Hm, piemērotos apstākļos jā, bet vai ņemties ar pagraba izbūvi purvā toč ir jēga? Nē nu protams kas vispār jēga utt, bēt līst zem gruntsūdens līmeņa ir nejēdzīgi.. zinu stāstu kā zem pagaraba grīdas iegremdētais septiķis atnāca sasveicināties ar saimniekiem.
Es gribēju teikt - sajmniekiem.
Ja ir augsts gruntsūdens, tad neko labāku par puspagrabu neizdomāt. Visos citos variantos ir jāšanās sports ar neviennozīmīgām beigām. Visi plastikas, metināta dzelzs, hidroizolācijas varianti kaut kur var sākt laist ūdeni un tad to vietu būs neiespējami atrast.
Lūk, reāls piemērs, nezinu gan kā beidzās vai beigsies. Ja bēg no tēvoča kāpēc nevarētu bēgt no, nē, nav obligāti oficiāla vīra, vienkārši no varmākas. Ej nu pierādi ka sastāstītais neatbilst patiesībai.
https://www.apollo.lv/8199143/indietis-ludz-patverumu-latvija-jo-dzimtene-vinu-vajajot-tevocis
Shimano mēdz būt aizmugurē dažādas formas konusi..grūti ko piemeklēt ...un ja ir ārzemēs...tad maksā rumbas cenā. Priekšējie mēdz būt netipiski šauri...utt...ar čainiešiem vieglāk..cik nu mana necilā pieredze rāda
Nu ja Tadžikistānā upurus aizsargā, tad kāreiz tieši deportēs, jo Latvijai nav jāaizsargā tos kas jau ir aizsargāti. Runa ir par ko citu, ja Tadžikistānā viņu kultūrā sievas pērt ir normāla lieta(es nezinu, tikai kā piemērs).
Ja kā ar Krieviju attiecību nav, datu apmaiņa nenotiek, tad nav arī iespēju noskaidrot kā tad tur patiesībā bija. Ir tikai imigranta teiktais, un nav nekāda pamata to apšaubīt.
Ok, pēc protektora un zilā taisnstūra varētu būt.
Man pluss būtu slēgto gultņu vai Shimano no Deores uz augšu, nu bet tev tava reliģija.
Tak Shimano konusus var atrast, tikai ne aļikā, apspriedām reiz jau šo. Ja nekļūdos LT vairumniekam Imenza arī bija, točna atceros ka Shimano bumbas bija, un jebkurš mazais Latvijas veikals, kurš nav kaut kādā veidā lepns vai vēl nez kāds, no viņiem sūta jebko ko vajag.
Ne par to runa, ko mīt vai nemīt, bet par to, ka nepiekrītu šim:
Bet ja Schwalbe tomēr, tad nu labi.
To isopropyl jau var 5L kannu nopirkt pa to brendotā cenu.
Es parasti ieleju smidzināmajā pudelē, nosmidzinu visu un notīru parastu lupatu vai papīra dvieli. Papīra dvieļi gan reizēm atstāj kautkādu pūku uz monitora.
Gan laptopu, gan monitoru un visādus citus gadžetus.
Neko vēl nav 'saēdis'. Ganjau kautkam vārgākam var nonemt arī krāsu.
Ja kautkas riktīgi nospeķots, tad arī Fairy darbojas bez problēmām.
Riepas schwalbe big Apple vismaz tā vajadzētu būt..joitech rumbas ir plus jo tam var konusus atrast..nebūs Shimano nestandarta.
Aļika bremžu kluči tak neko nemaksā..nē nu ja pērk veloprofā pa 10eur gab..😁
Salds viņš ir tad, ja jāmaina maksimums ķēde kasete, varbūt bremžu kluči. Ja tur ir, piemēram, braukts ar pārvilktiem konusiem, rumbās viss slikti, vēl bremzēm kāda bēda vai vēl kaut kas, tad nekas diez cik salds te nav.
Rati uz noname konusu rumbām, riepas arī nekas kruts, kenda vai kas tamlīdzīgs.
Nsaprotu, kur problēma pagrabu ierīkot, ja nu vienīgi ne purvā?🙂
Puspagrabu jau var ierīkot gandrīz vienmēr, tāpat kā uzbērt zemes slāni ap māju.
Man pašam pagrabstāvs tikai metru zemē.