Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 317 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Racer
    • Stepselis
    • Jainit
    • Eraserz
    • raiviic
    • Dexs
    • MartiniB
    • Igors83
    • uldise
    • tinch
    • oxygen
    • 138
    • superKrona
    • zmeyok
  • Biedru statistika

27391
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jainit
      Sakrāj kādus 20 Eur un nopērc labāku radio.. 
    • 138
      Ar cik raida SWH Gold? 100W, spriežot pēc uztveramības?
    • Dexs
      Ja uz 102.8 Jēkabpilī neskanētu Kristīgais, un Valgā uz 102.8 nebūtu Star FM (Igauņu), tad es domāju MIX FM tuci mierīgi bez problēmām varētu klausīties arī tur pēc "oglīšu uzmešanas" vasaras beigās, tagad ir kā ir - iet šur tur virsū vietējais signāls.
    • base7
      Ja kādu interesē, "EHR+" (FM96.2) raida apmēram ar 2kW jaudu (tā ir arī maksimālā atļautā). Salīdzinājumam, "Mix FM" (FM102.7) ir 17kW.  
    • Kitai
      dārgā gala tev citu laiku rādīs?  
    • kaads
      ka tik laiku rāda pareizi, pārējais jau otršķirīgi 🙂, tāpat lielākā cilvēku daļa nav pulksteņa tēmā iekšā. 
    • MasteR's
      Ir divi gab KCP432SS8/8, principā jauni, vienreiz ielikti datorā, taču nederēja 
    • jacobs
      Lūk, krievu laikos bija labi. Daudzām precēm redzamā vietā arī cena bija uzdrukāta.😀
    • base7
      Luksemburgā no decembra oficiāli sācis darboties DAB+ tīkls. Pirmā DAB+ multipleksa testa apraides Luksemburgā notiek jau aptuveni mēnesi. Visi trīs pirmajā fāzē plānotie raidītāji tagad ir gatavi regulārai apraidei. Kā RTL Radio paziņo savā tīmekļa vietnē, oficiālā digitālā radio virszemes apraide sāksies 2025. gada 1. decembrī, pirmdien, un tajā būs iekļautas 12 radiostacijas. Tās ir: 100.7, Opus 100.7, RTL.lu, RTL Radio, Essentiel, ARA, Eldoradio, Latina LU, RTLToday, Nosta Lux, Lor’FM un Crooner. Iepriekš visas radiostacijas Luksemburgā bija izkliedētas atsevišķās frekvencēs, un, lai tās uztvertu, bija jāzina katras stacijas parametri. DAB+ standarts neprasa tik plašas zināšanas; pietiek ar vienkāršu radio uztvērēja skenēšanu, kas automātiski noteiks multipleksu un parādīs visas stacijas sarakstā pēc nosaukuma.
    • osscar
      liela daļa cilvēku "ne velo" tēmā nemāk ekscentru lietot...cik reizes esmu redzējis ka vienkārši kā skrūvi izmanto - pieskrūvē - gan beņķu stutēm gan asīm.. kāds tur brīnums 
    • Lcs006
      Nevis "drīkst" vai "nedrīkst", bet vienīgais veids, kā darīt. Dzīvoklī lieto trīs dzīslu kabeli - L,N un PE, nekādā gadījumā 2 dzīslas - L un PEN. Un noskaidrot vai ir "pilnībā atsevišķa PE" var veicot obligātos mērījumus.
    • 138
      Lielisks pēdējais teikums un teicami aiztaisīts ekscentrs. Bremzes arī tieši tik sūdīgas kā vidējam minētā darba darītājam patīk.
    • 138
      Ja par atskaites sistēmu pieņem visu pasaules pulksteņu cenu diapazonu, tad jā, šis 200€ pulkstenis nenoliedzami ir lētajā galā. Kvarca, bet eksistē arī dārgāka automātiskā mehāniskā versija. Zīmols, lai arī nez cik reizes pārpirkts, tomēr ir ar vēsturi - kā Laima, ar atšķirību, ka produkts varbūt nav tik briesmīgi enšitificēts.   🤷🏻‍♂️
    • optimuss
      Tas ir parasts lētā gala quartz tipa pulkstenis. Galvenais, ka pašam patīk..
