Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 1 Anonīmi, 220 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• piekuuns
    • saf
    • Nikas
    • osscar
    • base7
    • Aigus
    • inteens
    • Igors83
    • HIGH-Zen
    • kukkuru
    • raiviic
    • Prodigy
    • Dexs
    • AndrisBB
    • Phoner
    • xxaxx
    • dainis61
    • @rmands
    • Tufjord
  • Biedru statistika

27378
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• HIGH-Zen
    • HIGH-Zen
      Windows 11 Pro 25H2 palaižot viņš neko nedara, bet uzreiz iziet. Es jau nobijos, ka šifrētājvīrusu esmu saķēris riskējot bez virtuālās mašīnas, bet virustotal nomierināja. Kārtējā .NET freimvorka figņa, kas nedarbojas uz Win 11. Uz Win 10 kaut kādas šausmīgas pīkstoņas pavadībā parādās vairāki tab-i ar kaut kādiem grafikiem. Izcils kalkulators  
    • @rmands
      Nav slikts variants beigās tomēr laikam būs jāsūta Lian Li EDGE GOLD 850W WHITE no vietējās bodes 116e. Corsairam par nosaukumu sanāks nedaudz pārmaksāt tas spriežot pēc hardware busters apraksta. 
    • 138
      Bet pabļaušu vēl. Ceru, ka fujakam/čiepai, kas šitos apstrādā, patīk savs darbs. Lai viņam/viņai jauka diena.
    • 138
      Mana bļaušana uz mākoni varbūt tomēr strādā, šim ir aprakstā parādījies vārds GT (Trek ir palicis, bet vismaz kaut kas) un gads pietuvojies patiesībai
    • JFH
      Amazone DE ir CORSAIR RM750e (2025) 117e un CORSAIR RM850e (2025) 129e iet. Tieši nedaudz virs budžeta bet viss jaunus. un labs deal ir uz Corsair RM1000x SHIFT pa 142e
    • strawberry8
      nav man vinam lietoshanas instrukcija
    • M@R$$
      Labi šim vakaram skatāmviela.  Par to pašu Gustavo. https://replay.lsm.lv/lv/skaties/ieraksts/ltv/366642/tas-pats-es-gustavo-ltv-dokumentala-filma?utm_source=top6-1&utm_medium=front&utm_campaign=replay&fbclid=IwY2xjawOP_GNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeeGQFaNLIPfewrToFZBVseuXWPL6Kwj2dcr-IHjeR--RcGTCFYCDm_mGtGfA_aem_hRxWEYHVmaAmG4dDjyPyMw
    • guntis1234
      TV3 Life ir LNT ir pēctecis un LNT visiem patika! LNT arī katru otrdienu bija romantiskie filmu vakari 😀
    • Jurkins
      Nu redzi, te arī ir atslēgas vārdi. Savukārt es netaisos būt tev pirmo klašu skolotājs. ja tantei būtu šķersām, tad skrienot plakšķētu. Jokainītis ... NATO viņam iesaistītos.
    • 138
      Es F minēju kā vienus no, neteicu ka viņi ir panaceja. Kopējo bildi detaļās nezinu, ISW ir pārāk daudz burtu un pārāk sarežģīti lai man stāvētu tos visus atkodēt, kaut kādus blogerus un telegramus lasīt/klausīties arī nē, jo ej nu atfiltrē, kurš rubī un kurš irš. Tu, man tāds iespaids, rubī un jau esi nofiltrējis. Būtu tev blogs vai tg kanāls, es lasītu/klausītos. Bet tā ļoti vienkāršoti, man šķiet, ka jebko ir iespējams iekarot vai atkarot, ja ir ar ko.   Kas tur bija tāds, ko Ukraina nevarētu izdarīt, ja būtu ar ko?   Nu lūk, ja iesaistītos NATO, tad arī būtu cits razklads un situācija.
    • @rmands
    • Jurkins
      Nē, es neredzu vajadzību tev skaidrot lietas, ko tu varētu mierīgi izlasīt plašajā internetā. Par to, ka paši F ir tikai viena no satāvdaļām kopējā bildē. S300 ir akujenna sūtīgi un novecojuši Irānā, bet tādi paši tikai krietni vecāki modeļi bija gana labi Ukrainā. Protams, protams. Nevis uz Irānu jāskatās, bet kā darbojās Izraēlas gaisa spēki. Bet ko nu tur. 🤣    
    • hehe
      Protams, nav garantijas par uzvaru un atgriešanās iespējām kā tas būtu kaut kur miera misijā amerikāņu bāzē. Nav paša galvenā, gribēšanas pie šāda razklada un esošās situācijas tur uz vietas.
    • 138
      Ak, msjē jūtas aizskarts, ak, atvainojiet. Nu a ko es nepareizi saku? Irānai bija pasūdīga PGA; Ukrainai ir puslīdz funkcionāla, bet varētu būt labāka; Krievijai ir, nu es nezinu kāda, bet kaut kā tas viss līdz tām naftas rūpnīcām aizlido. Tieši kas man no "paskatīšanās uz Irānu" te būtu jāsecina? 🤷🏻‍♂️
    • 138
      Tie tomēr ir atšķirīgi motivācijas sliekšņi, lai gribētu braukt viens un pliks kā brīvprātīgais, vai lai gribētu braukt misijā no Latvijas kā NATO dalībvalsts, kopā ar savas vienības čomiem un gadžetiem.
    • Jurkins
      Ar to es gribu teikt, ka paliec labāk lombardā.🤣 Vai dodies uz Ukrainu par pga padomnieku.  
    • AndrisBB
      Un  jā visi skaitļi pieauguši pārsvarā uz sieviešu un latinosu rēķina. Kautkāda iemesla pēc latinosi sākuši stāties armijā. Un to saka Fox. Skaitļi jau sākuši būtiski pieugt uz 24. gada beigām, bez visa Trampa un viņa 'pārmaiņām'. https://www.foxnews.com/politics/army-recruiting-up-data-show-trend-began-before-election-current-former-army-officials-say
    • hehe
      Kas tad traucē? Latvijā ir speciāli šim gadījumam pielāgots likums. Bruņoto spēku atbalsts lai arī neoficiāls ir acīmredzams. Oficiāli izstājas no NBS un var doties.   Ja ne visi, tad puse!
    • AndrisBB
      Ne pārāk daudz loģikas tur. Kādā veidā 'iekļaušanas' bremzēja rekrutēšanu? Visa ietekme droši vien ir no tā ka pielika algas, piesolija ko citu utt. Tik vienkārši. Tik pat labi var teikt kā izmainijās rekrutēšanas pasākumi kā Austrija vinnēja Eirovīzijā. Tikpat liela saistība. Pilnīgie iespējams ka aiziešana no Afganistānas deva vislielāko effektu. Kurš tad grib stāties armijā, ja pastāv varbūtība nonākt Afganistānā utt.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...