Es šodien LR1 raidījumā Divas puslodes* dzirdēju Eduardu Liniņu, vai varbūt studijas viesi Sandi Šrāderu, vienu no viņiem, izsakām hipotēzi "kamēr vēl demokrātiem ir vairākums kongresā, viņi varētu piebremzēt Trampu darīt muļķības un šādi saglābt savas izredzes nākamajās kongresa vēlēšanās"
*atgriežoties pie tēmas par replay.lsm.lv lielisko UI - ja es atceros, cikos dzirdēju kaut ko pa FM radio, bet neatceros raidījuma nosaukumu, tad, lai to atrastu, man bija vispirms jāieskatās sadaļā "Programma", kurā nav linku, un tad jāiet uz sadaļu "Arhīvs" un jāatrod raidījums tur
It kā slikti patērētājam, bet kā uz to skatās. Ja Latvija uzliek tarifu cukura importam 2 eiro/kg tad Latvijā atjaunojas cukura ražošana. Nekā slikta tad subsīdijās nav, jo šādi Latvijā paliek īstā reālā vērtība- skaidra nauda, kas šobrīd tiek izvesta par importēto cukuru. Neskatoties uz to ka cukurs veikalā kļūst dārgs, visi kopumā gala bilancē paliek ieguvējos. Tas pie nosacījuma ka viss tiek uzraudzīts un kontrolēts, importa cukurs neienāk kontrabandas ceļā.
Tu no savas mammas vari pirkt kotleti par 100€ gabalā, it kā hiperinflācija, bet reāli jau tie 100€ paliek ģimenē un beigu bilancē tev visi tie 100€ tāpat ir pieejami(subsīdijas). Ja pērc no kaimiņa pa "normālo" cenu 5€, nu tad viss, tava bilance ir reāli mīnus 5€ uz neatgriešanos.
Tagad YT iet daudz video par jeņķu sūtijumu zagšanu pie mājdurvīm. Šos tur spridzina dažādos veidos. Cik tur inscinēts, nezinu? Bet to ''zagļu-deģenerātu'' skaits vienkārši iespārda. Viņš knapi savu rumpi panest var, bet pēc tās kaimiņa paciņas jāsteberē gan.😀
Kāds tur bija tas teiciens par dejotāju?
Variants ar galda zāģi strādā ļoti OK. Manā gadījumā galda zāģa vietā bija improvizācija ar cirkulāro zāģi, kas pieskrūvēts pie saplākšņa un nofiksēts uz stalažām/torņa (kas nu pa rokai bija, to izmantoju).
Variants ar figūrzāģi gan varētu būt garām, vismaz biezam materiālam.
Kāpēc tu visu uztver tik nopietni?
Amerikānis Andris tak reku paskaidroja, ka nekādas varas nevienam tur vispār nav.🤣
Pašlaik pasaule ieiet kaut kādā pilnīgi vājprātīgā turbulencē. Kas pēc pārdesmit gadiem tur iznāks ārā... hvz.
@jacobs, pastāsti labāk, kādu metinātāja masku sev uzdāvināt uz ZS. Esmu svētdienas metinātājs, bet acis jaunas aļikā nopirkt nevar.😉 Ak jā, un varu atļauties samaksāt trīsciparu, nevis kā tas, kurš televizoru meklēja. 😉 (Maita esmu, nenoturējos)
Man šķiet, ka šobrīd svarīgākais ir tas, ko ASV ģenerāļi dara Kijivā.
Es gan nepriecātos par variantu, kad Vensa rokās nonāk tāda vara.
Cilvēks ļoti ''duļķains'', nenoteikts, dīvains un nes līdzi aizvainojumu par grūtās bērnības pārdarījumiem.
Viens līdzīgs jau kaimiņos sēž. Ja bērnībā viņu onkuļi drāza, tad tagad viņš visu pasauli gatavs par to izdrāzt. Savu valsti jau podā ir iemetis, atliek tikai ūdeni noraut.
Tikmēr Šlesera sieva ir spēcīgos draugos ar Eviku. Tikmēr visādas mangāna rūdas no krievijas un ukraiņu graudi, ar no krievijas, brauc pa dzelceļu uz Rīgas ostu, kur pastarpināti saimnieko šlesis ar šķēli un normālu kāpostu rij nāsīs. Tikmēr, nu jau Evikas, vienotība normāli saimnieko pa visām galvenajām valsts institūcijām un abi A tur rociņu uz pulss. Trešais A, par kuru ZZS dievojās, ka nav vairs nekāda sakara un visas saites ir sarautas, ar cītīgi uzpasē Ventspils ostu.
Tikmēr šlesis spēlē savu cirku, ka ir idiots, evika glābj Latviju un pasauli, vagoni ripo uz priekšu un piķis ripo kabatās.
Lieki piebilst, ka ar SK “atsvaidzināšanu” rinkijs pateica, ja puikas rādīs ar vidējo pirkstu, tad “ATLAJST SAIMU” realizēsies un vienotība ar progresīvajiem, ar visu sacelto haipu, normāli norautu nākamās vēlēšanas. Es pat brīnos kāpēc to nerealizēja līdz galam. Acīm redzot ir kāds X, kas norāva stopkrānu tam visam. Un tas nav Andža no AS.
@alusbundza, ar kādiem instrumentiem tas viss taisīts? Par apaļo galdeli, kad tu to divas lapas iepriekš te atrādīji, biji par lepnu atbildēt. Es varu no savas pieredzes reportēt, ka ar frēzi ir zbis, ar lentzāģi arī var ciešami, pārējās toreiz @binary ieliktā video metodes ir caur drsu.
Priekškam Trampam būtu pa logu jākrīt?
Ja nākamruden Demokrāti iegūst vairākumu Kongresā, tad vienkārši padara viņu bezspējīgu. Var runāt cik grib, nevienu darbību bez Kongrasa atlaujas tāpat nevar veikt. Atsēž 2 atlikušos gadus un viss.
Ja ieliek kādu citu viņa vietā, tad tas vēl var izlabot situāciju un Republikāņi vēl uzvar nākamās vēlēšanas.
Tad jau labāk 2 gadus turēt bezspēcīgu Trampu. Vēlētāji jau vainos viņu.
Tieši tāpat kā tas ir bijis jau ntās rezies, kad Prezidents venas partijas, Kongress otras. Nekas jauns. Pat nekas jauns Trampa situācijā, tieši tā bij viņa pirmajā termiņā.
Mja... Nu ko lai saka... Ja būtu tikai divas izvēles - šlesers vai rusļikovs... es nobalsotu par šleseru. Tu nē? Aizietu stūrītī un nošautos? Cienījama izvēle.
Ja kas, tad es nobalsoju par jenotību. Nē! Es nobalsoju pret šleseru, rosļikovu, blablabla. Un nē. Tu nedomā, ka es taisnojos. Ja nākamajās vēlēšanās būs tāda pati izvēle, es tāpat nobalsošu.