    • tinch
      NVMe joprojām aktuāli. 120Gb.
    • midix
      Mums skaitītāju bloks kāpnēs ir plombēts un nav ne jausmas, kur un kā ir īstais zemējums. Ja PEN vienā vadā atnāk no ielas līdz pat skaitītājam un tālāk uz sadales bloku kāpņu telpā un ja dzīvokļos nekādas papildus sadales nav, bet viss jāorganizē aiz tiem numurētajiem dzīvokļu automātiem (kur manā gadījumā ir vēl vecie drošinātāji), vai tad arī PEN drīkst sadalīt un dzīvoklī ielaist PE un N atsevišķi? Un viena lieta ir "drīkst", bet cita "labāk nevajag, ja jau nav pilnībā atsevišķa PE" 😆
    • Lcs006
      Oficiāli robeža būs skaitītajs, no skatitāja līdz sadalei var būt PEN, ja skaitītāja sadalē iezemēts. Tālāk pa dzīvokli PE un N. 
    • midix
      Jā, to, ka ir savienots, es sapratu, bet nesapratu, kurā vietā ir savienots un kādas var būt sekas. Ja uz PEN kāpņutelpas sadalnē atnāk tikai viens vads, tad man, dzīvokļa īpašniekam, tas šobrīd ir un paliek tikai viens vads un pašlaik tiek izmantots tikai kā N. Ja tas vads kaut kur līdz sadalnei nosvilst, tad faktiski būs tas pats efekts, kā ja pazūd N (un formāli šajā gadījumā arī PE, taču tas neko nemaina - vads ir viens un sekas tādas pašas, jo PE atsevišķi nav).   Un tad mēs nonākam pie:    Vai oficiāli dzīvokļa īpašnieks tā drīkst darīt? Sadalīt kāpņu telpas sadalnes PEN uz saviem PE un N un sarīkot savu TN-C-S sistēmu? Būtu labi, ja būtu kādi normatīvie akti, kas to attaisnotu konkrēti attiecībā uz dzīvokļiem, kam nepienāk savs atsevišķs PE. Un vai šādi sadalot mēs atkal nepārkāpjam ideju, ka labāk nekāda zemējuma nekā nepilnvērtīgs zemējums? Ja tas viens PEN vads noraujas kaut kur aiz kāpņu sadalnes ST / Latvenergo saimniecībā, tad man ar maniem PE un N sitīs arī korpusi. Jebkurā gadījumā, elektriķi saukšu, lai ievieš noplūdes automātu. Interesanti tikai par PEN dalīšanu - kurš to drīkst darīt un kur tas oficiāli ir fiksēts.  
    • 138
      "Dzīvokļa sadale" ir kaste, kas atrodas dzīvoklī, un ja skaitītājs atrodas kāpņutelpā, no tā līdz dzīvokļa sadalei nav nepareizi iet diviem vadiem? Par rozetēm nav jautājumu. Bet es esmu redzējis tādas rozetes.
    • Jurkins
      Tici vai nē... toreiz, kad gāja atbrīvot Hersonu, man, kura vienīgā saistība ar armiju ir kara katedra, likās jocīgi, ka tā vietā, lai pēc labākajiem vērmahta paraugiem nogrieztu aimuguri grupējumam, kuru no "lielās zemes" atdala plata upe ar purvainiemu krastiemu un 2 pārceltuvēm, mauc pierē... Jā, es pilnīgi normāli pieņēmu, ka es zinu neko un tā vajag. Šis bārdainis nebūt nav pirmais, kurš par šo saka. Par viņu pašu... nu protams, ka man nav neapgāžamu pierādījumu, bet viņš karoja no 2016. gada līdz ... hvz, tad jāmeklē, bet Hersonas operācijā viņš vēl piedalījās. Protams, nāks laiks un varbūt uzzināsim, kā tur bija. Gan par šo, gan par to, kā nācās, ka Čongaras tilti bija atmīnēti un krievāni pēc dažām dienām bija pāri Antonovas tiltam pie Mikolajevas... Un vēl viss kas. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...