Sarunu ar tanti noskatījos, tālāk tur aiziet kaut kāda mentālā ģimnastika. Ukraiņu ar švaku veselību mobilizācija sen nav jaunums. Nu un ko autors gribēja pierādīt ar provokāciju "Jūsu slimajam dēlam nav jākaro, bet citiem veselajiem ir?" Tante malacis ka neļāvās provokācijai. Man tikai šķiet, ka šī tante, un citas slimu dēlu mātes, būtu mazāk sašutušas, ja slimie dēli būtu nevis aizdzīti uz tranšejām, bet nosēdināti siltos bunkuros pie gadžetu pultīm. Ja būtu tie gadžeti. Vai pie kādiem citiem mazāk fiziski smagiem pienākumiem nolikti.
Šis ir kaut kāds tāds šahs, kur es neko nesaprotu, bet cipari smuki:
https://blacklist.aero/news/6911b0eb4e47f669ca812797
https://www.delfi.lv/bizness/37264250/biznesa_vide/120096331/smartlynx-airlines-partrauc-darbibu
Dažādu iemeslu dēļ šie datori nenonāks labdarībā. Galvenokārt tāpēc, ka man viņu ir pārāk daudz un nepieciešamas komponentes citiem laptopiem.
Dell Latitude E5520 ar i5, strādā. 4Gb RAM. Nav Mb-HDD pārejas.
Dell Latitude 3440 - neieslēdzas. Nav RAM.
Lenovo ThinkBook 14s Yoga ITL. Sasists displejs. Nav RAM, wifi. Ticu, ka strādā, bet nevaru notestēt.
Lenovo V14. Neieslēdzas. Nav RAM un wifi.
Lenovo V15. Dažreiz ieslēdzas, bet pārsvarā ne. Nav RAM un wifi.
Mainu pret to, kas nepieciešams: NVMe diski (vēlams 2280), Sodimm DDR3L un DDR4 - 4 vai 8Gb.
kur problēma?
"we do provide our customers with a 30-day money-back guarantee to try out our services: "Every customer is eligible for a refund, as long as their initial payment is not older than 30 days.""
Tas jau atkarīgs, kas par IPTV. Atsevišķi domēni/ip adreses var būt bloķetas. Ar normālu maksas varētu būt labi, bet garantijas nav. Tas atkarīgs kāds tur atrums līdz tam serverim utml..
Šim absolūti piekrītu. Bet starpība ar lielu daļu pārējās pasaules ir tā, ka stipra varas vertikāle, atjautīga inženierija un nezagšana darbojas tad, ja ir eksistenciāli draudi. Latvijā pie šādas apjausmas sāka nonākt tikai dažus gadus atpakaļ. Visādi citādi lielā daļā pasaules aizsardzības budžeti tiek atdoti sazāģēšanai. Jo nav eksistenciālu draudu.