Nu varbūt arī nevajag pārspīlēt, tērauda purngaliem es redzu jēgu situācijās kur kaut kas smags vai ass var uzkrist uz kājas, bet pie ātri rotējošiem instrumentiem (virpa, frēze, fleksis, ripzāģi, ēveles utt.) primāri izvairīties no iespējas kaut kam tikt ierautam. Ja pārmēru aizraujas ar drošību, var jau arī lodējot vilkt aizsargbrilles, bet vai vajag
Nesaprotu jēgu. Ar frēzi tak var īzī pīzī izgriezt to ripuli, kā biedri divas lapas iepriekš ielika bildi un video.
To gan tev varu droši pateikt. Nozīme ir tikai komunikācijām. Elektrība, ūdens, kanalizācija, attīrīšanas, pievadceļi utt.
Veci mūri, jaunām ražotnēm ir tikai apgrūtinājums.😒
Lūk, līdzīgas paviršibas darbā, mani skatoties vien, kaitina. Matiem vienmēr jābūt savāktiem, nosegtiem. Apģērbam piegulošam, pietiekoši izturīgam. Trenūzenēs strādā tikai ofisa planktons un krievu dzērāji.😀Uz rokām nekādu gredzenu, aproču pulksteņu. Kājās nekādas lamzaku botas, bet darba tupeles ar metālu galos un zolēs.
Pietiekoši savā mūžā esmu nelaimes redzējis
Viss pareizi, tikai nekādas peļņas jau nav bijis, rezultātu redzam ārējā bilancē, un tā ir mūžīgi negatīva. Negatīvā bilance tiek segta ar mūžīgu aizņemšanos. Agri vai vēlu izrādīsies ka nav gan mūžīgi, vairs neaizdos un imports pats par sevi izbeigsies, jo nebūs jau par ko kad naudas nav. Un cik negaidīti, nebūs jau arī ražošanas.
Bundža, skatos, palaidies mazdzeršanā, ka pudeļu tik daudz, spēka gados, atceros, pie sievas mokas pudeles bija šad tad jāpiplok, kad pareizais āķis lupā bija
Stūrīts, protams, glauns padevies.
Ahā, nu ar šitiem var kaut ko izdarīt. Daži gan tādi mazliet asinskāri, bet arī ar tādiem var - kamēr rokas taisnas un ne plandošos džemperos, tikmēr tās ir divas, ar pieciem pirkstiem katra.
Un apaļo virsmiņu tad ar ko, ar to frēzi?
Citreiz ieslēdz kādu video par sievietēm utml., tad garantēti uz nedēļu YT uztaisa tevi par kādu seksuālo maniaku.😉
Kaut kā jocīgi viņiem tas algoritms strādā. Man reklāmās grūžot kādas spēles, kad mūžā tās spēlējis neesmu? Varbūt domā, ka vecis jau bērna prātā?😀
Es noskatijos vienu video par zāles pļāvēju un tagad neko citu kā video un reklāmas par zālespļāvejiem man YT, Feisbukā un visur citur nerāda 😂
Ja iepostotu vienu te, tad ganjau tāds pats liktenis būtu visiem Boot lietotājiem.
Pie ātruma, ar kādu attīstās MI video ģenerēšanas spējas, šķiet, ka ļoti drīz pat ar vērīgu aci nebūs iespējams atšķirt ļoti advancētus slopus. Neesmu redzējis paciņu zagļu slopus, bet redzēju "Ukrainas armija atkāpjas no kaut kāda ciemata", nu jā, tur levitējošas nestuves un nedabiskas roku kustības, bet hei, visām rokām bija pieci pirksti. Ļoti drīz tie slopi būs vēl daudz labāki, tātad, sliktāki.