Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   10 biedri, 0 Anonīmi, 443 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• hero
    • hackey
    • oks
    • zeds
    • e = d
    • maize
    • osscar
    • Lin
    • binary
    • jacobs
  • Biedru statistika

27353
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• osscar
      Nu gan jau lietu..udemi dabujis...ilgi stavejis gan jau...ja šis vistrakāksis  bija..parējiem pa bedrītei...bet nu tā notiek 🤔 plus javel parvilkti. Bļodas ok bez caurumiem. Negribētos vel uz rumbām uzreiz ieberzties... Gan jau automazgstuve mazgāts 🤪
    • Aigus
      Pirmo reizi redzu tik sagrauztu konusu😮  
    • AndrisBB
      Kriev-zidu kanālos Kur 'uzzime' visai no realitātes patālu bildi
    • binary
      Nez, kur tu to klausies?
    • osscar
      kā jau domāju zināju - brīnumu nebija...konusi metami  priekšā ieliku kaut kādus no šimano izņemu šaibas jo jaunie augstāki, viss sanāca ok. Aizmugurē protams viskriminālākais kasetes pusē - lai netērētu laiku ieliku jaunu asi ar visiem konusiem no šimano rumbas. Protams bumbas visas jaunas. konusi reāli nebija  pievilkti - ar rokām atskrūvējās...:D transmisija+- dzīva, bet to tāpaty mainīšiu 1x sistēmu ar holowtech, vienu spieķi pievilku..nu tās riepas pasmagas, būs jāmaina. kaut kā tā.      
    • RudeWolf
      Tagad var runāt - HEDDphone D1 ir sasodīti labas. Jā, nav baigi izteikts pasīvais soundstage, bet tā - HD600 ar labu basu un daudz tīrākām augšām. Membrāna no thin-ply carbon, ko industrijā tirgo zem Textreme zīmola. Teikšu, ka galvenais labums ir brīnumaini savākti breikapi. Reti, kurām, ausīm ir labas augšas (salīdzinot ar skandām), bet šeit ir uz to pusi.   Mērnieki par Hifiman neko nav teikuši, bet kopumā atzīst, ka padu kompresija zem slodzes vai nolietošanās ir ļoti reāla. Efekti gan ne vienmēr ir vienādi. Atkarīgs gan jau no akustiskā principa.
    • Jurkins
      Andri, neesmu bijis Amerikā, tikai klausos, ko saka paši amerikāņi. Un man nav ne mazākās daļas par tiem viņu tarifiem. Bet man patīk tas, ko lasu par Meksikas robežu, antimigrāciju, narkolaivu nahrenizēšanu, bruņoto spēku attīrīšanu no iekļaušanas u.t.t. Tās visas lietas labprāt redzētu arī Eiropā. Ja kādam nepatīk mani uzskati, var vienkārši iet gudri stāstīt. 
    • AndrisBB
      Nauda jau no tā Amerika vairāk neuzrodas. Es mēs eksportējam kameras uz Ameriku, tad cena jau no tā nemainas. Pieliek vienkārši klāt pie gala cenas un pircējam izmaksā vairāk, tieši tas pats konkurentiem, tāka nav jau pasaules gals. Pa lielam papildus PVN.   Pie kā arī izskatās ka spriedumā būs nonākusi tiesa. Attiecīgi prezidentam nav tiesības ieviest nodoki, tātad nodoklis nelikumīgs un attiecīgi būs jāatmaksā atpakaļ. Un visa tā epopeja galu galā bezjēdzīga.
