ražošanu
ne jau visiem tizlas rokas. it īpaši cilvēkiem, kuru mērķauditorija būtu šāds telefons. vai nu mazs bērns, vai pensionārs. pirmais to iznīcinās ar visām garantijām, otrais uzklās galdautu virsū pēc iknedēļas sazvanīšanās ar radiņiem. bet nu labi, ejam konkrētā kāmja ritenī šobrīd. normāla cena precei bez garantijas, ja grib kaut kādu lombarda garantiju, reku var piemaksāt ceineri un dabūt to. āmen.
domā vidējais-aritmētiskais lombardu apmeklājs izpētīs savus garantijas noteikumus pirms skries uz to pašu lombardu un bļaus, ka piec dien atpkaļ nopirku šito trub un šodien nedzirdu ko Pranis saka, kad man zvan?
"A16 4G EE", lai ko tas nozīmētu, jeb SM-A165FZKBEEE. Tāpat 128GB, bet es arī nezinu visas iespējamās modifikāciju nianses. Un pat nevis 2 gadu, bet "Bonuss - garantija 36 mēneši".
https://www.lmt.lv/veikals/visi-telefoni/samsung-galaxy-a16-ee/4-g-4-gb-128-gb-melna-mazlietots?payment-type=installment-24
Nīderlandieši nolēmuši uz šī visa "mazliet" piepelnīties .. papildus 3 Eur plāno iekasēt 2 Eur "pasūtījuma apstrādes maksu" ar tādiem pašiem nosacījumiem (par katru preces pozīciju sūtījumā).
Kas "viņi paši"? Internetveikals?
tet.lv, piemēram, iesaka garantijas gadījumā vērsties uzreiz servisā, nevis pie viņiem - tas ietaupot vismaz 5 darba dienas.
Starp citu, lmt.lv konkrēto telefonu (vai stipri līdzīgu?) mazlietotā formātā šobrīd piedāvā par €89 ar pilnu 2 gadu garantiju.
Lētāka par 16.8% pie apdeitotās cenas, 6.3% pie sākotnējās. Varbūtības saprotu, bet pie šādas cenu atšķirības uzskatu, ka tā neatsver risku. Es esmu lombī pircis vada elektroinstrumentus (kam garantijas gadījuma iestāšanās varbūtība ir zemāka nekā telefoniem), faktiski jaunus, nelietotus, bet formāli "mazlietotus", bez garantijas, par kādiem 40% lētāk nekā jauni veikalā - jā, tad tas ir izdevīgāk.
Nē, bet šeit ir situācija par standarta garantijas esamību vs neesamību, pričom te papildu garantijas. Kaut gan, ja es kādreiz dzīvē pirktu jaunu telefonu, neizslēdzu ka apsvērtu piepirkt ekrāna apdrošināšanu, jo man telefoni krīt zemē ar lielu varbūtību.
Discover, ar ciktur tūkstošiem atsauksmju un četrām ar pusi zvaigznēm. Es to saucu par pieklājīgu. Par piecīti lētāk kaut kādā ar četrām zvaigznēm un divām atsauksmēm - tādā protams nē. Par dažiem līdz astoņiem eiro dārgāk par discover - aio un zauers.
Pa lielam jau tās pagarinātās un arī parastās garantijas ir diezgan bezjēdzīgas, ja ir kautkāda mājas un tās satura apdrošināšana.
Tāpat, vismaz pie manis, parasti telefonu apdrošināšana ietilpst standarta bankas konta pakā, tik nevajag aizmirst atķeksēt ibankā telefonu (kāds nu viņš tur ir).
Nejūti ka nonāci pretrunā ar šādu apgalvojumu? Lētāks un pieklājīgāks interneta veikals, nu nu. Iesaku nopirkt ko, kas noplīst garantijas laikā, tad dziedāsi citu dziesmu.
iRobot ziedu laiki nebija kaut kur ap 2017.-2021. gadu? Izskatās, ka pēdējos 5 gadus vismaz stock price diezgan pārliecinoši ir tikai kritis. Nu tā, ka no 120-130 USD pirms 5 gadiem līdz <10 USD pirms gada-diviem.