-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Biedru statistika
27366
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Pārāk jau maz to datu vēl, bet pēc pašreizējiem vairāk izskatās ka no ES pozīcijas Tramps ar visiem saviem tarifiem tīrākā svētība un jāsaka paldies. ES eksporti uz ASV palielinājušies un importi no ASV samazinājušies. Attiecīgi deficīts ko tarifiem vajadzēja samazināt ir pat pieaudzis. Rezultātā ieguvēji ES. Zaudētāji? Nu tiem kam tagad par visu jāmaksā mazliet vairāk. -
Piekrītu tev daļēji. Jā, šādas antizinātniskas muļķības ir kaitīgas: Bet, ja runājam par seksualitāti nevis ģenderu, neviens bērns nekļūs homoseksuāls uzzinādams, ka homoseksualitāte eksistē. Kāds nu bērns. Pusaudzis, kādiem tā lapa ir adresēta. Šito nestāsta ne bērnudārzos, ne Dakteris Klauns bērnu slimnīcā piecgadīgiem pacientiem. -
Vismaz kaut ko Tu māki, nu protams, ķemmēt lombardus ar, tur nu es Tev varu ūdeni pienest. -
trampa politika rednekiem sāk nest augļus 🤗 Žēl tikai, kā arī cilvēki nevis tikai redneki cieš Donalda Trampa administrācija atcēlusi importa nodevas vairāk nekā 200 pārtikas precēm, ieskaitot liellopa gaļu, kafiju, banānus un apelsīnu sulu, stāsta „Reuters”. Amatpersonas šo lēmumu pamato ar nepieciešamību savaldīt cenu pieaugumu, taču, pēc būtības, tas nozīmē, ka kļūda ir atzīta – agrāk Tramps ne vienu vien reizi pauda pārliecību, ka tarifi inflāciju neveicina. Tagad Baltais nams atceļ 2025. gadā ieviestos lēmumus. Šis solis nepavisam nav tipisks amerikāņu tirdzniecības politikai. Fakti ir pietiekami daiļrunīgi: liellopa gaļas cenas pieaugušas par 13%, steiki – par 17%, augļi – par 7%. Pārtikas produktu cenu inflāciju patērētāji sajūt visai sāpīgi. Visvairāk cieš ģimenes ar zemiem un vidējiem ienākumiem – tie, kuri lemj par vēlēšanu iznākumu „strīdīgajos” štatos, piemēram, Mičiganā, Pensilvānijā un Virdžīnijā. Republikāņi jau „dabūja pa ādu” Ņujorkā un Ņūdžersijā – vēlētāji masveidā balsoja pret viņiem augsto cenu dēļ. Nodevu krasā samazināšana nedaudz atgādina paniku. Iepriekš Tramps solīja izmaksāt amerikāņiem pa 2000 dolāriem no tarifu nestajiem ienākumiem – šāds solis nekādi neatbilst visai republikāņu tradīcijai. Lieta tāda, ka tarifi palielina cenas, bet pēc tam prasa subsīdijas. Rezultātā inflācija vēl pastiprinās. Baltais nams sper soļus, par ko republikāņi ir pieraduši kritizēt demokrātus. Un, visbeidzot, grūst visa „ekonomiskā nacionālisma” loģika. Saskaņā ar plāniem tarifiem vajadzēja pamudināt rūpniecības kompānijas atgriezties ASV, uzlabot tirdzniecības bilanci un nostiprināt valsts pozīcijas. Realitātē sāka augt cenas, saasinājās problēmas piegādes ķēdītēs, tirdzniecības partneri ieviesa simetriskus pasākumus. Trampa ekonomiskais modelis ir nonācis strupceļā, un tagad to nākas pavērst atpakaļ. -
Oj, pļāāā 🤣, toč atlikuši atpakaļ. Cik ātri pielāgojas vietējiem vējiem.🤣 -
Atšķirībā no tevis, es māku rakstīt. -
https://www.veselapasaule.lv/lv/jauniesiem/seksuala-un-reproduktiva-veseliba/dzimuma-identitate Šajā sadaļā jāmeklē. -
-
