-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 245 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- jacobs
- zeds
- Jainit
- Zin...
-
Biedru statistika
27356
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Monarhistiska matemātika, teokrātiska statistika, anarhistiska spēļu teorija... -
Piemēram, te, lūk, viss skaidrs, tas ir tas kā parasti sankcijas strādā: Turpat: Kaut kas tamlīdzīgs draudēja arī Ungārijai? -
Tā pag, iespējams es šodien neesmu tā spožākā spuldzīte, bet varbūt kāds varētu vienkāršajā valodā: Trampa sankcijas Krievijas gāzei Ungārijā - kā tas strādā? Es lasu, piemēram, šo ziņu, un neatrodu tur atbildi uz šo triviālo jautājumu. -
-
Par ko ir runa, par Ungārijas nesankcijām, vai vēl kaut kas cits ir noticis? -
Nē, viņam vienkārši patika, ka viens pasaki - jūs esat varens, jūs esat dižens, tagad atļaujat man tālāk bīdīt biznesu ar to uti, kas jums vienu nedēļu labs, otru slikts. Nekas ar šo cits netika parādīts. Gribētu viņš Eiropai ko parādīt, viņš tieši orbaanu pasūtītu nevis piekāptos. Nezinu kā piekāpšanās ES valstij var ierādīt vietu ES Un nav nekāds nosacītās tramps. Tieši šo izdarīja deģenerāts tramps nevis Baidens vai cits Es varu derēt, ka jā šo izdarītu kāds cits nevis tas deģenerāts, tu no biksēm lēktu ārā un stāstītu, kāds tas cilvēks ir nespējnieks nevis te gudri spieedelētu par to kā tā Eiropai tiek ierādīta vieta. -
Pamēģiniet paskatīties uz visu no malas. Tramps... drīzāk teiksim "nosacītais Tramps", jo tas varēja būt jebkurš ASV prezidents (protams, izņemot deģenerātus... ruberoīdu Huseinu vai demences ķerto Baidenu) skaidri un gaiši dod Eiropai mājienu - da, pļa jūs sukas niecīgās, vai nu sākiet domāt paši par savu drošību vai mēs jūs pamācīsim. Eiropas diženie "napoleoni" atklāti ieņirdz. Nu un tālāk viss kā sak... pēc grāmatas. -
Protams, ka nē! Bet nevajag arī pielūgt kā kaut kādu elkdievību. Vajag uz to visu skatīties vienkāršāk. Dzīve ir dzīve. -
Man patīk Igaunijā Coop veikali. Nu un lielās Prismas. Tomēr cenas gandrīz visam no pārtikas viņiem ir jūtami augstākas kā pie mums. -
Tramps parādīja visiem, ka var būt labs onkulis, ja Tu viņam kārtīgi izlaizi pakaļgalā. -
Es te tā padomāju, nez kādēļ EHR+ nemaina atpakaļ veco nosaukumu, jo rietumu mūzikas mūžs bija neticami īss. Bet tad sapratu, tādā gadījumā nāktos mainīt mediagrupas ofisam visu izkārtni. -
Kaut kādos galējos variantos (edge case) jebkura sistēma sāk lažot, bet nevajag tāpēc to uzreiz norakstīt. Sporta disciplīnās (svarcelšānā, boksā u.c.) arī jau var teikt, ka tas viss "lažo", jo nedrīkst kauties ar ko grib. -
Tirgus sīks, reāli vienas lielākas pilsētas izmērā. Vairāk kā 2 - 3 supermārketu ķēdēm jau nav nemaz īsti ko dalīt. Citur jau vismaz supermārketu ziņā tādi oligopoli nav izveidojušies. -
Drīzāk teiksim tā - kad brīvais sāk "lažot" un izveido kaut ko tādu, ko gudrinieki smalki nosauc par oligopolu ... -
-
maxima, rimi un lidl vairs nav nekāds brīvais trigus, bet oligopols. -
Tak uz jebko. 3 vai cik tur nēmeši cenai bij jābū tādai, no kuras tagad uzrāda ka ir atlaide. -
Tas aizliegums vai tad nebija tikai uz pārtikas precēm? -
Par šādiem gājieniem jābildē un jāsūta uz PTAC, citādi nekas namainīsies. Man šķiet, ka šādi gājieni tika oficiāli aizliegti. -
Nešaubos. rižais atkal parādīja kāds viņš patiesībā ir lielisks biznesmenis Ieguva viņš no šī lēmuma tieši ko? Un galu galā, kāds labums Amerikai tika no šī reālpolitikas gājiena? Kaut teorētiski
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-