Es desas neēdu. Izvēlos kūpinājumus.🤣
Zini, tas teiciens - stipri cilvēki izveido labus laikus, labi laiki izveido vājus cilvēkus, vāji cilvēki izveido sliktus laikus... ir ģeniāls.
Nē, es neesmu no stiprajiem, stiprie bija pirms manis, es nolohojos. Bet tagad ir ņuņņas. Attiecīgi spirāle sāk nākamo posmu. Būs grūti.😉 Maniem mazbērniem toč būs grūti.
Nezinu cik stundās kuras kategorijas ceļus nokaisa, varbūt tādam ceļam tas nav nekas neparasts. Bet šoferis tur šķendējās ne tik par to ka nebija nokaisīts, bet ka nebija informācijas par apledojumu.
Man šķiet te kāds nesaprot, ka runa ir par to, kas jūs esat nevis par cenu, par kādu jūs paijāsiet.
100km saki? Un tu tāpat kā stulbais Maikls Naki ( un citi superintelekti) tagad rēķināsi, ja reiz krievija iet uz priekšu ar (pieņemsim) 1 km mēnesī, tad viņiem būs vajadzīgi 100 mēneši? Aha.
Msjē, šķiet, ir norijis zemas kvalitātes ēsmu. Dņipro ir cik, vismaz 100km no frontes līnijas? Un 3.6 miljoni hrivnu ir 72 štukas eiro, kas tas ir priekš miljona pilsētas? Kura pilsēta Latvijā tik tērē Ziemassvētku dekorācijām? Varakļāni?
A ko te cepties? Vai nu to vajadzēja izdarīt pirms 4 gadiem vai nu ... karš beigsies... šogad vai nākamgad. Un tad visa pasaule metīsies plašajās krievijas ārēs piznesu taisīt.
Tev pašam nešķiet, ka 16 stundas ir... nu hmmmm... tā biku jokaini no apsaimniekošanas viedokļa? Varbūt septembrī izsūtam brīdinājumus, ka var atnākt ziema... un tad būs ledus un sniegs...
🤣🤣🤣
Ja kādu nervozē, visu nevajag skatīties.
Ak jā, šodien nexta raksta... Dņeprā izsludināts tenderis par 3.6 ļimoniem grivnu jaungada rotājumiem. Vēl kāds te domā, ka Ukrainā ir karš?
Es nenodarbojos ar zemledus makšķerēšanu un citām uz Darvina balvu kvalificējošām darbībām 💁🏻♂️
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/25.11.2025-kurzemes-puse-auto-ar-govim-iestregst-uz-apledojusa-cela-lidz-16-stundam.a623756/
Labi, bet kāpēc te neviens vēl necepas par sliežu nojaukšanu? Tviteris cepas, bet es esmu par slinku meklēt no kā tas viss panesās, no z*vtiņa un šl*sera vai tur bija vēl kaut kas pirms tam?
un tad noteikti vajadzēs pa telefonu
labāk šausmīgs gals nekā šausmas bez gala.
p.s. tiš izvirtuļi, ne par to galu. Kaut gan par to galu arī izpildās šis nosacījums. 🤣
Yessss!!! 138-tais Tev plusiņu ielika! 🤣
Nezinu, kas bija lopkautuves šoferim aizvakar.