-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 834 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- Jurkins
- Imbaworld
- e = d
- binary
- jacobs
- Athlons
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Tikai pēc taviem linkiem par ģenderiem skolās un slimnīcās! -
Tā būtu tiešām cita bilde, ja tā būtu "apmēram sava vecuma" meitene, vai jebkāda vecuma, kas >= 16. Bet tai meitenei bija vienpadsmit gadi, VIENPADSMIT!! Un fujaks meitenei teicis, ka viņam esot 17, ziņās nav informācijas cik viņam patiesībā ir, bet gan jau vismaz pilngadīgs (jo nepilngadīgus nodarbināt čakars), varbūt arī 25 vai vairāk, uz manu aci. Ko ta tu pēkšņi tāds jūtīgs, ka nevarēji atbildēt kā tai sievas draudzenei, kas brīvdienā piezvanīja? Es būtu nu varbūt ne tā atbildējis, bet neņēmis pierē gan. -
-
Vai tad? Kur tu to atrodi? It kā taču abi SGS, abi māk lielāko kasetes zobratu līdz 41, un total capacity 36. Kurš? -
Zini, @DM101, es Tev piekrītu. Kaut kad pasen rimčikā maziem meitukiem (pirms manis) pietrūka daži santīmi saldējumiem. Kā domā, kāda bija mana rīcība?(Vispār ne vienu reizi vien līdzīgi ir bijis) Un ne īpaši sen lidlā bija līdzīga situācija. Tikai viena nedabūjusi pusmūža sterva aiz manis nosēcās ... "nu ja, papucītis atradies...". Kā domā, vai es kādreiz vēl būšu "labais onkulis"? Protams, vislabprātāk es to pusmūža stervu iebāztu krematorijā... Bet laikam jau ir zināmi iemesli. Jo attīstītā demokrātiskā sabiedrībā tiesības ir arī tādiem lopiem, kas "komunistiskajā padomijā" sēdēja durkā uz nomierinošiem preparātiem bez apžēlošanas iespējas. Personīgi man... nospļauties. Da kaut viņus nošautu. Pats varētu palīdzēt un sapņos man viņi nerādītos. Bet mēs esam demokrātiski. Un tomēr. Cilvēka dzīve ir samērā īsa. Un tāpēc man ir pilnīgi pohuj uz visiem pakistāniešiem. Pilnīgi un absolūti pohuj! Vainīgi vai nevainīgi, man bez viņiem ir labāk. Nu sorry. Nu tāda reiz ir tā demokrātija, uz ko mēs esam tiekušies. Mēs ievēlam viņus. Un viņi balso par likumprojektiem. Autobusa šoferis atstāj bērnu pieturā, jo viņam pietrūkst 1 cents... Un neviens līdzbraucējs neko... Manā bērnībā kaut kas tāds nebija iespējams. Kaut kurā brīdī kaut kas ar "mums" ir noticis. -
stop, stop. tautas griba? Tad sanaak, ka tautas griba [nez gan, kaapeec] izmainiijaas visam ZZS elektoraatam? Jebshu, teema cita - partijas discipliina. Kas noziimee - pietiek ar viena [mums zinaama kunga] veelmi, lai visi ZZS deputaati balsotu kaa nu balsotu, attieciigi - viens pilsonis patiesiibaa dirigjee visu veeleetaaju masu. Apgalvot, ka pilsonji, kas vinjus ieveeleeja un arii paareejie, kas shajaa cirkaa noskataas, nu pauzh ''nepareizu'' viedokli, ir drusku dumji, piedod
-
ja buutu kaut mazaakaa maajiena par seksuaalu teemu, es par visiem 100 maurotu kopaa ar tiem, kas gatavi citkraasim pinciiti nogriezt. Iedomaajamies drusku citu bildi - pilsonis, ieraudziijis aptuveni sava vecuma [pat nav svariigi, kaada dzimuma] forshu tiini, veelas vienkārši patuseet, parunaaties. Bez jebkaadas domas par chiku/chaku. vienkārši kompaaniju. Un taa rezultaataa - menti sasnjoree. Un tad [labaakajaa gadiijumaa] paskaidro - sak, to nedriikst. Un tad izmet no darba. Vai, piemeeram, jokainais keiss ar siici pieturaa. Kur viena auto vadiitaajs piestaaj [nezinam, ar kaadu meerkji], bet aizmuguree braucoshais jau kantee, zvana mentiem - sak, pedofils izgaismojies. Un, ja nu tas pirmais [iespeeja 50/50, bet patiesiibaa jau 999/1, njemot veeraa pedofilu daudzumu/bliivumu un iespeeju, ka