Nu jā, par 10 eur stundā varētu kādu atrast, bet nav jau arī baigā prieka skatīties, kā sveši ļaudis pa pagalmu vazājas. Nevar viņus tā vienkārši palaist, jāpieskata. Tad jau tikpat labi tās 2 mēnesī var pavadīt uz traktoriņa, nevis pieskatot svešiniekus. Turklāt tam svešiniekam, kurš par 10 eur stundā būs gatavs pļaut, būs jānodrošina arī tehniku - atkal izmaksas (savi 100-150 dienā, tātad 200-300 mēnesī, pļaujot 2x mēnesī).
derēs arī bruģis, ja tam pa virsu noklās mākslīgās zāles paklāju vai kā minumums pārklās ar biezu zaļas krāsas slāni. Vai arī nopirkt robotizēto zāles pļāvēju, kurš to zāli starp bruģi izpļaus. 🤓
Maldies, gudriniek, dauzītās martas un citas "caur ērkšķiem" nekad nekļūs par manu problēmu. Bet tas, ka sveša nauda kādreiz tām martām beigsies, gan kļūs par problēmu.😉 Ne manu.
Cienītie militārie eksperti, sakiet lūdzu - kas ir smukākie aparāti, ko parādē rādīs, un kur tos vislabāk redzēt? Ir kaut kādi kaut kur izlikti arī nekustīgai apskatei, vēl bez kuģiem ostā?
Interesanti, cik Eur gadā DRĪKST tērēt 1.5ha zālāja uzturēšanai? Varbūt es arī neiekļaujos limitā un mani būtu jāuztrauc, ko kāds nonames internetos par to domā. Varbūt ir tādi aprēķini arī attiecībā uz sniega savākšanu? Taisos pirkt jaunu sniega lāpstu, cik dārga lāpsta būtu par dārgu? 🤔
Lielai daļai sabiedrības, redzi, pіš. (Negriezīsim vēlreiz uz riņķi visu par SK, paliksim pie tā, cik atnāca uz protestiem, un kas ir noticis ar dažu partiju reitingiem.) Un tajā brīdī, kad tev nepіš tas, ka citiem pіš, tā kļūst par tavu problēmu.
Uz Astra (19.2E) satelīta esošais FTA telekanāls "3Sat" kā katru gadu vecgada dienā piedāvās dažādu mūziķu koncertus.
31.12.2025
05:55 Pop Around@Bauhaus: MIA
06:55 Pop Around@Bauhaus: LOI
08:00 Pop Around@Bauhaus: Die Fantastischen Vier
09:00 Cypress Hill & London Symphony Orchestra: Black Sunday
10:00 Imagine Dragons & LA Film Orchestra:
Live from the Hollywood Bowl
11:15 Pink Floyd: Pulse
13:00 David Gilmour: Live at the Circus Maximus, Rom
14:45 Marius Müller Westernhagen: Live 1989
16:00 Bruce Springsteen: Live in Dublin
17:15 An Evening with Elton John & Brandi Carlile
18:00 Raye: My 21st Century Symphony -
Live at the Royal Albert Hall
19:00 Mariah Carey: Daydream World Tour
20:15 Whitney Houston: The Concert for a New South Africa
21:45 Rihanna: Loud - Live at the O2
23:00 Usher: Rendezvous in Paris
01.01.2026
00:25 Simply Red: Live in Santiago
01:30 Sade: Live in San Diego
02:30 Evanescence: Live in Amsterdam
03:30 Iggy Pop: Live at Montreux Jazz Festival 2023
04:45 Electric Callboy: Tekkno Tour '23 - Live in Europe
Vācijas laika zona. Stundas starpība ar Latviju!
Drīzumā vairākās valstīs savu darbību uzsāks jauni mūzikas kanāli zem nosaukumiem "Musicbox 80s", "Musicbox 90s" un "Musicbox 00s", kā arī "Musicbox Sexy". Viņi ienems aizejošo "MTV" nišu.
nu vēsīgi paliek iepēros ar slikiem pļāvā , bet no ripoja tīri labi, es pat pārsteigts biju ...
ziniet dīvainās sēnes nosaukumu > ? (es zinu tagad)
Un sveiciens visiem svētkos, kā ta bez tortes 🇱🇻