-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 356 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
- AndrisBB
- Grossmeister
- jacobs
- marizo
- KebabMaster
-
Biedru statistika
27377
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kādiem jautājumiem? To ka tu esi jampamps? Paraudi vēl par savu Stambulas Konvenciju 😂 `Atlaist Saeimu` vēl aizmirsi -
Joprojām gaidu atbildes uz iepriekš uzdotiem jautājumiem, but oh wait… -
Nu jā, tikai tu esi Rigā dzīvojis 😂 -
Tu esi nepārspējams Padzīvo pusgadu vai ilgāk Rīgā, tad diskutēsim tālāk. Un nestāsti pasakas, ka esi Rīgā dzīvojis, pietiek jau ar taviem Suntažiem un Kauņu -
-
Tie paši babaji dara tieši to pašu tepat uz salas zem wolt un justeat. Tiešām esi idiots vai visus šis gadus izliecies par tādu? -
Nu un tad tad tu saki kāds brauc uz Rīgu lai strādātu Bolt? Pa slapjdraņķi ar velo mīties? -
-
Nu bet ko citu var darīt ar to studentu vīzu? Ja var legāli strādāt 20 stundas? Kur iet strādāt? Maksimā? Kautkāda aizdoma ka Bolt kā reiz arī visizdevīgākais variants, nopelnīt var vairāk, neviens tolkam stundas uzskaitīt nevar. Atlauz savus 3-4 gadus un prom uz Vāciju. Nākamie vietā. -
Atbrauc uz Rīgu, paskaties uz tiem klauniem un tad parunāsim par studentu vīzām! -
Varbūt tapēc ka ne par ko citu nemaz tolkam neļauj strādāt? Kādas iespējas ir kautkur strādāt ar studentu vīzu? -
Tak pie mums studē doktori, ārsti un kas tik vel ne, bet kkā tālāk par bolt netiek mūsu ekonomikas cēlēji. -
Lietuvieši paši saka, ka bez viesstrādniekiem šāds ekonomikas uzrāviens nebūtu izdevies. Faktiski viņi pasaka, kāds ceļš ejams mums, ja negribam atpalikt arvien vairāk. -
jaa. pedejo bez jutubes palidzibas izjaukt nevareju izdomat. tas skruvites bija pasleptas zem uzlimem kuras janokiga nost. citiem atkal zem restites. citam zem smukas gludas tapas(kura kkas jaiedur lai izrautu, un vel tas viltus tapas) . neaizmirsti pec visa shi nav zinams kas no ta IP67 palicis TV ari klust grutak izjaucami izjaukt visu var ja nesmade vizualus defektus to SMD microUSB ligzdu pietiek paris kg pai nolaustu. paritis reciveru un paritis muzikas centru jaizjauc un jamazga tas viss nost . neaizmirst kaku skidrumu izdalishana... visi tie zalie nopuvushie rezistori 0.000055% viens samplu punkts. kkad bija baigi mode ar kadu JBL pa ielu staigaja. doma ka viniem ta vienkarshi apnika ta ~200-500EUR tumbina pec paris gadiem.zel izmest, kkadu pikstienu izdvesh , ta vinas kkur kaste metajas. tapat bija ar tiem kinieshu braucamajiem segway wai ka vinu tur sauca. pec gada vai divi katru dienu naca pa kadam un tad vairs sen nav nedzeti uz ielam. kkads laikraksts lielijas ka LV shie esot ~100k gabali pardoti kur visi palika. kpc neviens nebrauc
-
Par to es krievu armijā pārliecinājos. Mani pirms tam jau brīdināja.
-
Nu malacis? Es Latgalē esmu ieprecējies un krievu valodu tur mazāk dzirdu nekā savulaik kkādā fabrikā uz salas, ko nu? Leiši ir viena pretīga tauta ar degunu mākoņus vairāk stumda nekā letiņš parastais. -
Viņiem mentalitāte cita, tomēr bija sava Karaliste un tik briesmīgi nečīkst par smago vācu jūgu un nabaga bāleliņiem - nepozicionē sevi kā cietējus. -
Es Kauņā gandrīz gadu nodzīvoju, ko man tur braukt? -
Tak aizbrauc uz Viļņu vai Kauņu, ieej tai pašā Mahimā vai vietējā tirgū un paklausies kādā valodā viņi komunicē. Par jauniešiem - cik daudz jauniešu Latvijā runā krievu valodā?! -
Pie liešiem ir tikaudz krievu cik Rīgā? Un tie kas 40 un jaunāki, baigi runā krieviski?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-