-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 334 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- jacobs
- AndrisBB
- hackey
- kava
- _dunduks_
-
Biedru statistika
27400
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kādreiz mūsu senči stāstīja anekdotes un sacerēja tautasdziesmas par tirgošanos ar un apjāšanu no ž__iem un č___niem, tagad mēs par ķīniešiem. -
Banknotei ir internetveikals jau labu laiku. Jaunas preces nav pamatsortiments, bet gadās. https://veikals.banknote.lv/p/950340-samsung-galaxy-a16-sm-a165-128gb-4gb -
nevaru nepiekrist. Mums ne tikai inflācija ir topa augšgalā, bet arī deflācija ir kosmiska. Man arī jaunums ir, ka banknote ir kļuvusi par interneta veikalu ar jaunām precēm. Ja kāds prot lasīt šitik tālu, tad tam cenu varu iedot 79 eur. -
Es vēl nupat kā pēdējo lielo aparātu komplektēju. Piemēram, vienu Cu sastāvdaļu Ali par € 210.34 nopirku bez kādas muitas un šmaukšanās.😀 Ak jā, tajā pašā reizē cits ķīnietis atlaidēs kļūdījās, bet mana pieredzējusī acs to uzoda un es ~300,- vinnēju. 😀Tā gan reta veiksmi, jo ierasti mani grib apjāt biežāk. -
Nu gan arguments Iepakojums nav elektroniskais atkritums. -
labus gadus atpakaļ ļergas trubas sakomplektēt sanāca par kādiem 200eur (bez bākas), tajā brīdī vietējie ap 500-600 vēlējās. arī akcizā. sūtīja no UA, pārdevējam palūdzu, lai uzraksta, ka prece ap 100eur. rezultātā pat nesanāca maksāt nodokli no tiem pašiem 100. ja jautājums par mācīšanu..
-
Šobrīd jauns lētākajā pieklājīgā internetveikalā 110, un Banknotē pat par 95 jauns ar 24 mēnešu garantiju, tā ka uz šī fona tavs piedāvājums nu tā -
Bļin, tu vēl man Ali ko pirkt mācīsi? Par cik tūkstošiem tad tu tur preces pats esi iegādājies?😉 -
Tie 3€ ir muitas maksājums. No 150 muita ir jau sen. 3€ ir kad zem 150€. Ar kādu desmito piegājienu? Atkritums jau nav tikai prece, tur vēl pusmaiss iepakojuma nāk komplektā. Cilvēki atsauksmēs raksta-ļoti labi iepakots
-
_dunduks_ · Ierakstīts
Pārdodu nu ļoti maz lietotu Samsung A16 telefonu lieliskā kondīcijā. Pēc pirkšanas uz ekrāna uzlīmēju kaut kādu stiklu no aļika, kas tagad vien jau ir +3 eur Pirkts pie tele2 šī gada maijā un izmantots 2 reizes kā rezerves telefons ceļojumu laikā. Kopējo zvanu ilgums tikai 37 sekundes bet zinu, ka kāds pateiks, ka visu var nonullēt. Ja stāv plauktā gaidīšanas režīmā, tad baterija ir vienkārši kosmoss - tur kādas 7 dienas. Sapratu, ka esmu nolažojies un uzreiz vajadzēja pirkt ar eSim atbalstu un arī šis izmērs man ir par lielu. Nevaru stūrēt un rokā turēt navigāciju. Garantija ir, bet es nezinu, kā to var noforwardēt uz jauno īpašnieku, jo viss ir elektroniski. Varu piedāvāt savu money-back uz 2 nedēļām. Pārdodu viss, kas bija kastītē - tātad tur nav lādētāja un vada. Links uz gsmarena. Cena 89 eur. PM. Rīga. Bilde ir, bet tās jau visiem vienādas. -
Kāpēc vajag šitā irst? 3 EUR būs par paciņu, nevis katru produktu pakā. -
