-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 1 Anonīmi, 326 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Athlons
- binary
- Grossmeister
- osscar
- jacobs
- spameris
- RHS
- alusbundza
- 138
- pikox
- @rmands
-
Biedru statistika
27368
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Takš 138 te luni dzen, būtu kādu savu projektiņu ielicis, tad varētu spriest -
Un ja nu frēze "stacionāra"? IMHO daudz ērtāki ir varianti, kur uz riņķi griež detaļu, nevis instrumentu. Ar ko malu apstrādā, tas jau katra paša ziņā - ar frēzi, stacionāro ripzāģi, lentas slīpmašīnu vai ko citu. -
Oki, darbojies, katrs dara tā, kā ērtāk, es uzvilku apli ar zīmuli, pa lielam apzāģēju ar ripzāģi , un ar leņķa slīpmašīnu, rupjo smilšpapīru ātri tiku galā Laiku neuzņēmu, bet tas bija ātri, ilgākais laiks bija virsmu slīpēt, tas nebija ātri -
Nu tad būs tā, ka būsi palicis bez biksēm, toties ar vienu kotleti. Kaut kādos jokainos internetos raksta, ka it kā jau kaut ko ražojam un pārdodam, tik ar to peļņu minētajam cukuram īsti nepietiek, nemaz nerunājot par kaut kādiem "pāri paliek, par ko vēl sviestu nopirkt". Citiem vārdiem sakot - importējam par lielāku summu nekā eksportējam. -
Nevis šablons, bet "cirkulis", aiz kura frēze nostiprināta apļa vidū. -
Darbojies, ieliec iznākumu šeit Šablons būs jātaisa, uz brīvu roku iesācējs to neizdarīs -
-
@138, kā tu ar mazo frēzi izgriezīsi apli 2 cm biezam dēlim? -
Kā reiz pirms pāris dienām pārliecinājos, ka varbūt jāsāk lietot aizsargbrilles lodēšanas laikā. Galda pulkstenis/termometrs sāka pigorus rādīt. Pajaucu vaļā, ap baterijas turētāju neizskatījās labi, nolēmu sakopt - vispirms ar spirtiņu, pēc tam pārlodēt tās plāksnes un atsperes priekš AA baterijām, kas pielodētas tieši pie plates. Kā pieliku lodāmuru, tā pēc brīža neliels blīkšķis un šķidras lodalvas šļaksti visos virzienos. Paveicās, šoreiz bez traumām… -
Lūk vienas no manām darba tupelēm.https://tamrex.eu/lv/lv/642-3248-cofra-charger-s3-src-boa-drosibas-apavi.html#/126-shoe_size-36 Arī neredzi jēgu nēsāt?😉 Ar drošibu nevajag speciāli aizrauties.Tā, nu, ir vai nav. Jā, es praktiski nelietoju aizsargbrilles, jo savējās visu mūžu.Ļoti reti cimdus lietoju. Aizsargausis nelietoju. Man jājūt detaļa , instruments un ir jādzird darba troksnis. -
Mūri, ok, par RAF lasīju, ka kaut ko darīt ar tiem vecajiem caurajiem mūriem dārgāk nekā jaunu kārbu uzsliet (nezinu pat, beigu beigās tos nojauca vai vēl stāv), un par Laimu viņiem bija arguments, ka trijos stāvos slikti, vienā stāvā efektīvāk, bet nu galu galā viņi tagad Ādažos efektīvi ražo dārgāku un sūdīgāku produktu, to, ko vispār ražo tur, nevis Igaunijā. Bet iekārtas, kamēr tās ir izmantojamas, kaut kādas kaltes vai smalcinātāji vai kas, neko nezinu par cukura procesiem, bet vai tad vienmēr vecās ir viennozīmīgi neefektīvākas par jaunajām? Vai tas nebiji tu, nē, tas laikam bija jurkins, kurš rakstīja par kaut kādu padeves štruntu, kam vecajam bija ātrums regulējams ar poci, bet jaunajam ar tačskrīnu vai kaut kā tā -
-
Nu varbūt arī nevajag pārspīlēt, tērauda purngaliem es redzu jēgu situācijās kur kaut kas smags vai ass var uzkrist uz kājas, bet pie ātri rotējošiem instrumentiem (virpa, frēze, fleksis, ripzāģi, ēveles utt.) primāri izvairīties no iespējas kaut kam tikt ierautam. Ja pārmēru aizraujas ar drošību, var jau arī lodējot vilkt aizsargbrilles, bet vai vajag Nesaprotu jēgu. Ar frēzi tak var īzī pīzī izgriezt to ripuli, kā biedri divas lapas iepriekš ielika bildi un video. -
-
To gan tev varu droši pateikt. Nozīme ir tikai komunikācijām. Elektrība, ūdens, kanalizācija, attīrīšanas, pievadceļi utt. Veci mūri, jaunām ražotnēm ir tikai apgrūtinājums.😒 -
-
Lūk, līdzīgas paviršibas darbā, mani skatoties vien, kaitina. Matiem vienmēr jābūt savāktiem, nosegtiem. Apģērbam piegulošam, pietiekoši izturīgam. Trenūzenēs strādā tikai ofisa planktons un krievu dzērāji.😀Uz rokām nekādu gredzenu, aproču pulksteņu. Kājās nekādas lamzaku botas, bet darba tupeles ar metālu galos un zolēs. Pietiekoši savā mūžā esmu nelaimes redzējis -
Apaļo virsmu pa lielam ar rokas ripzāģi, pēc tam pa smalko ar leņķa slīpmašīnu, rupjo smilšpapīru, -
Piemēram, tāda iemesla, ka tur ir nenojauktas cukurfabrikas, nevis jāceļ jaunas tukšā vietā. -
Viss pareizi, tikai nekādas peļņas jau nav bijis, rezultātu redzam ārējā bilancē, un tā ir mūžīgi negatīva. Negatīvā bilance tiek segta ar mūžīgu aizņemšanos. Agri vai vēlu izrādīsies ka nav gan mūžīgi, vairs neaizdos un imports pats par sevi izbeigsies, jo nebūs jau par ko kad naudas nav. Un cik negaidīti, nebūs jau arī ražošanas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-