Jūzerim vulgaris nav nepieciešamības ne filmēt divstundīgus koncertus, nedz arī knipsēt >1k kadru pasākumā, nedz arī lietot RAW formātu, līdz ar to neko mēs tur nepaskatīsimies.
Nu skaidrs, bet nu kāda jēga pieminēt pro filmēšanu, ja jūzeris vulgaris pērk 2TB vienkāršai lietošanai.
Drīzāk jau jautājums cik tas PCloud uzticams.
Ja palasa visādas 'atsauksmes', tad bieži nestrādājot, ātrums lēns, softwres clients pilns ar reklāmām un pats galvenais viņi bieži bez nekādiem jautājumiem aizverot accountu un viss, jo atraduši kautko kas nav atļauts uz mākoņa, reizēm parastas fotogrāfijas.
Nu jūzerim vulgaris jau pietiek bet pamēģini nofilmēt pāris divstundīgus koncertus XAVC-S1 4K (labi, ka ne 8K) un vismaz 1000 RAW kadrus katrā pasākumā - tad paskatīsimies cik ātri aizpildās .
Ir lētāks. Iespējams ka pat uz pusi. Kautkādā embedded, C/C++ jomā pat vairāk kā uz pusi, varbūt ar dažiem izņēmumiem.
Pirms kāda mēneša vai diviem atvērām offisu Gdaņskā, ne tik ļoti tapēc ka tur būtu lētāks darbaspēks, bet vairāk tapēc ka uz vietas nevienu nevar atrast (pa saprātīgiem cipariem).
Lielākā daļa gan tur testētāji, tur varbūt 'lētums' mazliet vairāk spēlē lomu. Tos uz vietas ar var atrast. Bet nu arī kādi 10 programētāji tur.
Spītīgi gan kā āži tur 😂
Nu ja, kā jau teicu - tu dzīvo un strādā citā vidē.
Man neviens neko nepiedāvā Un kad paskatās vietējos sludinājumus, tad algas ir … nu tu pats te, forumā, esi rakstījis, ka IT jomā Latvijā ir lētais darbaspēks.
Tāpēc nākas meklēt sludinājumus un cerēt uz intervijām.
Pa lielam jau es sen neesu 'pieteicies' nevienam darbam, parasti jau kāds piedāvā. LinkedIn pa lielam tik lai neaizmirstu, kur un cik ilgi strādāju. Bet nu tur tāpat nak čupām piedāvājumu.
Labākās veids kā atrast darbu joprojām ir caur paziņām, var parasti dabūt lielāku algu un nav jādomā par kautkādu CV sūtīšanu, ntajām intervijām utt.
Ja meklētu, tad droši vien arī sāktu ar to ka aizsūtītu visiem kontaktiem iekš LinkedIn vai nemeklē kādu. Visi vienmēr meklē 😂
Tu dzīvo un strādā citā vidē, tas darba atrašanā noteikti palīdz daudz vairāk nekā LinkedIn profila "About" sadaļa.
Tas pat nav tikai par LinkedIn profilu, drīzāk par "résumé", kas tiek prasīts darba sludinājumos.
Nez man ar personīgajam datoram no 1TB aizpildīti 200GB.
Ja vien nesāku vilkt no torrentiem kautkādus serialus un citu drazu un turēt viņus pēc noskatīšanās, tad jau īpaši augstāk neiet. Pat parasti mazāk.
Google mākonī no 100GB ar ap 30 apzpildīti, pa lielam ar veciem foto no telefona.
Darba datoram jau cita runa. Viens Linux builds aizņem ap 200GB. Ātri vien var 2TB apēst ja strādā pie vairākiem projektiem. Bet nu nav bijis tā ka ar 2TB būtu par maz.
Uz Astra (19.2E) satelīta esošie Vācijas nekodētais kanāli "ZDF", "ZDF Neo", "ZDF Info" un "3Sat" no 18.decembra pārtrauks savu darbību SD kvalitātē un turpmāk būs pieejami tikai HD variantā.
Un kinderkanāls (Kika) arī.
Palūdzu ChatGPT, lai palīdz man ar LinkedIn profila sakārtošanu (kas zina, varbūt palīdzēs atrast darbu). Konkrētāk - palūdzu, lai palīdz uzlabot "About" sadaļu, pievienot pāris lietas. Dabūju aukstu dušu
Ej nu saproti, kas recruiteriem (un tiem viņu AI filtriem) vajadzīgs - "grocery list" vai "someone who has seen war"
Tā kā šis te galvenais Audio topiks šinī forumā iespamošu te. Spotify palaiduši beidzot loseless streaming, sliktā lieta ka to loseless varēs izmantot tikai ar oficiāliem app/pleijeriem jo tas stream aizsargāts ar DRM. Tb es nevarēšu uz sava mopidy+librespot (spotify opensource bibloteka) klausīties to loseless.
2TB parastam mājas lietotājam pietiek ļoti ilgam laikam. Vairāk vajag tad, ja izmanto profesionālai darbībai (kas nebūs parasts lietotājs) vai ir digitālā drazu vācēja sindroms smagā formā.