    • Jurkins
      Kaut kā esmu palaidis garām, ka solījis tieši to. Tu laikam dzirdi to, ko gribi dzirdēt. kāda tev daļa gar viņu tarifiem? Redzi, ir arī savādāki viedokļi, ka lai gan haotisks tas process, reizēm muļķīgs, bet nauda uz Ameriku iet.  Jeb es esmu palaidis garām, ka Tramps tieši ir solījis iedot? Atkal dzirdi to, ko gribi dzirdēt. To, ka Ukrainas un līdzjutēju stulbie žurnālisti jau nez cik reizes ir saņēmuši vundervafļas no ASV, neviens normāls vairs neņem par pilnu. Nebūs Ukrainai nekādu tomahauku! Aizmirsti. Žurnālisti jau uz oktobra sākumu bija (acīmredzot, jo jūlijā, augustā bļāva kā traki) saņēmuši 3000+ vienkāršotās, lētās spārnotās raķetes (aizmirsu, kā sauca), kuras dabā neeksistē.🤣   jā, te varu piekrist, man arī tas nepatīk. Un man tas arī šķiet muļķīgi, ka viņš mētājas ar nekonkrētiem solījumiem. un?    Tu jau esi palicis par tādu pašu burkšķi kā vecējošais Streips apmēram.   Tas gan plaši netiek afišēts, ka ieroči un munīcija no ASV regulāri turpina nākt uz Ukrainu. Bet ieročus un munīciju vajadzēja dot gadus divus, trīs atpakaļ, kad vairums ukraiņu nebēga no armijas kā velns no krusta.       
    • Zin...
      tramps cik reizes solījis krievam pa muti dot, tad bučojies trampa tarifu epopejas tramps un tomahavka solījumi trampa jebkura solījumi ko viņš divas nedēļās izdarīs 🥹 trampa un orgāna randiņš    Bet neizlēmīgie esot tie citi 🤣   Tu šeit paliec par komēdiju 
    • hehe
      Likumprojekts ļauns, kis kis kauns!   Eksperte dzimumā balstītas vardarbības un cilvēku tirdzniecības apkarošanā Oksfordas Universitātes absolvente (Maģistrs diplomātijā). https://youtu.be/AQBnUW1iez4?si=PCfxCoJHJk93gRFr  
    • guntis1234
    • Jurkins
      Infotelpu jau nez cik reizes.🤣
    • AndrisBB
      Izfantazētie flamingi, nu jā ar tiem grūti kautko uzspridzināt 😂
    • hehe
      Nav nekam jāsprāgst, pietiek kaut kur pazust elektrībai lai kustība trubā apstātos. Bet tad nevarēs iekasēt par tranzītu, jo maksāts jau tiek tieši par to, ka ukraiņi šo kustību nodrošina.
    • Jurkins
      Nez kāpēc flamingi nav vēl likvidējuši to slaveno gāzesvadu krustu Urengojā vai kur tur šamais bija. 
    • AndrisBB
      Un ir likvidējuši? Tak nav. Tagad 'aiztiks' vēl mazāk. 
    • hehe
      Aiztiek un regulāri trubas krievu pusē. https://www.apollo.lv/8309475/ukraina-atkal-uzbrukusi-krievijas-naftas-vadam-druzba Tīri ģeogrāfiski, Mažeiķu nafta tā var, pārorientēties un izvēlēties, ir osta, terminālis un dzelzceļš. Ungārijai ir truba un izvēles iespēju nav.  
    • e = d
      Ukraiņiem jau nav oficiāli jāaiztiek tā truba. Iekārtos netālu kādu apgādes līniju un kad truba uzsprāgs, varēs visu uz krieviem novelt. Krievs , protams, teiks ka viņi neko. Bet tas nemainīs faktu, ka truba kirdik. Par remontu lai maksā Orbāns pēc normāliem starptautiskiem tarifiem, ierēķinot apsardzes un pretgaisa aizsardzības izmaksas.  Trampam pastāstīs, ka sargāja trubu cik spēja, bet tā kā no Orbāna atbalsts švaks Ukrainai, tad bija citi prioritārāki objekti. 
    • Jurkins
      Tev ļoti labi padodas izdomāt, ko es it kā saku.🤣 Brīnišķīgs ekstrapolētājs.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...