-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 1164 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- osscar
- inteens
- Mielestapa
- Kazarms
- raiviic
- Anreel
- Igors83
- SlageriicLV
- 138
- AndrisBB
- sounDDesign
- Kitai
-
Biedru statistika
27393
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
ielīdu hydam hedsetā = augšējais gultnis ok..apakšējais sarūsējis ...ielīdu tapēc ka lietū rūsa sāka tecēt gar dakšu skaidrs ka eļļa tur jau sen nebija..bet kur lai atrod tādu ar retaineri apm. 50mm diametrā..uz ātro ali tādus lielus nerāda...ok varbūt var vienkārši vairāk bumbas bez retainera salikt, bet tas nav diez ko ērti ..atradu replacement kitu ar ar abiem slēgtajiem, bet vai tāds der vienkārši vecā vietā ? precīzi ar bīdmēru nenomērīju jo domāju ka tā standarta detaļa - saliku atpakaļ veco ar jaunu smēri, bet tā atstāt nevar... -
Pirms atvienoji, darbojās? 5150 nozīmē skanera problēmu (loģiski, neatrod jo atvienots). Mehāniski atvienot laikam nevar, ja nu vienīgi softiski atslēgt. Ja nē - nu tad soļo uz šejieni . -
Ir kāds mēģinājis jaunākajiem modēmiem tikt klāt konfigurācijai? -
Mežā/ārpus pilsētas ļoti noder. Man ir ap 200 lūmenu Sigma Buster, Mežaparka tumšajā galā vai Biķernieku trasē pie lielāka ātruma ir daudz par īsu, jo melns asfalts,apmākušās debesis un koki bez lapām gaismu diezko labi neatstaro. Rudens pusē vienu rītu Mežaparkā nolikos intervāla laikā, jo nesapratu, ka uz slapjā asfalta ir arī sakritušas lapas tajā līkumā, ar niknāku gaismu būtu gan jau pamanījis. Pa pilsētu jau nevajag, protams un šiem noder arī iespēja pārslēgt uz "tuvajām gaismām" no ragiem ar pulti, lai nežilbina pretīmbraucošos. -
Šķirstot esesku, pie šīs bildes sāku kasīt pakausi: 1000 līdz 3000 (eksistē dažādas versijas) lūmeni. Kur cilvēki ar tādām gaismām brauc? 🤷🏻♂️ -
'Bāzes' M4 izrādas ir diezgan ņiprs variants. Aiz neko darīt domāju salīdzināšu kompilācijas laikus ar mazliet vecāku Inteli, lai var saprast apmēram kur kas atrodas ātruma ziņā. Paņemot random Rust projektu - Deno https://github.com/denoland/deno/?tab=readme-ov-file Thinkpads P1 ar i7-11850H un 48GB RAM Finished `dev` profile [unoptimized + debuginfo] target(s) in 3m 19s Macbook Air 15 ar M4 un 24GB RAM Finished `dev` profile [unoptimized + debuginfo] target(s) in 2m 46s Nedaudz ātrāks. Interesanti cik ātrāks ir bāzes M5? -
Atradās paziņu lokā cilvēks, kurš var uzzīmēt modeli un kuram ir atbilstoša izmēra printeris, bet varbūt lēns, teica kaut ko līdzīgu ir drukājis 24h. Nezinu, varbūt eksistē ātrāki. Paldies par ieteikumu, kad man būs modelis, iemetīs tur joka pēc. -
Sen vairs viss tas praktiski nestrādā. Tāpat kā klikbaiti virsrakstos un nepārtraukta visādu, lielu un pat ļoti lielu, amatpersonu muldēšana.Sabiedrība paliek aizvien vienaldzīgāka pret plānprātiņiem, kuri nonstopā kliedz: Deg, deg, ugunsgrēks vai tūlīt atombumbu uzmetīšu utml. . Viss jau tas tiek uztverts kā ņirgāšanās par klausītāju, tā uzskatīšana par pēdējo muļķi. Viss, esam atbraukuši un vairāk pat īsts briesmu signāls, vai patiesību patiesība, diemžēl, netiks pienācīgi uztverta.😒 -
Anreel · Ierakstīts
