Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 341 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• RudolfsP
    • jacobs
    • Dexs
    • cainiks 2
    • AndrisBB
    • kava
    • robcixx
    • SlageriicLV
    • osscar
    • Igors83
    • HIGH-Zen
    • base7
    • Daiļais
    • sounDDesign
    • Aigars
    • dainis61
  • Biedru statistika

27390
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      @jacobs, redzi... ir mūsu iedomu pasaule... un ir tā, kura ir. Kā domā, kā ir pareizāk plānot savus turpmākos soļus? Vai ņemot vērā savu iedomu pasauli vai to, kura ir?   p.s. ne jau Tramps ir spēcīgs, bet Eiropa ir nekāda...
    • jacobs
      ~150kg . Tādi vīri, ka tu, vieni paši tos kantē un āķos uzkarinās arī.😉
    • osscar
      Jā,nav nemaz tik trausls...nesen palīdzēju pārnest pārkrāsotu , tikai sekcijas kādas 20 vai 24..svēra normāli, 4 puikas un laužņi izvērti kā rokturi 😁 domāju tāds uz āķiem nepakustēsies..kaut gan redzēti Ulmaņlaiku..tie vēl augstāki...
    • jacobs
      Var jau būt? Taču kad es nupat veselības pārbaudē savai kardioloģei un vēl dažiem viņas kolēģiem piedāvāju ''tādu Trampu'' par galveno ārstu, viņi man vairāk ilgu mūžu nesolīja.😉
    • robcixx
      Meklēju Sata SSD cenā līdz 10€ Vēlams 200+Gb, bet var arī mazāku.
    • Jurkins
      Priecē tas, ka pie Orenburgas Sarmats esot "pašlikvidējies". Violetie domi ož pēc heptila. Kaut kā biju iedomājies, ka šķidrās degvielas raķetes ir pagātne. https://t.me/c/1198589840/126610 Nu skaisti. Šīs augstākās pilotāžas figūras velk ne uz 7-to, bet uz kādu 13-to paaudzi.   Un Melnajā jūrā deg divi krievu "ēnas flotes" tankkuģi. Saka, ka mīnas, bet man čujs saka, ka mīnas bija glisējošas...   p.s. bet saistībā ar šo nevajag sapriecāties, ka "krievu raķetes nelido".
    • Jurkins
      Trausls nosacīti. Kad man vajadzēja vecās kanalizācijas trubas, kuru savienojumi bija aizlieti ar sēru, nodauzīt, tas nemaz nebija tik viegli, kamēr nepaņēmu kārtīgu "žani".
    • Jurkins
      Redzi, es jau sen domāju, ka Zelenskis ir Ukrainas nelaime. Bet tam, ko domāju es, nozīme ir nekāda. Pašlaik nozīme ir tikai tam, ko domā Tramps .
    • Jurkins
      Paldies Rūdolfam. Viņš vienmēr mani uzjautrina.
    • Gestapo
      Būtu, jo nu jābūt defektivam, lai domātu, ka viņš neko ne redzēja, ne dzirdēja, ne saprata. Bet noteikti to nedarīs, nav tas moderni pēcpadomijas valstīs.
    • Jurkins
      A ja runājam par feikiem, tad feiks bija, piemēram, tas, ka ukraiņiem ir raķete ar 3000km rādiusu, 1000kg kaujas galviņu, kura lido sekojot reljefam un trāpa ar precizitāti 20m. Feiks bija lāzeris Trizub. Feiks bija "pretuzbrukums".  Bet nekādi nebija feiks neuzceltie nocietinājumi, nederīgās bruņuvestes, bīstamās mīnmetēju mīnas, "palaistie" droni, kurus "notriec" krievu pga... jā, zagšana tur esot aizgājusi jau tik tālu. Nemaz nerunājot par trotuāru flīzēm piefrontes apdzīvotajās vietās u.t.t. A par to, par ko 138-tais ar Andri te filozofē, nextā bija izlikts tendera dokuments. Jā, jā, zinu, AI ģenerēts🤣.
    • Jurkins
      Un tagad paskatīsimies, vai Zelenskim būs jāseko Jermaka pēdās vai Jermaka upuris Trampu apmierinās.🤣
    • base7
      Bezmaksas RU kanālus neviens nav aizliedzis skatīties uz satelīta.   Īsumā. Tas tādā gadījumā, ja tev kāds "čomaks" nodrošina šo kanālu skatīšanos. Policija vispirms saņems ciet šo pārdevēju un ja pie viņa atrod klientu sarakstu vai viņš pats nopratināšanā atzīstas un tevi nosūdz, lai saņemtu maigāku sodu. Tad pie tevis var atnākt ciemos. Teorētiski.  
    • base7
    • Jurkins
      Tie ukraiņi, kam tiešām ir karš, saka, ka vislabāk esot bijis tad, kad visi ierēdņi un pārējā šļura bija aizbēgusi uz Rietumukrainu un vēl tālāk - apmēram divi mēneši neilgi pēc kara sākuma. Tā kā ...
    • Jainit
      "Par aizliegto televīzijas kanālu skatīšanos paredzēts brīdinājums vai sods līdz 700 eiro "  
    • Māšuks
      Joprojām un visdrīzāk līdz pēdējai darbības dienai TV skatos un skatīšos tikai caur SAT ;) Cik legāli vai nelegāli skaitās skatīties aizliegtos RU kanālus no SAT FTA?
    • Aigars
      Ceru, ka neieliks vietā bijušo vēstnieci Amerikā. Trampam nepatiks.
    • jacobs
      Jermaks, nupat, biedri, demisionēja. Tā kā iestājusies, tiešām nopietna, valsts vadības krīze.🙄
    • Aigars
      Švecs daudz stāstīja arī par Trampa vervēšanu kā insaiders. Kā caur Trama kompānijām krievi Amerikā iepludināja naudu. Viņš stāstīja, ka vienam amerikāņu rakstniekam vāc materiālus priekš grāmatas par Trampu. Tikai demokrātu iecelta komisija iztērēja vairākus simtus miljonu, bet tā arī neatrada neko par Trampu. Domāju, ka Švecs pildīja pasūtījumu no demokrātiem. Par Jermaku dzirdēju vēl pirms kara publiskus apvainojumus ukraiņu televīzijā, ka viņš ir uzurpējis varu valstī. Pašā kara sākumā amerikāņi izdarīja spiedienu uz Zelenski, lai novāc Jermaku. Zelenskis nepadevās. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...