Nu tieši tā. Tajos senajos laikos, kad nopirku spoguleni (iesācēja līmeņa) ... nu tik foķēju rawus, nu tik rediģēšu... ahahaha... tūlīt. Labi, ka kamera reizē ierakstīja džīpegus. Kaut kad nesen izdzēsu nafig visus rawus un lielu daļu no džipegiem. A bet kaut kad kaut kur uzņemtos video nekad neesmu paskatījies. Un gandrīz 100%, ka neviens nekad arī neskatīsies. Nu var jau būt, ka esmu galējais vulgaris 🤣. , jo tās sadaļas ir izdzēstas pēc tā cepiena. 🤣 Un nē! Bērniem (nenobriedušām smadzenītēm) nekas tāds nav vajadzīgs. Drīzāk pat kaitīgs. Un nestāstiet, ka milzums bērnu ir piedzimuši ne savā ķermenī. -
Tādiem dzērājiem dikti neveselīgs režīms.🙂 Dzert ir jāpārtrauc, ja vairāk iekšā neturās, nevis, ka nav ko iekšā liet.😀 -
Nils nav stulbs. Viņam ir cienījami argumenti pret "trans tiesību" aktīvistu sviestu. Bet šis tvīts tāds vārgs ragebait. Pirmkārt, skrīnšotos nav nekā par dzimuma maiņu, bet gan par dzimuma identitāti, kas nav gluži tas pats, un otrkārt, man neizdodas šādas sadaļas BKUS lapā atrast; ja tās tur ir, tad kaut kur dziļumā, kur nez cik daudzi tās lasa. Šis ir tāds žēlīgs mēģinājums uztaisīt haipu no kaut kāda, ja vispār īsta, tad mazsvarīga štrunta. Bet nesanāk, jo acīmredzot no tā pavelkas tikai kaut kāds šaurs viņa fanu, botu un šl*sera kartupeļu loks savos circlejerkos. Kad tu, tūbij, iepriekšējo pieminēji BKUS ģenderu lietu kā kaut kādu axujennu argumentu, es neatradu to kā kaut kādu plašāku cepienu vai ziņu kādā medijā. Es to neatradu vispār; varbūt Nils par to bija rakstījis, un tas arī viss. Un pie šī tvīta arī - šobrīd 15 komentāri, gandrīz visi no botiem un nolaiferiem, varbūt divi īsti cilvēki. Savukārt lūk šis ir labs tvīts, taču dabūjis divreiz mazāk retvītu. Varbūt tāpēc, ka pārāk daudz burtu priekš kartupeļiem, un neizklausās tik sensacionāli. https://xcancel.com/lasitajs_nr1/status/1990347079638499579#m Novēlu Nilam iznākt no skapja, piereģistrēt sevis un sava partnera partnerattiecības, un varbūt pat nodibināt kādu LGB (bez T) organizāciju, ar kuru varētu, iespējams, leģitīmāk un produktīvāk cīnīties pret T brainrotu. Un netvītot sūdu. -
Es piekrītu, ka HD800 plašā skatuve lielā mērā ir party trick un salabojot AFR tā maģija pazūd. Bet nu, tad tās ausis var klausīties ne tikai ar džezu. Laikam pirmās ausis, kur es izteikti jutu to pasīvo soundstage bija daži Stax, kam mugura arī ļoti vaļā. Bet tur atkal citas slimības. Jā, tas iesūkā. Bet neviens strīmeris baigi nav vēlīgs pret open source faķīriem. Atceros, ka pirms 100 gadiem man bija spotify endpoints USB stika izmērā. Barojās no tā paša USB un pūta ārā pa 3.5mm kombo ligzdu analogo vai optisko audio. Vot tie bija laiki... -
Man tāds SOS ir tad, kad kaimiņš no ciema otrā gala atnāk vibrējoš ar gailējošām acīm un neko daudz pateikt nevar.
-
tas SOS,ciemiņiem?,tā jau viss pa glauno
-
Te mans mazais stūrītis, ar paša uztaisītiem plauktiem, galdiņiem, mini barčiks, atpūtai, pēdējais ir tas skapītis, kur resis, disku lasītājs, un daži šķidrumi .... -
-
-
Akmens neļauj nosēsties laminātam ! Vai šajā gadījumā linolejam. -
Sabiedriskais nu nez, varbūt, vai arī varbūt mūsējā Valsts Kontrole sliktāk strādā? Bet reku labs un vēl silts raksts par valsts finansējumu komercmedijiem: https://inc-baltics.com/bez-maf-atbalsta-iespejams-pat-vara-nomainitos/ -
Plus tie kas filmē 2 stundu video RAW, tie tāpat pērk kautko tādu, kas automātiski arī sinhronizē ar mākoni. https://www.blackmagicdesign.com/uk/products/blackmagiccloudstore
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-