Es nopirku ss-ā lietotu tintes printeri (canon pixma mg5150). Ieslēdzot bija drausmīgi skaļš troksnis, izrādījās ka skanerim rotors/zobrats ir beigts. Es atvienoju skaneri no printera mātesplates, bet printeris negrib normāli slēgties iekšā - katru reizi rādās error 5012. Nospiežot start+cancel taustiņu kombināciju printeris ieslēdzas normāli un rādās online, bet tiklīdz mēģina printēt parādās 'printer not responding'. Pašam printerim viss ir kārtībā - es ieliku jaunus kārtridžus un tie detektējās un rādās kā pilni. No paša printera var drukāt testa lapas, tikai no Windows 10 nevar printēt - varbūt ir kāds triks kā piedabūt printēt? -
Tas nav tik vienkārši. Abas puses palaikam izceļas ar paziņojumiem. Tā ir gan propoganda, gan maldināšana. Ja kādam būtu spēja kaut ko REĀLU nostrādāt, tad gan jau ka izdarītu... -
Es nesaprotu vienu, nafig vajag iepriekš lielīties. Mums ir tas un šitas. Tulīt veiksim uzbrukumu. Vispirms tad veiciet šo uzbrukumu un tad runājiet. Tas ir tā pat kā, ja kāds gribētu aptīrīt konkrētu māju, bet pirms tam ar šo ziņu padalās vietējās avīzē. -
Jāsāk ar to ka 300mm būs par lielu lielākajai daļai konsjūmeru 3d printeru. Tāpat arī 'triviāla forma' nenozīmē ka viņu var tā arī ņemt un jēgpilni izprintēt, neprintējot pa daļām un tad salīmējot/saskrūvējot. Neviens tev nebūs gatavs kautko darīt, ja nezin ko tev vajag. Ej uz PCBWay un tur tev pateiks cenu uzreiz, ja uploadosi modeli. -
Nu štrunts par gāzi, mērķu Krievijā pietiek, tik kur tās raķetes - tekstus "tūlīt, tūlīt cepsim kā pīrādziņus" jau baigi sen dzird, bet sašautus mērķus 1000 km no robežas kaut kā nedzird. -
Vēl par MCP, ar kuru var darbināt ne tikai Ghidra, bet praktiski jebko. Izmantojot Claude vai kādu no Ollama lokālajiem modeļiem. 3 video, katrs pa ~20 min garš, bet tēma interesanta. Mākslīgais intelekts var darīt daudz vairāk, nekā tikai saņemt tekstu un atbildēt ar tekstu. Tas var darīt arī reālu darbu. 3. video, ja patīk lampiņas slēgāt: -
Dārgā gala uzreiz divas pozīcijas rādīs. Faktisko laiku un kādu pulksteni nēsā šobrīd, zīmētos vai whats happend? AR SMART WATCH Breitling iestartēja, apstāstiās :/, TAG Heuer, uz to pašu grābekli uzkāpa :{ OMEGA arī {, es pieņemu, ka tas nav viņu tirgus segments un loģisks jaut. ko viņi tur Dara? mob.tel. Vertu Finālu vēlas atkārtot?
-
-
Vajadzīgā detaļa ir 300mm garākajā dimensijā un mazāk par 100mm augstumā, triviālas formas, un vēl divas mazākas detaļas, arī triviālas, sīkāk izstāstīšu privāti tam, kurš būtu gatavs to darīt. Svars tam visam domāju ka ne vairāk kā 100g. Man nav priekšstata par cenām, bet līdz 50€ par darbu+materiālu es būtu gatavs maksāt, tas ir adekvāti? Vai arī nopirkt un atnest kilogramīgu filamenta rulli par 20 (kaut kur redzēju tādu cenu) + samaksāt līdz 30. -
Nu, lūk! Tagad tikai sekos virkne līdzīgu dāvinājumu, lai tikai pielīstu vecajam nelgam. 😉 Lidmašīnai jau katram nauda nesanāk, kā reiz atvainojās DĀR Ramofosa.😏 -
Lai mazāk ūdens, būtu vismaz aprakstījis ko gribi dabūt un cik gatavs maksāt. -
Varbūt tagad, kad ticis pie savas miera medaļas, kaut kas mainīsies uz labo pusi?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-