Man katlene pagraba+ viena kambarī dēļu atgriezumi ko kurināt kad esi mājās+ granulas otram katlam ..+ Nebaltām dienām, + pirts un priekštelpa tai + 2 kambari mantu glabāšanai. Katrā ziņā forši ka ir vēl pspildus vieta, ko ja kas var apdzīvot .
Kaut kā tā..+ ja būs auksta ziema velo no garžas uz pagrabu parstiepšu.
Autors izskatās, ka pazudis....ja normālas savstarpējās attiecības..neredzu problēmas tādam modelim...cilvēki tā dzīvo..
Diezgan nepatiesi - stereotips. Esmu pēdējo padsmit gadu laikā bijis pāris reizes Tadžikistānā un vairākas reizes Uzbekistānā. Jā, ir tur ciematos nostāk visādas tradīcijas, bet kopumā ir samērā civilizēti un radikāliais islams tiek žmiegts valsts pārvaldes līmenī. Ir tadžiki kā nabadziņi, salīdzinot ar uzbekiem, bet iet uz civilizāciju un nesit masveidā sievas. Par attieksmi pret seksuālajām minoritātēm cits stāsts, bet tur savas utis.
P.S. Mazliet sliktāk gan kļuva kad jeņķi aizvācās no Afganistānas un talibi pārņēma varu - sāka aktivizēties radikālais spārns ar visām tradīcijām, bet šobrīd tā nav aktuāla problēma, šos piežmiedza, jo tomēr arī Vidusāzijas izglītotie cilvēki mainās.
Labu laiku iepriekš nopirku pa 5 lati 10 litru kannu ar medicīnisko spirtu. Ar visiem Austrumu slimnīcas zīmogiem. Dzert to neviens nedzer, visādiem tīrīšanas darbiem pat trešā daļa nav iztērēta.
Hm, piemērotos apstākļos jā, bet vai ņemties ar pagraba izbūvi purvā toč ir jēga? Nē nu protams kas vispār jēga utt, bēt līst zem gruntsūdens līmeņa ir nejēdzīgi.. zinu stāstu kā zem pagaraba grīdas iegremdētais septiķis atnāca sasveicināties ar saimniekiem.
Es gribēju teikt - sajmniekiem.
Ja ir augsts gruntsūdens, tad neko labāku par puspagrabu neizdomāt. Visos citos variantos ir jāšanās sports ar neviennozīmīgām beigām. Visi plastikas, metināta dzelzs, hidroizolācijas varianti kaut kur var sākt laist ūdeni un tad to vietu būs neiespējami atrast.
Lūk, reāls piemērs, nezinu gan kā beidzās vai beigsies. Ja bēg no tēvoča kāpēc nevarētu bēgt no, nē, nav obligāti oficiāla vīra, vienkārši no varmākas. Ej nu pierādi ka sastāstītais neatbilst patiesībai.
https://www.apollo.lv/8199143/indietis-ludz-patverumu-latvija-jo-dzimtene-vinu-vajajot-tevocis
Shimano mēdz būt aizmugurē dažādas formas konusi..grūti ko piemeklēt ...un ja ir ārzemēs...tad maksā rumbas cenā. Priekšējie mēdz būt netipiski šauri...utt...ar čainiešiem vieglāk..cik nu mana necilā pieredze rāda