-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 0 Anonīmi, 389 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- ju
- trakais
- Jurkins
- Jainit
- nrs
- sounDDesign
- 138
- e = d
- Zin...
-
Biedru statistika
27356
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Redz, ir statistika, kura saskaita visus vardarbības gadījumus un pēc tam atspoguļo pēc vecuma grupām, izglītības līmeņa u.t.t. un jā, šausmas, pat pēc izcelsmes valsts, pilsonības, rases u.t.t. bet īpaši tos pēdējos minētos progresīvie nu galīgi negrib publicēt. Pat saka, ka neesot labi kaut ko tādu skaitīt. Šāda veida statistika rāda to, kas ir. Un ir tā, ko minēju augstāk. Tā ir ja ne viltus tad viltīga gan. Pirmajā (pirmajā postā 😉, nesapriecājie) gadījumā var apgalvot, ka nevis tā ir, bet ar kaut kādu varbūtību tā varētu būt. Bet progresīvie kā tu saka, ka tā ir. -
Hot take "statistika ir viltus zinātne" -
-
Mūsdienu sabiedrība ir pieradināta, ka uzjautājot kaut ko 10 cilvēkiem un tad ekstrapolējot to uz 1000, atbilde noteikti būs pareiza. 🤣 -
Ar pleišiem līdzīgi kā ar golfiem - otrie jau ka ne dārgāki par ceturtajiem, un ej vispār atrodi dzīvu otro. -
No 10 miljoniem līdz basketbolam - acīmredzot ne tikai Korānu studējis , saprot ar kuriem puišiem vēlams draudzēties . -
Iphone 15 Pro Max nostavējis 1 mēnesī ūdenī Upē, kādi varianti viņu atdzīvināt un kur to darīt? Moš ir kāds vietējais? Sliktākajā gadījumā vajag visu info dabūt no viņa ārā. -
Sveiki Biedri. Pērku Playstation 2 ar divām pultīm un visiem nepieciešamajamiem vadiem. Maksimāli lēti. Pēc gadiem 5 vai 15 varu atdot atpakaļ bezmaksas. Nepieciešamas arī spēles Gta San Andreas NHL 08 Un vel kādas 3 Top spēles. -
Nekas, jaunība toties futbolu ar ''neticīgo'' galvām.😉 -
Man gan liekas, ka Orbāns līdz galam neizprot situāciju ar to naftas pirkšanu. Caurule iet pa Ukrainas teritoriju un ukraiņi to kontrolē. Kamēr tur plūda nafta arī priekš valstīm, kas atbalsta Ukrainu, bija tā sketchy čakarēt šīs piegādes. Ja tā paliks tikai Orbāna truba, viņš faktiski ir ļāvis Zelenskim turēt roku uz skrūvspīlēm, kurās Viktora olas iespiestas. -
Mans iepriekšējais komentārs bija mērķēts uz vārdu salātiem "demokrātiska loģika", nevis rakstu kopumā. Bet uz šiem jautājumiem man ir atbilde: -
Atskatīsimies uz notikumiem vēlreiz tramps saka - Eiropa pārtraucat pirkt naftu, savādāk jūs sponsorējat krievmežoņus Eiropa - ok orbāns - snjuk tramps - malači Eiropa orbāns - tramp, jums ir liels krāniņš nosarcis tramps - ok bumbulīt, turpini pirkt naftu Tu saproti kā no malas tas izskatās? Nevis pēc Eiropas nespējas, bet viena idiota ambīciju apmierināšanas kampaņas ar demenences iezīmēm Tagad atliek vēl ficukam aizbraukt un izdarīt to pašu triku -
Par reālpolitiku. Sīrijas prezidents, par kuru vēl nesen bija, škiet, 10 ļimoni apsolīti, pirms pāris dienām Pentagonā paspēlēja basketbolu ar ASV ģenerāļiem. -
Tā jau ir vispārējā sāpe. Visi gaida, piemēram no Eiropas no tās valstīm strauju viennozīmīgu rīcību, it kā tur sēdētu kāds monarhs, kurš uzreiz varētu izlemt jebkuru jautājumu. Praktiski tāds ''ļabais putins''?😀 -
Tikai divi jautājumi... 1. Latvijas Saeima ir ievēlēta nedemokrātiski? 2. Saeimas lēmumi ir nedemokrātiski? Aha! Man arī Saeima nepatīk. Un ārkārtīgi nepatīk ļoti daudz kas, ko šie tur dara. Un arī demokrātija, kā saka, ne bez grēka. Bet nevaru atļauties nepaņirgāties par progresīvajiem, kuriem ļoti gribētos kaut kādu demokrātisku diktatūru. -
Nezvai tur arī no viņa kāda īpašā jēga būtu, tad priekškam braukt? No pagājušā G7 tak aizlaidās pēc pāris stundām. Uzmeta lūpu ka neviens ar viņu nerunā. Pitam tā nav pirmā reize kad viņš tā dara. Ieprekšējā termiņā viņš arī mēdza uzrasties uz 'fotogrāfēšanos' un tad pazust. Plus labs jautājums vai pēc visiem kašķiem kāds viņu Brazīlijā īpaši gaida. Tad kāda jēga tur braukt un tērēt citu cilvēku laiku, visdrīzāk visiem labāk, ka viņš tur nebūs. Bet nu ja prezidents nav spējīgs pārstāvēt ASV intereses, tikai savējās, tad nu tas vairāk zaudējums ASV. -
Un zaudētu. Tu esi tik ārkārtīgi smieklīgs savās bezpalīdzīgajās dusmās, ka reizēm sāc atgādināt stulbo Streipu. Nē, man nepatika tas, ko viņš izdarīja, bet kaut kas tāds bija gaidāms. Un man vēl daudz kas nepatīk, ko viņš dara. Bet piemēram, tas, ka viņš kopā ar "lielvalstu"🤣 prezidentiem nepiedalās Brazīlijas klimata klimaksā, man patīk. Šķiet nebrauks arī uz G20 Dienvidāfrikā, kas arī man patīk. Bet tev jau būs grūtības ar uztveri, ja teikšu, ka man patīk, ka to dara ASV prezidents nevis konkrēti Tramps 😉. A kāpēc neuzlikt sankcijas visiem pārējiem eiropiešiem, kuri kaut kādā veidā sadarbojas ar krieviju? Eto drugoje. -
-
Monarhistiska matemātika, teokrātiska statistika, anarhistiska spēļu teorija... -
Piemēram, te, lūk, viss skaidrs, tas ir tas kā parasti sankcijas strādā: Turpat: Kaut kas tamlīdzīgs draudēja arī Ungārijai?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-