-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 661 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Athlons
- AndrisBB
- INTRASERVERNET
- pikox
-
Biedru statistika
27347
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Tieši medikamenti ir galvenais iemesls, par ētiskumu tur nav ne vārda. -
Rakstīji jau ka zirgi ir ar medikamentiem, tāpēc nevar. Regula ka nevar vispār jo nav ētiski jau ir pavisam kas cits.
-
Ir redzēts treknajos gados būvētas mājas bituma šindeļu jumts, precīzāk, tas, kas no tā bija palicis pāri. -
Nu re, tātad visu laiku tā nebija un uz jau saražotiem konserviem tas neattiecas. Vai attiecas?
-
Kādu tev vēl datumu? Pēc visiem zirgu gaļas skandāliem ES ieviesa regulu un zirgu pases un datu bāzi, lai var redzēt kurš zirgs ir ēdams. Taka ja tavs zirgs nav speciāli audzēts gaļai tad neviens tev viņu neņems. Nu varbūt Aibi, jo tie ir zināmi krāpnieki -
Tavos slapjajos sapņos. Good luck šajā Medību likuma punktā iedabūt vārdu "mājdzīvnieku" -
Kas par datumu? Tagad nav redzēts, bet bija Maximā kā zirga konservi, tā servelādes.
-
Nu tad izlasi regulu. Pietam tas Aibi ir slavens ar nezināmas izcelsmes gaļas konserviem. Nav brīnums ka lēti. -
Nu varbūt, bet es kaut kā nevaru iedomāties, kā 1) Latvijā kāds audzētu zirgus speciāli gaļai, un 2) tie konservi, taisīti no speciāli audzētu zirgu gaļas, būtu tik lēti. Bet ko es zinu. -
Ka ēšanai derīgs papīru vajag da jebkam. Speciāli gaļai zirgu neviens neaudzēs, tas ir pārāk dārgi. It īpaši pie mums, kur liellopu gaļa ir liellopu un tāpēc ka zirga dārgāk pārdot nav iespējams, nav tam pieprasījuma ētisku, mūsu kultūras vai kā to nosaukt pēc. Gaļas govs ir daudz dārgāka nekā gaļa parastā, zirga būtu vēl dārgāka.
-
Problēmu ar klaiņojošiem suņiem varētu atrisināt, ja tos ārpus privātās teritorijas bez saimnieka un pavadas ieskaitītu nelimitējamo medījamo dzīvnieku kategorijā. Tad arī strīdu vairs nebūtu kad var un kad nevar. -
Nu nezinu, bet gan jau mazāk nekā cietumiem, piemēram? Gan absolūtos skaitļos, gan uz degunu. Skaidrs, ka RB ciparos pāļi ir pat sīka vienība. Vai ko tu vēlies teikt? Es gribu teikt tikai to, ka bēgļu daudzums un ar viņiem saistītās izmaksas Latvijas budžeta mērogā ir piliens jūrā. Var salīdzināt arī ne ar pāļiem, bet ar tev mīļajām Skalbēm vai citiem shēmotājiem, kur ir par kādām nullēm vairāk. -
Tu taču saproti ka pirms tās zirgs nonāca konservus saimniekam bija jāparāda speciālu papīru ka tās zirgs ir ēšanai derīgs. Jeb pats pasliknoji pameklēt ka pēc ES regulas, tam zirgam ir jābūt audzētām speciāli gaļai un bez tās zirgs likumiski nav ēdams. Taka reāli reti kurš zirgs var nonākt konservus un random zirgu tev neviens neļaus ēst. -
Paskaties to pašu tevis pieminēto statistiku - cik nelegālas iekļūšanas mēģinājumu ir novērsti. -
Vēl viens, ka tik iedrukāt https://epromo.lv/lv/gala-zivis-un-kulinarijas-izstradajumi/galas-produkti/galas-konservi/medijumi-konservi/zirga-gala-aibi-240g
-
Nevis nepamanīti, bet pasūtīti atpakaļ nax. Da lai cik tādu ir bijis, viņu šeit nav. Vai varbūt tu gribi teikt, ka vēl tūkstoši ir tomēr tikuši iekšā, bet nav pieprasījuši patvērumu? Un ko tad tādi gudrinieki, tavuprāt, dara? Bezgalīgi slēpjas mežā un ēd ogas un sēnes? Ratnieks ar savu ģeniālo reidu plānu Rīgā noķēra nelegālos cik, precīzi nevienu? -
Tu tur skaiti bērnus patvēruma meklētājus? Es par tadžikiem gastarbaiteriem kuru bērni nekad ārpus Tadžikistānu nekad nav atstājuši. Vēlreiz izlasi to linku. Ble, zajebal jau, ja konvencijā ir tā rakstīts -nekādos apstākļos nedrīkst izraidīt, bet Patvēruma likumā nav. Upuris atsauksies uz konvenciju ko Latvija ir ratificējusi, bet uzņemtās saistības nepilda, ja tomēr izraidīs. Tiešām neredzi nesakritības un pa īstam starptautisku kaunu kad tas notiks? Sorry, nenoturējos, vairs neatbildēšu.
-
-
@kaads protams var, bet nu iespēja sajāties ir mazāka, kā neieliekot plēvi, aizmirstot siltinājumu, vai to samērcējot pirms uzlikta apdare Termokamera ziemā ir bik par vēlu, diez vai gribēsies gaidīt bez apdares un meklēt problēmas. Šķirbas, nekvalitatīvas šuves, nepareizi montētus logus utt. jau labu laiku var atrast veicot spiediena testu. Un to jādara, ka vēl var labot un saglabāt, nevis kad ir baltā apdare un jau dzīvo iekšā un priecājas, ka rozetes reizē arī pievada svaigu gaisu
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-