Diezvai tās zemūdenes stipri apdraud salu, galvenais ir pabaidīt, lai nepalīdz ukraiņiem. Pēc manas saprašanas, tieši otrādi, vajadzētu vairāk dot. Ja problēmu nerisina iedīglī, tā pieaug. Karu ukraiņi varēja sen jau pabeigt, ja tos nebūtu nobremzējuši, kas ļāva krieviem pārpbruņoties, izveidot aizsardzības līnijas, mobilizēt karotājus. Ķīnas agresija pret Taivānu ir laika jautājums. Paskatījās uz ko ir spējīga tā saucamā civilizētā Rietumu pasaule, kas noriet.
Jā, mani arī tas interesētu. Es inerces dēļ jau kādus padsmit gadus lieku sat jaunumus. Varbūt lielākā daļa manas auditorijas jau atrodas tajā saulē, bet man to neviens nav to pateicis.
Viss. Dziesmiņa nodziedāta. Pārgājis uz britu pusi un Latvijā vairs nav pieejams, bet neskumstiet šajā dienā, vēl ir palicis konkurents "Now Christmas" ar ziemassvētku mūziku.
Kas tur mierīgi, krievu kuģi un zemūdenes jau sen rinķo ap salu, gluži kā haizivis. Vienkārši viņu valdība un BBC to skaļi nesaka. Ja nu tiešām to vairs nevar noslēpt (kā ar to lāzeru), tad valdība kaut kādas drupačas pabirdina masu medijiem.
Tās buķes un dekorācijas uz kopējā fona ir nenozīmīgi sīkumi. Ņemšanās ar tā saucamo miera plānu paglāba no korupcijas skandāla. Kas to vairs atcerās.
Andrim ir pilnīgi vienalga, ka cilvēki smagi cīnās frontē ziedojot veselību un dzīvību. Tas, ka tādi cilvēki ir, visdrīzāk ir feiks. Jo tā nevar būt. Galvenais, ka viņam uz salas ir mierīgi.
Tur tev taisnība, to es tiešām nesaprotu, kāds sakars tam ka nepārtraukti tiek izplatītas visādas feikās ziņas un faktiski jebkam, kas nāk no turienes ir visai zems ticamības procents, it īpaši tām ziņām ko te pārpostē daži lietotāji, ar kādu brītu brīvpārtīgo?
Tās pat nav ziņas, bet kāds Yūtūba brīvmākslinieks kautko teicis.