Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   23 biedri, 0 Anonīmi, 900 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• dainis61
    • Jainit
    • Zin...
    • j.m
    • raiviic
    • formens
    • Legacy Sat
    • Aigars
    • Lcs006
    • djamber
    • Gestapo
    • AndrisBB
    • tu16
    • KebabMaster
    • jozhix
    • sounDDesign
    • maize
    • 138
    • @rmands
    • Mielestapa
    • osscar
    • kava
    • biomass979
  • Biedru statistika

27402
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      No brieža ir pusotra gada garantija - varbūt, jo nav zināms, vai un kā to var pārcelt uz jauno īpašnieku. Ja nevar pārcelt, tad garantijas remonta nepieciešamības gadījumā būtu jādabū rokā un jāiesaista briedis, kas nav 100% varbūtība pat tad, ja briedis ir godprātīgs. No lombika ir absolūti jauna, nelietota prece ar normālu 2 gadu garantija. Kurš te būtu jādēvē par dunduku, ja kādam pirmais variants šķiet drošāks?
    • biomass979
      Paga,tas  atiecās tieši no ķīnas!?Šiem ir noliktavas eiropā....Polijā Vācījā....Nesen ņēmu to triecien mašīnu -Ciberdienas atlaides - ja nemaldos 1 decembrī vakarā paņēmu un 6 pievakarē bija klāt! No turieņes ņemot,ar čakarēsies virsū?!
    • Zin...
      Konkrēti šajā gadījumā tarifi pret Vjetnamu palīdzēja 
    • AndrisBB
      Cik nu tur var cepties par tiem tarifiem. Katru dienu jau simtiem uzņēmumu ASV bankrotē.   Bet nu fakts ka tarifi tikai palīdzēja tām valstīm kam tie tagad ir zemāki par Ķīnu. Ķīnieši vienkārši sūta produktus 'apkārt'. Pietam eksporta apjomi tikai pieaugot. Ne tikai paši apjomi, bet arī proficīts - pirmoreiz Ķīnas vēsturē pārsniedzis triljonu dollāru. Tāka ķīniešiem pa lielam bijuši-nebijuši tie Trampa tarifi - eksporti tik pieaug.   Arī Eiropas eksporti uz ASV esot pieauguši, iespējams daļēji Ķīnas re-exports.
    • Zin...
      Labi, ka trampa tarifi palīdzēja šim uzņēmumam:)    https://www.delfi.lv/bizness/44467736/tehnologijas/120099158/puteklsuceju-razotajs-irobot-asv-iesniedzis-bankrota-pieteikumu
    • Daiļais
      es domāju bez video, kurā labi nobarots latviešu vīrišķis velk nost pēdējās bikses, nekāda efekta nebūs. Kas tad tā par žēlošanos, čīkstēšanu vai ņaudēšanu?   P.S. No nosauktā supermārketa neko sūtījis neesmu
    • jacobs
      Krieviski es vēl par norēķinu ar sprungulīšiem saprastu?😀 Кинуть палку (грубовато) - совершить половой акт.
    • versatile
      Muļķis! Ar koka sprungulīšiem jāmaksā! https://www.delfi.lv/video/43851520/zinas/47609685/pamatiedzivotaju-keniniene-sodus-velas-nomaksat-ar-koka-sprungulisiem 
    • kaut_kaads
      Ieraudziju tēmas nosaukumu, mož pajautāšu.  Ir mežs, maziņš, 1,3ha, īpašumā kadus 10 gadus, izstrādāts pirms kādiem 20-30 gadiem. Šobrīd esmu tur aizgājis entās reizes, pastaigas pēc, bet piekļūšana ir problemātiska. Malkas ir gana ko vākt un tīrīt arī varētu ilgi un dikti, BET piebraukšanas iespējas nav principā nekādas. Zvaniju mežsargam, bet tur tas mežsargs izklausijās ir ielikts, lai būtu kaut kas ielikts, pilnīga 0. Bet pēc fakta ceļa tuvumā nav pilnīgi nekāda. Kad mežs ir izvākts, tad droši vien ir bijis hārvesters un brutāli pāri grāvjiem viss ir izvests, bet lai es tagad iebrauktu ar kvadraciklu, nerunājot pat par auto, absolūti neredzu variantus.  Nav jābūt pieejas savam īpašumam? Zinu, kad taisa jaunos ceļus tad katram kadastram pievada ceļu, bet tas vairak redzēts lielo ceļu malā uz laukiem, bet savam mežam nekā Meklēt apkārtējos kaimiņus, un runāt kopā varbūt tīrīt kādu stigu pa robežu? Lai vismaz ar kvadriciklu varētu iebraukt. Bet ar kājām ejot tur zemes virsma ir ar dekādēm sakrajušām lapām, un ir diezgan mīksta un nekāda.  Ir kādam bijusi līdzīga situācija?
