Nu kāpēc? Daudz labāk jau tad kā "Solaris" - okeāns tev izveidos tādu pasauli un cilvēkus kādus vēlēsies (tikai laikam nostrādās vienīgi patiesās, zemapziņā esošās vēlmes).
Ak tā, ja? Es gribētu dzīvot pēc Šeklija Utopijas Tranajā, kur katram ministram uz kakla ir medaljons ar sprāgstvielu un ja pavalstniekiem nepatīk ministrs, nospied pogu un cits ministrs. Vienīgā problēma - nav baigi daudz gribētāju uz ministra posteni. Sievietes jaunības laukā, noziedzības nav, jo laupīt drīkst legāli, utt.
Lai to saprastu, Tranajas sevišķais noderētu...
Tagad nav jau nekādas lielās izvēles, modernajām spēlēm jāpērk RTX 5070 vai 5070ti, vai arī jāgaida RTX 5070 Super, no AMD 9070/9070ti. 850W bloks pietiks visām minētajām kartēm. Ja domā migrēt no DDR4 atmiņas uz DDR5 atmiņu, labāk padomāt otrreiz un palūkot uzbriedušās cenas operatīvajai atmiņai.
Jebkurā gadījumā var jau kasīties ko kurš sauc, bet nu kad piemin 1k tad uzreiz skaidrs par ko runā un arī kad piemin 2k, tad skaidrs par ko runā. It īpaši konsjūmeru monitoru jautājumā.
Ja iet runa par ko specifisku, nelieto ne 1k, ne 2k.
Nu tieši tā
Un tad paskrullē tālāk
Nav jau jēga jaukt 'profesionālas' izšķirtspējas un terminus ar jūzeru mārketinga terminiem. Konsjūmeriem - 2k tas ir 1440p.
Nu nekas nav nepareizi, tā parasti apzīme video izšķirtspēju.
Tā mēs arī tirgojam kameras.
Tas jau nav nekāds 'dzelzī cirstais' skaitlis bet mārketinga termins.
Monitoriem? Tās arī ir tipiskās izšķirtspējas 1080p, 1440p, 2560p utt.
Man piemēram ir 5120x2160 ko nez kapēc sauc par 5k2k.
Monitors ir 2K
Vai 50xx sérijájm nebija problēmas ar barošanas štekeri?
IR dzirdēts, ka 40xx sērijas lētākas un nav tik traki vājākas kā 50xx sērija.
Overprice videokarti ar negribās un procis nav nekāds dārgākās klases
Sveiki. Ir ideja pirkt videokarti jaunu savam kompim, priekš spēlēm, pa retam fotošopā pasēžu.
Uz doto brīdi ir GTX 1060
Barošanas bloku ar vajadzēs mainīt, jo ir 850(Cik atceros). Interesantī, cik vatu man vajdzētu?
Procesors I7-13700KF - neoverklokots.
Pamatplate uz DDR4 tama, doma arī nomainīt.