Sapratu vien to, ka tu gribi visus musulmaņus bāzt vienā maisā un nesaprati vai nevēlies saprast manis teikto. Un piedomā klāt pats kaut ko, ko vēlies piedomāt. -
Tu mani uz muļķi gan neķer! Labi saprati ko es domāju. Jo drīzāk to vairuma rindās līksmība valdīja, nevis nosodījums, vai līdzjūtība upuriem.😏 -
Kā vārdā briljantam? Google Lens atrod visādas līdzīgas, bet ne tieši šādas. -
Es neredzu ziņas, pie kura islāma novirziena piederēja tie šāvēji, vai varbūt vispār pie kādas sektas. Sagaidīt, ka mošejās tos nosodītu citu novirzienu mullas, būtu apmēram kā sagaidīt, ka luterāņu mācītāji dievkalpojumos nosodīs - arī taču kristiešu - Krievijas pareizticīgo baznīcas svētītās raķetes vai Army of God veiktās abortu klīniku spridzināšanas vai Lord's Resistance Army veiktos slaktiņus. Nē taču, jo viņi nav viņi. -
Vienu dienu fantazē par Lexusiem, nākamajā cepārs par 3 eiro uz Temu loriņiem 😂 -
Pirmkārt, ķīna nav ekskluzīvs sūdu tirgotājs, pašu veikali arī tirgo atkritumus (lai gan iespējams, ka tikai starpnieki ķīniešiem). Labāk pērku ķīnas sūdu pa 5 eiro nekā vietējo pa 50 Otrkārt, kada kādam daļa ko kurš pērk -
Dalītas jūtas - Temu var nopirkt galīgu tūdu un arī izcelt briljantu par 87 centiem. Skan ne s sliktāk par JBL analogu. -
Protams, ka starp "allaha čeburekiem'' gadās arī izņēmumi. Bet vai tad masveidā demonstrācijās, mošejā mullas utml. nosodīja tos šāvējus? Var tā teikt, izdzenot līdzīgos no savas kopienas.😏 -
Zini, savā seniora hobijdarbā tādiem 3 eirikiem es šķaudu virsū 😀. Man tomēr tie ir izejmateriāli izstrādājumiem. Teiksim, agrāk nopirku 10 gabalus vienādus paneļa mēraparātus, katru ~15,- , kopā ~150,-. Labi turpmāk būs ~153,-, jo tas ir viss viens pasūtījums. Protams, saprotu, ka līdzīgiem izejmateriāliem, komponentēm ES nākotnē tikai krāmēs virsū nodevas, nevis sāks paši ko tādu ražot plašā sortimentā un cilvēcīgā cenā.😏 TME es arī daudz tāpat ko pērku. Taču muļķis jau neesmu un nepērku arī pie viņiem citas tās pašas Ali preces pat reizes dārgāk. Un TME taču ne jau no mazumtirgotāja Ķīnā tās iegādājās. Taču taisnība, sīkpirdējiem un kapeikpisējiem arī trīs eiriki atsitīs shopingvēlmi.😀 P.S. Lai nebūtu tukšvārdība. Ali tiešām labi, precīzi AC ammetri https://www.aliexpress.com/item/1005001960244901.html 10gab maksā 103.74,- Taču TME, ja mēs vēlamiem iegādāties vismaz ko aptuveni līdzīgu. Lūk Indijas, tikai pliki AC ampērmetri https://www.tme.eu/lv/en/details/ma501-230v-ce/ammeters/selec/ 10gab maksā 296.09,- Taču vēl tiem vajag klāt arī CT https://www.tme.eu/lv/en/details/spct62_40-100_5/current-transformers/selec/spct-62-40-100-5-a-va-1-cl-1/ 10gab maksā 90.02,- Tātad kopā 386.11,- +sūtīšana ~>10,- =396.11 vai ~400,- pret ~100,- Ali gadījumā, nemaz nerunājot par gabarītiem un ka vēl man voltmetri jāpiepērk.😀 Lūk, kā ietu amatniekam iztiekot tikai ar ES varēšanu.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-