Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Jainit
      Beigas ir Līvāniem... . 
    • Jurkins
      Dabīgais bezintelekts.       Eu! Kas tad pēkšņi notika? Vai šis ir feiks?   Citādi Grēta tūlīt dusmās saplēsīs savu jaunavības plēvi. Un līdzi pavilksies visi zaļie un progresīvie. Ar nepacietību gaidu suicīdu vilni tajā nometnē.🤣
    • 138
    • M@R$$
      Protams. Kādi 10 varētu būt, tie klausītāji, pa visu LV...
    • base7
      Jaunietis mūsdienās klausās koledžas radio LR6.
    • MrToastMan
      LR5? Nu principā, klausoties mašīnā, LR skaņa ir ok. (Lai gan viņiem daudz kas jāmaina parametros)   Bet ar SKONTO vai EHR grupa te ir problēma gan ar pārraides kvalitāti, gan ar skanējumu.  EHR jūtams, ka spēlē mono signāls. Vislabākais skanējums no FM - RETRO.  Arī StarFM, bet tā problēma ir jau 200 gadus. Bet dažus vietējos es klausos tieši caur interneta radio.
    • M@R$$
      Tieši tā. Mūzikas izvēlē ir dažādāks repertuārs nekā vidējā komerstacijā, piekritīšu, atkārtojās arī. Un reklāmu neesamība viņus noliek krietni priekšā (vismaz manā skatījumā). Sākotnēji tas projekts bij paredzēts, lai piesaistītu jauniešus, jo, būsim reāli, kurš jaunietis klausās kaut kādu LR1/2/3... Laiks gāja, un ir sajūta, ka uz pieci ir pavilcies vidējais vecums. Jā, reitingi nav nekādi lielie, bet tas tomēr ir valsts radio...
    • Zin...
      Atkārtojos, bet man patīk kas tur skan pa lielam. Jūtama UK mūzikas kultūras smaka, bet patīk. Tas ir gaumes jautājums.   Vairāk par to, ka skaņas kvalitāte ir bēda.
    • 138
      Lētajām. Kā Tourney tavam kaimiņam. Bet agrāk arī bija M4xx kaut kādas bez gumijām. Nu vēl senāk, deviņdesmitajos, tad gan Shimano neko priekš mtb bez gumijām, šķiet, neražoja, bez gumijām bija tikai šosejas rumbas. Jaunās Shimano ar slēgtajiem gultņiem neesmu jaucis bet domāju ka tur viss ļoti labi.   Par šo gan dikti šaubos, ja arvien runājam par Shimano, nevis kaut kādām ķīniešu šausmām uz gustiem utml.   Es gan teiktu - jāpārspieķo uz kaut ko normālu ar slēgtajiem gultņiem (Novatec, jaunajām Shimano, vai pat tām 8 eur slēgto gultņu rumbām bez gumijām no Feelfree, tik nez vai tām ir DB varianti), bet nu katram savs, ja gribas mīlēt santīmu un jāties.
    • MrToastMan
      Teks! es mēģināšu atbildēt uz to, ko es zinu.    Par FM. Ja politika mediju vidē (un ne tikai) būtu normāla un neitrāla, tad N-JOY.LV varētu piedalīties FM. Bet, piedodiet, tagad ir citādi, un daudzi radio izdzīvotāji pelna naudu ar reklāmām. Man ir ļoti žēl, ka nezināšanas dēļ par pašu vidi daudzas radiostacijas tiek slēgtas. Iesim talak.  Es teiktu, ka tas ir arī formāta dēļ, jo tagad tas ir kļuvis par hip-hop radio. Un, ja paklausās ēteru, radio ir diezgan garlaicīgs, tāpēc to gandrīz neviens neklausās. To var redzēt arī TNS Kantar (tagad viņi saucas Fifty5 Blue) reitingos, viņiem rādītāji vienkārši ir nokritušies. Ja runājam par pašu radiostacijas raksturu (tāda kā dažām radio stacijām arī nav!)   Jums būtu jāzina, ka viņi 20-25 gadus jau kā nav mainījuši RadioTextā LR-2 Reklāmas numuru. Bet tur stāv/ja vecais.
    • base7
      Uz Hotbird satelīta no šodienas vairākiem transponderiem palielināts FEC no 3/4 uz 5/6. Uz viena šāda transpondera atrodas Polijas FTA mūzikas kanāli "Power TV", "Nuta", Nuta Gold" un "Szlagier TV".
    • aoma
      Īstenībā humora izjūta, vismaz laba/melna/karātavu  nav ļooti daudziem, to lieliski parāda pēdējo gadu komēdijas...
    • kaads
      ja glabā metāla konteinerā pa ziemu tad brauc vai nebrauc, tāpat ir psc   Bet tā kā man tie velo glabājas + 16-18`C telpā, tad nav manits nekas kritisks, kondensāts utt, pat braucot pie -4`C, kad zemākā temp.  nu ļoti reti izminu
    • osscar
      gan jau ka kondensāts utt.. arī veidojas pie šīm temp. svārstībām....un kā jau minēju jaunajām rumbām tā aizsardzība - nu ir ļoti formāla.. ja salīdzina kā ir vecākām, nu un iespējams ka metāli ar tagad ir švakāki, nekāda rūdījuma utt. ....nekādu vairs labirintu tipa blīvslēgu utt...mana pieredze rāda ka emulsija tur ir stabili iekšā, ja brauc tad jau po viss tur samaisās..bet  ja velo ilgi neizmanto, piem. pa ziemu - ūdens sastājas apakšā un caurumi...es vispār velo nekad nemazgāju - tikai slauku. bet redzu to ko redzu  Nē nu ko var gribēt ja tā populārā 505 maksā 2 eur jāpērk rezerves daļām..kaudzei budžeta/vidēja līmeņa veli šīs ir virsū.
    • 138
      Vēl tāda jauka kategorija ir velo, ar kuriem spoooortisti trenējas mājās uz ruļļa  
    • kaads
      tas mitrums jau nemaz tā iekšā nelien, ja nemazgā ar karčjerveidīgajiem aparātiem un neglabā vannā ar ūdeni velo.
    • Racer
      Ceru ka tas tā nav. Ja tā attīstās AI, tad mums ir vāks...
    • base7
      @138tak nav cilvēks, bet mākslīgais intelekts. Vai tiešām to vēl neesat sapratuši. Viņš visu laiku caur saviem padziļinātajiem jautājumiem mācās un attīstās. 
    • Aigars
      Cerams, ka ne tādēļ lai Tramps pa tiešo vadītu speciālo militāro operāciju. 😁
    • Exiic
      BUMP. Tumbas pieejamas, Yoga pieejama, BTW kurš ir adminis? Varbut var man iešķiebt tiesības tomēr noeditot un izdzēst pārdotās mantas?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...