tieshi tajaa briidii kaads brauks garaam] apjautaajaas, vai siici nevajag maajaas nogaadaat? m? Es nesaku, ka nav pedofilu [bija te viens, kas teica - apjautaajos tuveejaa laukaa, neviens sievu neklapee, taatad - probleema izdomaata]. Es nesaku, ka nav noziedzinieku. Bet, no otras puses - mees virzamies otraa galeejiibaa. Pat, ja redzam siici bezpaliidziibas staavoklii - klaat neejam, pieshuus pedofiiliju. Pieiet klaat, meegjinaat iepaziities - var atrauties kriminaalsodu. Nonaaksim liidz USA liimenim, kur cilveekam nesniedz pirmo paliidziibu, lai neapvainotu seksuaalaa uzmaaciibaa vai neproveetu izspiest milzu summas, sak - ne taa paliidzeja. Vi, kaa Toms Kruiizs, fotografeeoties ar faniem, rokas tur taa, ka redzamas abas plaukstas. Kaapeec? Nu, lai nepieshuutu, ka ir meegjinaajis uzmaakties. Manupraat, visi shie staasti neliecina par veseliigu sabiedriibu. p.s. jaa, par to Liepaajas/telefona teemu - man ir nepopulaarias skats, ka teema uzpuusta nevietaa [un tikai taapeec, ka pilsonis ir ''nepareizais'']. Jaa, arii noshauto sunju sadaljaa nepievienojos vaideetaajiem par nekaitiigo kuceenu beziemesla asinspirti.
-
Es pat iedomājies nebiju, cik smieklīgi ir vērot progresīvos demokrātijas pīlārus brīdī, kad demokrātija viņiem iedzen pakaļā skabargainu objektu.🤣🤣🤣 -
Nevis kaut kur redzēji, bet stāsti. Davai, linku studijā, oponent! Par rinkiju, jams dilēmas priekšā - atmest atpakaļ un uzmest sev cilpu, jo var iepist inpīču vai arī akceptēt un turpināt dročīt uz bojfrendiem fočējoties ceriņos, jo kā redzam, un internetā ir ļoti daudz info par to, cik jamam patīk glauni dzīvot, lai pabeigtu preža termiņu un tiktu pie visiem ex prežu labumiem. Un par atpakaļ mešanu, kā jūs paši šeit komentējāt, tad Vienotība beidzot sagāja Zatlerā, arī tur zirnekļi burkā sāks plēsties un sistēma pamzām saies vienā vietā. Paskat, kā Čakša šķībi skatās uz vienotības “načaļņiku”, brīžam pat viņa diamatreāli pretēju viedokli papauž. Aber Brikmaņa komentārs, ka ir pāris idejas/piedāvājumi budžetam, ko ZZS ir gatavi apspriest tikai ar Vienotību, jo progresīvos neuzskata par pilnu ņemamu politisko spēku, vispār bija fiasko ļeninam šuravejam. -
Ā nu skaidrs. Nelasīju (ko tur brēc), bet viedoklis (par stulbo Saeimas lēmumu) ir. 🤣 Jau šeit lombardpuisītis pietiekoši brēc. 🤣 tu bī, or not tu bī... -
-
-
Nekomentēšu. https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/es-geht-um-die-gender-ideologie-110759437.html?utm_term=Autofeed&campID=SCL-EAu2500002683&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1761981163 -
-
Oho-ho! Nu ļoti jauki! A bet tu palasi un paklausies, ko brēc visa progresīvā draza. Tur līdz demokrātijai kā līdz Sīriusam.🤣 -
viens īsāks, otrs garāks. Viens ebaikam, otrs nē. Acīmredzot tā vidējā daļa kas savādāka, ir izturīgāka. -
Un kas saka ka kautkas būtu nedomokrātiski pa prezidents aizsūtītu tu lēmumu atpakaļ, padomāt vēlreiz? Veselais saprāts saka ka tā visdrīzāk arī būs. -
Kurš tev saka, ka process ir beidzies. Arī esi tikpat stulbs, cik lombardpuisītis? Nepiekrīti, ka Saeima ir demokrātiski ievēlēta? Nepiekrīti, ka šis lēmums bija demokrātisks? Uzskati, ka demokrātiski ir tikai tie lēmumi, kas sakrīt ar kaut kādām (apšaubāmām) "vērtībām". Vēl Donu piesauc p.s. nē, lūdzu tikai nepadomājiet par mani ko sliktu 🤣. Es demokrātiju uzskatu par pēdējo sūdu, bet kāpēc neizmantot pret jums jūsu ieročus? -
Te nu ir tikai viens jautājums.. ko Lauris Reiniks par visu šito saka.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-