    • Mielestapa
      Par pirkumiem no Ķīnas maksāju tikai juaņās, tāpēc tā 3 eiro nodeva nav attiecināma uz darījumiem juaņās.
    • maize
      Uzņēmumam importējot vairumā EU IR jāmaksā muitas nodoklis un pārdodot galapircējām IR jāmaksā PVN. Sūtot pa tiešo pircējam, sūtījumiem līdz 150EUR NAV jāmaksā ievedmuita un PVN tikai nesen sāka  maksāt no pirmā EUR, iepriekš varēja atzīmēt gift, norādīt vērtību daži EUR un nemaksāt neko. Cits jautājums, cik atbilstošu vērtību muitas deklarācijā norāda pārdevējs un vai muita pārbauda. Ar kontrabandu ķīnieši gluži nenodarbojas, pārnesot sūtījumos no mazuma uz vairumu, iespējams, EU ieguvums būs lielāks, jo vienu lielu sūtījumu par 1000EUR pārbaudīt/atmuitot savā ziņā ir ērtāk, vieglāk un lētāk, kā 1000 sīkpakas par 1EUR. Pat ar visu to, ka reālā summa, ko pircēji samaksāja ir 5x vai 10x lielāka.
    • versatile
    • Jainit
      Uztaisīs jaunas lapas; aliexpress.EU, temu.EU, crapfromchina.EU  ar "shiping from EU" . 
    • oxygen
      Cik saprotu tad tuvākajos gados visa veida atmiņas būs baisā cenā. Kājas augot no tā ka AI veidotāji esot izpirkuši/norezervējuši visus ražotāju krājumus.  Nu ''pa kluso'' Open AI saslēdzis līgumus, bet pārējie stresā un sākas panika . Čipu ražotāju jaudas ir kādas ir un jaunās rūpnīcas ne tuvākajos mēnešos.  Laikam pirmā, jauna , tik 26 gada otrā pusē.   Lielajiem, tipa Samsung vēl kādam pusgadam varbūt (?) pietikšot no krājumiem. Bet pārējie esot sprukās. Nu aizgājuši tik tālu ka izpērkot no visām iespējamām vietām , ieskaitot veikalus. Vārdu sakot kaut kas līdzīgs ka bija ar videokartēm kad sākas maininga bums. Tagad  ''mākslīgais intelekts''.  
    • jacobs
      Lūdzu, uz priekšu, gudriniek, un iesaki man Eiropā nopērkamu, tā augšminētā ķīnieša(kurš arī ir True RMS) aptuvenu analogu.😉 Starp citu, par precizitāti praksē; arī abi augšminētie un ķīnietis n-tos eksemplāros  ir caur manām rokām gājuši. Lai gan arī 0.5% un 1.0% nav pavisam man tas būtiskākais. UN tu pats esi augšminētos savā praksē daudz izmantojis, pieredzi iekrājis? 😏
    • versatile
      Vispār jau tās čainīzeru paciņas gadiem ilgi bija paliela problēma, jo šamie izmantoja savu it kā trešās pasaules valsts statusu, ar atlaidēm sūtījumiem. Tagad gan tas laikam pievērts. No ali regulāri nāk visādi štruntiņi, bet esmu arī gana piesardzīgs tajā, ko pērku. Neko no plastmasas, kas saskarē ar pārtiku, piem. Neko bērnam. Tupa kaut kādas elektronikas figņas, foto loriņi, utt. Tur nevienai specenei tak nevar ticēt. 
    • AlCohol
      te jau par dunduku varētu kādu citu nodēvēt. cilvēks personīgi pārdod vs veikals pārdod ar uzcenojumu, lai nodrošinātu savu bizīti.  ja jāpērk no ilggadēja boot brieža pret lombika.....
    • Dexs
      RIP MTV Germany: https://www.heise.de/en/news/MTV-without-music-videos-from-January-11114670.html   Jau tagad ir pamazām samazinājuši mūzikas bloku skaitu, un tie pazudīs pavisam 1. Janvārī, lai dotu vietu 24/7 shitty MTV šoviem.
    • ju
      Vai tad tagad jau tām bodēm nav it kā EU pieraksts, lai visus to apietu? Bode jā, it kā sūtīs no ķinas uz ES vairumā, un tad te jau vietējā piegāde. Un beigās neko papildus nebūs jāmaksā? Es gan sūt reti no turienes, man tas nav ļoti kritiski.
    • strawberry8
      nu gan salidzinaji 1% videjas vertibas voltmetru blocinu ar 0.5% trueRMS industrialo panel metru(+ transformatoru vari piemeklet lidz 5kA)
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...